• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabilirim...

Torpil olursa hemen atanırsın.Hemen bir torpil bul, kimsenin hakkına sahip çıkılmıyor.:KK49::KK76:
Hem kimsenin hakkına sahip çıkılmiyor diyorsunuz, hem de torpil bul diyorsunuz. Bu ne yaman çelişki:KK12:

Konu sahibi, kısa yoldan sonuca gitmek istiyorsanız sıkı bir şekilde kpssye hazırlanın. Onlisanslilar da atanıyor. Tekrar bir üniversite ve ardından tekrar kpss... Ben dolambacli buluyorum.

Hem kimsenin hakkına sahip çıkılmiyor diyorsunuz, hem de torpil bul diyorsunuz. Bu ne yaman çelişki:KK12:

Konu sahibi, kısa yoldan sonuca gitmek istiyorsanız sıkı bir şekilde kpssye hazırlanın. Onlisanslilar da atanıyor. Tekrar bir üniversite ve ardından tekrar kpss... Ben dolambacli buluyorum.
Söylemdeki ironiyi anlamadıysan ne yapayım hıı:KK49:

Kızlar önlisans bilgisayar programcıları kaç puanla hangi bölümlere atabiliyor,bilgisi olan var mı :(

maddi durumun iyiyse ataması iyi seninde içine sinen bir bölümü özelde oku gitsin. özellikle sağlık bölümleri. hiç bir şey için geç değil neticede bende ygs girip yeniden okumayı düşünüyorum

sen atadınmı görüyordum hep kpss bloglarında kaç puan aldın..

lise mezunu bi tanıdıgım işe girdi 73-75 puan aldı açıktan alımlarda devreye başkanın birini soktu günler öncesinden haber geldi işin tamam diye..bilmiyorum şans mı torpil mi :) ama sıralamaya göre girmesi mümkün değildi...
Evet mümkün değilmiş gerçekten ama ne yaparsınız torpil işte...

Back