Ne umdum ne buldum.. ( eğitm sektörü )

Birgün atanacaksın merak etme lütfen

Çok üzülüyorum boyle olunca ,kimse hak ettiği yerde değil ,iyi bir.puanla mülakatlarda tokezliyosun
İmam hatip oluşan kesin atanırdın

Ben dershanede çalışıyordum ,öğretmenlerden fazla para kazanıyordum ,çok kutsal bir mesleginiz var bence üzülmeyin

ucretli ders verebilirsiniz 80 120 lira arası saati derslerin atanana kadar idare edin böyle bazen ögretmenler yogun oldugundan kabul bile edmeiyorlar cocukları gecen sene basıma geldi
bn gecen yil,yeni mezun olunca,dediginizi yaptim :) kadin ve kocasinin aldigi para yillik belki 4-5 ev parasi ederdi,bana verdikleri para aylik 250 idi ve cok geliyor bize deyip 1aydan sonra biraktirdilar..yani oyle dediginiz gibi 80 ler 120ler verilmiyor,haftanin 3gunu ders verdim,aylik 250 verildi..
Ben hakkimi helal etmiyorum,bizi bu hale dusuren sisteme,sistemin basindakilere !

Ayrica konu sahibi o kadar haklisin ki,kelimelerle anlatamam..ayni durumdayim,derece yaptim,bransimda..
ama mulakat zirvasi ile onume 70 puanlarda 300 kisi gecti..! kimdi bunlar ? DAYIsi olan haram yiyiciler elbet..bn helal etmiyorum ne onlara ne yardakcilarina..!
ha birde şu ozel okul işi,bn de ozeldeyim,tipki dedigin gibi hersey,hepsi ayni b..
velinin onunde suslu laflar,arkasindan atık kağıt kullanmamiz icin tembihlenmemiz..hamileyim birgun sartlarim cok cok iyi olsa bile çocuğumu ASLA ozel okula gondermem,gondermeyin sizler de...

Merhaba.. içimde kanayan yaradan bahsedip biraz rahatlamak istiyorum.

4 yıl üniversite okudum. Sanki okulum bitince her şey yolunda gidicekmiş gibi okulu biran önce bitirme hayalleri ile yanıp tutuştum. Çok şükür mezun oldum ve kpss ile iyi bir puan elde ettim. Ancak artık kadrolu atama yerine 6 yıl sözleşmeli öğretmenlik gelince atama hayallerim suya düştü. Kaldı ki mülakat getirdiler ve iyi bir puanın hiç etkisi kalmadı.

Suan etüt merkezinde öğretmenlik yapıyorum. 1500 lira maaş alıyorum. Aslında bugune kadar bu kadar kafama takmiyordum taa ki asgari ücretin 1400 lira oldugunu öğrenene kadar.

Düşünüyorum bunca yıl sadece 100 lira için mi okudum? Ailemin yaptığı masraflar bu 100 lira için miydi? İnanın içimde mesleğime olan gram istek kalmadı. İşe gitmek istemiyorum.

Sadece maaş konusu değil aslında olay. Çocuklarınızı kaydettirdiğiniz o kurumlar varya eğitim yuvası falan değil. Sizlerin önünde her şey mükemmel gösteriliyor ama cocugunuza çektirilen fotokobiye kadar laf ediyorlar. Kurumun kurucusu sizin cocuguzu düşünmüyorsa 1500 lira alan bir öğretmen olarak ben ne yapabilirim? İçimdeki bütün şevk bu paragöz insanlar tarafından yok edildi.

Diyeceksiniz ki kurumunuzu değiştirin. Eminim ki bütün hepsi böyle . Benim gözümde giyim magazasıyla bu tür eğitim kurumları aynı. O yüzden suan alanımda kendimi geliştirmek yerine kendime baska alanlarda iş bulabilmek adına ne yapabilirim diye düşünüyorum.

Bu durum canımı cok sıkıyor. Ne kadar tahammül edebilirim hiç biliyorum. Zaman ayırıp okudugunuz için simdiden teşekkür ederim.

Çok haklısın canım ben de özel sektörde çalıştım altı ay kadar özel bir anaokuluydu.çocuk gelşimi ve psikolojden bihaber insanlar,velilerin önünde çocukları övüp,veli arkasını dönünce ilgisizlikte bir numara olan öğretmenler mi dersin,neler gördü bu gözler.En sonunda dedim ki ben devlet memuru olmalıyım,gittim bir dersaneye yazıldım ders çalışıyorum ve sözleşmeli mülkat vs benim moralimi bozmuyor çünkü bilirim ki rızkımı Allah verir ve ben elimden geleni yapmaz içimde ukte bırkırsam ömür boyu mutsuz olrum.Ben elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa başka kapılar açılır elbet sana tavsiyem kendini bırakma ve kpss bir kere de olsa dene.İnsan istedimi neler yapmıyor

X