- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 31
Ve sende eğitim sistemi kurbanlarından sadece biri oldun işte Allah kimsenin emeğini kimsede bırakmaz hiçkimseye değil de ona havale et O en iyisini bilir..
Haklısınız. Umarım her şey yoluna girer. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Cevabınız için ben teşekkür ediyorum asıl.
Bir öğretmen için ciddi bir hata diye düşünüyorum.
Anlam bozuklukları da var yazınızda.
Öğretmen olmam insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor.
'İnsan olduğum' olacak doğrusu.
Ayrıca maalesef iki a ile.
Ben öğretmen değilim hem.
Hatalarımı incelemek için mi burdasınız? Ben öğretmenim asla yanlış yapmam gibi bir şey söylemedim. Burada sıkıntımı paylaşmak istedim. Neden bu sıkıntım hakkında yorum yapmak yerine hata arama peşine düştüğünüzü anlamış değilim.
Lutfen umitsizlige kapilmayin. Bence bir gun atanip kendi sinifiniz oldugunda iyi ki bu meslegi secmisim diyeceksiniz. Sozlesmeli olmasi durumuna da takilmayin daha neler degisir. Cok guzel saygin bi mesleginiz var
Yorumunuzu okuyunca çok mutlu oldum. Ufacık umut bile mutlu etmeye yetiyor. Umarım herkes mutlu olduğu işi yapabilir.
Bana çok mantıksız geldi bu yazdıklarıniz,yanlis anlamayın size satasmiyorum ama öğretmenler burda anlatım bozukluklarına imlaya dikkat ederek yazmak zorunda mı ?Ben de öğretmenim imla kurallarını yazım kurallarını çok iyi de bilirim ama burda yazarken dikkat etmiyorum.anlasilir olması yeterli .mesela noktada sonra büyük harfle baslamadim önemi yok bence
Katılıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim