Ben bundan 22 gün önce dışarı boşalma yöntemiyle birliktelik yaşadım . Hemen norlevo aldım 10 gün sonra 3 gün süren bir kanamam oldu . Normal adetimden 1 hafta önce oldu bu kanama . İlişkiden 15 gün sonra sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif ilişkiden 20 gün sonra özel bir hastanede kan testi yaptırdım negatif . Evde test yaptım negatif . Öğrenmek istediğim şey ilişkiden kaç gün sonra kanda kesin sonuç çıkar ? Bir doktor 10 gün yazmış bir doktor 15 gün yazmış kızın biri ben 20. günden sonra kanda öğrenebildim yazmış biri negatifti 15 günden sonra sonra pozitifleşti yazmış . Geç döllenme muhabbetini hiç anlamadım . Sperm insan vücudu sıcaklığında bile 72 saat canlı kalıyorsa 1 hafta sonra yumurtayı nasıl döllüyorda kan testi negatif çıkıp pozitifleşebiliyor ? Bilmek istediğim tek şey hamile miyim değil miyim bu kadar ama kafam karmakarışık delirmek üzereyim . 2 gündür rahimde kasılma hissediyorum sanki bir yumru oturmuş gibi . Netten doktorlara soruyorum gebelik yok diyorlar belirti yaşayanlara bakıyorum kasılma oluyormuş ilk haftalarda . He tamam kesin hamileyim deyip deliriyorum sonra test yapıyorum mantıklı ol diyorum ilişkiden 20 gün sonra kanda çıkar diyorum değilsin diyorum . Ne dediğimi bende bilmiyorum artık . Daha önce kürtaj travması yaşadığım için bu kadar korkuyorum e o zaman niye korunmadın diyeceksiniz haklısınız eşeklik yaptım bir kere . Ama gerçekten kötüyüm . Adetinin geçmesini bekle yazmışlar . Ben bir önceki adetimden hemen sonra ilişki yaşadım yani bir sonra ki adetim 1 ay sonraya denk gelecek her ay aynı gün oluyorum uzun zamandır . E kanda 15. günde çıkıyorsa niye adet gecikmesi bekleniyor onu da anlamış değilim . Kanamam oldu acaba yerleşme kanamasımıydı diyorum 3 gün yoğun oldu bitti kanama . Kafamda deli sorular yani