• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Testmiş Kafayı Yicem

Epica Rockk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
213
156
53
Ben bundan 22 gün önce dışarı boşalma yöntemiyle birliktelik yaşadım . Hemen norlevo aldım 10 gün sonra 3 gün süren bir kanamam oldu . Normal adetimden 1 hafta önce oldu bu kanama . İlişkiden 15 gün sonra sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif ilişkiden 20 gün sonra özel bir hastanede kan testi yaptırdım negatif . Evde test yaptım negatif . Öğrenmek istediğim şey ilişkiden kaç gün sonra kanda kesin sonuç çıkar ? Bir doktor 10 gün yazmış bir doktor 15 gün yazmış kızın biri ben 20. günden sonra kanda öğrenebildim yazmış biri negatifti 15 günden sonra sonra pozitifleşti yazmış . Geç döllenme muhabbetini hiç anlamadım . Sperm insan vücudu sıcaklığında bile 72 saat canlı kalıyorsa 1 hafta sonra yumurtayı nasıl döllüyorda kan testi negatif çıkıp pozitifleşebiliyor ? Bilmek istediğim tek şey hamile miyim değil miyim bu kadar ama kafam karmakarışık delirmek üzereyim . 2 gündür rahimde kasılma hissediyorum sanki bir yumru oturmuş gibi . Netten doktorlara soruyorum gebelik yok diyorlar belirti yaşayanlara bakıyorum kasılma oluyormuş ilk haftalarda . He tamam kesin hamileyim deyip deliriyorum sonra test yapıyorum mantıklı ol diyorum ilişkiden 20 gün sonra kanda çıkar diyorum değilsin diyorum . Ne dediğimi bende bilmiyorum artık . Daha önce kürtaj travması yaşadığım için bu kadar korkuyorum e o zaman niye korunmadın diyeceksiniz haklısınız eşeklik yaptım bir kere . Ama gerçekten kötüyüm . Adetinin geçmesini bekle yazmışlar . Ben bir önceki adetimden hemen sonra ilişki yaşadım yani bir sonra ki adetim 1 ay sonraya denk gelecek her ay aynı gün oluyorum uzun zamandır . E kanda 15. günde çıkıyorsa niye adet gecikmesi bekleniyor onu da anlamış değilim . Kanamam oldu acaba yerleşme kanamasımıydı diyorum 3 gün yoğun oldu bitti kanama . Kafamda deli sorular yani

Sanmam qma bu kadar takarsaniz stresten dis gebelik olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanmam qma bu kadar takarsaniz stresten dis gebelik olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi siz bunu yazınca bunu da takıp araştırdım şöyle diyor nette : Dış gebelik (ektopik gebelik), sperm ile oosit (yumurta hücresi) birleşmesi sonucu oluşan gebelik ürününün normal yerleşim yeri olan rahim içi yerine başka bir yerde ve sıklıkla Fallop tüpünde yerleşmesi ve burada gelişmesi sonucu oluşan normaldışı bir gebelik durumudur
Bu bilgiye göre stresten dış gebelik olması imkansız ama siz olabileceğini söylüyorsunuz işte sorun bu ortada net hiçbirşey yok . Herkes farklı birşey söylüyor . Oysa tıp bir bilim dalı . Bu kadar fikir ayrılığı insanı allak bullak ediyor . Doktorun biri 15 . günde çıkar kanda diyor kızın biri bende 20. günde çıktı diyor vs vs vs . Neyse en iyisi hiç bu konulara bakmayayım internetten durabilirsem tabi ne olacaksa olsun teşekkürler yorum için

Back