- 19 Nisan 2014
- 4.385
- 12.776
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Herkes kendi gücü ölçüsünde takar. Bileziğiniz varmış kenarda. Ya onu takın, ya bozdurun ama başka bir şey takın. Kenarda birikim olarak duran altın varken hediyesiz gitmeniz hiç uygun değil.Onlar pahali şeyler takacak,bis takamayacagiz diye eşim üzülüyor
E tamam o zaman takmayın. Takmayın dememizi bekliyorsunuz zatenPeki maddi durumumuz yoksa nasıl takacağız?Kart limitlerimizde dolu
Kız tarafı zengin.Yarim falanda ayıp olur.Karşi taraf aşırı zengin
Ha böyle bir imkan varsa öyle yapın tabi.Onun yaptığı gibi yapacağız.Kvlerin bir bileziği alıp takacağız.
İşte bunu açıkça söyleyin kayniniza ve eltinize. Esinize de bu şekilde bı öneri sunun. Paranız yoksa, durumunuz da yoksa yapacak bir şey yok en iyi yol buDurumumuz seneye anca düzelir gibi
Kaynınız annesinden almış olsa bile takmış sonuçta. Hiçbir şey takmayıp, anne babanın taktığına dahil olabilirdi.4 yıldır evliyiz.Evimiz kira ve evden çıkma durumumuz var.Geçen şubattan beri işsizdim,maddi olarak bizi yordu.Kredi kartlarına borcumuz var.İşe gireli 1 ay olacak,henüz maaş bile almadim.
Gelecek ay kaynımın düğünü var.Biz evlendiğimiz zaman o çalışmıyordu.Kvlerin aldığı çeyreği taktı.Nikahta da kvlerin aldığı bileziği taktı.Ev hediyesi falan hiçbir şey almadı.
Eşim kardeşim evleniyor birşey yapamadım,cepte para yok,para isteseler veremeyeceğim diyor.Kızın abisi mühendis ve bizim maaşımızın 3 katı kazanıyor.Kız tarafının durumu maddi olarak çok iyi.Takmazsak ayıp olur diyor.Ben açıkçası kendi bilezigimide vermek istemiyorum.Sizce ne takmalıyız?
Yarım taksak ayıp olur bilezik taksak paramız yok, kendi aramızda para mı toplayalım bacım? Bu tarz şeyler bir defalıktır. Kaynınız 10 defa evlenecek değil ya benim bildiğim bir tık bütçeni zorlarsın bir şeyler takarsın kardeşine. Bence sizin takı takmaya hiç gönlünüz yok, bu işten nasıl sıyrılırım diye başlık açtınız. Aile desteği ile bile olsa size takı takılmış. Siz de durumunuz el verdiğince yarım, tam bir şeyler takın geçin. Sizin hediye takasınız varsa takarsınız zaten.Peki maddi durumumuz yoksa nasıl takacağız?Kart limitlerimizde dolu
Araba dimiBence konu eksik olmus. Asil derdinizi pankarta bastirin onu goturup kayninizin boynuna asin
Bilezik parasi Ile de ne yapmaniz gerektigini Biliyorsunuz.
Araba dimipankarta araba bastırmalı bence de
Evet para içinde yüzse de takası yok. O yüzden aman takma canım diyenleri arıyor destek olarakEvet
1 gr veresi yok burada destek ariyor olay para da degil huzursuzluk olsun
Kız tarafıyla sizin ne alakanız var? Onlar takar veya takmaz herkes kendinden sorumlu.Kız tarafı zengin.Yarim falanda ayıp olur.Karşi taraf aşırı zengin