Anket Ne sıklıkta evinizi dipköşe temizlersiniz??

Ne sıklıkta evinizi dipköşe temizliyorsunuz?

• Ankete Katılan
    110
Ben haftada 2 kere dip kö$e temizletiyorum..Sürekli yardımcı bulamamaktan $ikayetçiydim ama sonunda buldum..O da evi öğrendi artık ne istediğimi neyi nasıl yapacağını çok iyi bilir..Hiiiç gözüm arkada kalmaz pırıl pırıl olur heryer..Onun haricinde ben birtek çama$ır yıkarım

Eskiden Haftada 1 di.. Şimdi Canım Sıkıldıkça..Eh Bu Aralarda Can Sıkıntım Çok
Babam Dr a Götürecekmiş Kafayı Yedin Zehirliceksin Bizi Çamaşır Sularıyla Diyodu En Son delikafadulden

haftada iki gün ancak yeterli oluyor hatta haftada 3 gün olsa daha iyi olur

evde iki kişi olunca haftada bir yetiyor. kış bitiyor artık sobada yok az toz oluyor yaşasın :roflol: hihoyyyt

hergün dağınıklığı toparlar süpürür silerim toz alırım mutfağı düzenlerim ama dip dip köşe ayda 1 valla koltuklarım çok ağır ve köşe onları her hafta bölüp çeksek ölürüz eşimle

haftada 2 kez mutlaka yapıyorum. halıları topluyorum koltukları çekiyorum dip köşe ohh mis gibi çamaşır suyuyla siliyorum. ancak böyle içime siniyor.

sizi okuyunca pasaklı olduğuma kanaat getirdim haftada 2 kere toz alma,süpürme,silme,banyo-wc fln yaparım daaa camdır kapıdır dolap çekiştirmedir ayda bir benim yahu

Son düzenleme:
Çalıştığım için haftada bir kere yapıyorum ama biliyorum ki evde olursam hergün yapacağım daha doğrusu yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…