• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne sıklıkta evinizi dipköşe temizlersiniz??

Ne sıklıkta evinizi dipköşe temizliyorsunuz?

• Ankete Katılan
    110
Ben haftada 2 kere dip kö$e temizletiyorum..Sürekli yardımcı bulamamaktan $ikayetçiydim ama sonunda buldum..O da evi öğrendi artık ne istediğimi neyi nasıl yapacağını çok iyi bilir..Hiiiç gözüm arkada kalmaz pırıl pırıl olur heryer..Onun haricinde ben birtek çama$ır yıkarım

Eskiden Haftada 1 di.. Şimdi Canım Sıkıldıkça..Eh Bu Aralarda Can Sıkıntım Çok kaydirigubbakcemile4
Babam Dr a Götürecekmiş Kafayı Yedin Zehirliceksin Bizi Çamaşır Sularıyla Diyodu En Son delikafadulden

evde iki kişi olunca haftada bir yetiyor. kış bitiyor artık sobada yok az toz oluyor yaşasın :roflol: hihoyyyt

hergün dağınıklığı toparlar süpürür silerim toz alırım mutfağı düzenlerim ama dip dip köşe ayda 1 valla koltuklarım çok ağır ve köşe onları her hafta bölüp çeksek ölürüz eşimle

haftada 2 kez mutlaka yapıyorum. halıları topluyorum koltukları çekiyorum dip köşe ohh mis gibi çamaşır suyuyla siliyorum. :21: :21: ancak böyle içime siniyor.

sizi okuyunca pasaklı olduğuma kanaat getirdim :27::27: haftada 2 kere toz alma,süpürme,silme,banyo-wc fln yaparım daaa camdır kapıdır dolap çekiştirmedir ayda bir benim yahu :60:

Son düzenleme:
Çalıştığım için haftada bir kere yapıyorum ama biliyorum ki evde olursam hergün yapacağım daha doğrusu yapıyorum.

Back