• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne sıklıkta evinizi dipköşe temizlersiniz??

Ne sıklıkta evinizi dipköşe temizliyorsunuz?

• Ankete Katılan
    110

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
47
Balıkesir
Hanımlar evinizi dipköşe ne sıklıkta temizlersiniz?
Süpürüp,silme,banyoyu,tuvaleti yıkama,camları kapıları silme vs ne sıklıkta uğraşıyorsunuz bunlarla?

hafta içi çalıştığımdan dolayı haftada 1 defa pazar günleri oluyor o da..ama seneye evleneyim onu da ben yapmayacağım kadın buldum onu da o yapsın :dilcikar:

haftada 2 ya evi bozması kolay oluyor temizlemesi zor oluyor çokkkkkkkkk eriniyom yaaf bi lavaboya gitmeye erinenenden başka ne beklenirki demi :roflol:

malesef ki her gün alışkanlık olmuş bi de başımda temizlik hastası kaynana verken mecburen hergünnnnn

valla bende haftada ıkı defa temızlık yapıyorum cuma ve pazartesı gunlerı ama zaten cocuk oldugu zaman genelde hergun temızlık yapılıyo.yasakkelime

bende hergün yapıyorum ama benimki hastalık arkadaşlar bir kurtulsam diye Allaha yalvarıyorum hergün sil süpür eridim valla :)

haftada 1 dip köşe ancak oluyo kişin soğuktan yazinda sicaktan canimiz istemiyo birde bu pc ler alikoydu bizi beaa olmasa pc nabiim sikintidan belki yapicam ama pc den uzaklaşipta yemeği zor yapiyoruz hergün çocukta var yapacak iyi kötü işimiz oluyo hergün bide araya dipköşe temizliği çikartmayalim demi ama

calisiyorken hafta 1'di sadece tuvalet banyoyu hergun temizliyordum.6 aydir evdeyim simdi ;haftada bir dip kose koltuk,dolap yatak ne varsa cekilir ( bir gun belime bisey olacak dolaplari cekistirmekten ) ust katin camlari,kapilar ,hergun mutfagin yerleri ,dolaplarin disi ,banyo,tuvalet ,asaginin camlari cocuklar saolsun elimden camsil gazete hic eksik olmaz ,esim cok kiziyor kafayi yedin diyor ama ne yapayim temizlik malzemeleri o kadar guzel koku birakiyorki dayanamiyorum

valla benimkide kirlendikçe,haftada 1 kere pazartesi günleri genelde temizlik günüm ama öle cam mam silemem yani,zaten kışın sen sil arkadan bi yagmur cam mam kalmaz

kesin bir tarih aralığı veremem zaten bir gün yapıp birgün yapmıyorum temizliği ama tam anlamıyla a dan z ye temizlik olayı için hiç belli olmuyo temizlik perisi ne zaman gelirse bazen ansızın kalkıp hiç planlamadığım zamanda günlerce uğraşırım heryerle

Back