Ne seninle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz diyenler

canım benim,
sanırım erkeklerın dedıgın gıbı sureklı aynı ortamda her ıstedıgınde elının altında olmak , kavgalarda hep soruna çözüm aramayı bızım dusunmemızden dolayı onlar prensler, şehzadeler gibiler

canım sende bu programları başkaları ile yapmaya çalış, sadece ıstersen gel dıye davet et, yerınde olsam kendım nasıl olmak ıstıosam o halimi çeker meşhur sıteye koyarım altına ınsanların yorumlarını alırım, hatta kendım fake profıl olusturup altına yorum yazarım, bence başka ınsanlarla takıl canım hafifi uzaklaş bence, spora başla bir dans kursuna felan başla, şüphe ek onun yüreğine

yanı evet daha once ayrıldıgımda hayatımın en dogru işini yapmıştım
evet çok seveni adını andırmayacak kadar nefret ettırıyorlar, bende eskı sevgılıme karsı öyleydim

eveeeeeet şuan Ben de diyorummm ne seninle ne de sensiz diye.. yahu ne kadar özledim yalnızlığımı.. ayrılsın Benden Ben de yalnız kalayım.. Yok işte Ben bitti diyemiyorum sen ayrıl o zaman

başkaları olan çevreminde hayatlarında hep birileri var ,o meşhur siteyi de denedim sonra,o benden baskın çıkması sonucu ben kıskançlık krizine girip ikimizinkinide kapattık,dans kursuna gideyim dedim,yok gitme dedi,beraber trekinge gidelim haftasonları dedim,nee o öle be yaşlı kadınlar gibi yürücez dedi,ben gideyim dedim yollamam ben seni dedi,spora gittim ama 1 saat sonra yine aynı ruh haline bürünmek istiosun,ee sevgilin sonuçta güzel olanı onunla paylaşmak istiosun,aslında ayrılmak çözüm gibi görünüyor,ama bu seferde sonrasını hazmedemeyeceğimi düşünüyorum,kendi çevremde dolanıp duruyorum işte:çok üzgünüm:

burcu gaza gelme bebişim
sevgılın senı iyi sinir etmiş bu ara
aslında aklınca ıyı nıyetlı bısı solemıste dıger konudan bılıorum sorunu azcık sızın, ama daha duzgun soyleyebılırdı elıne düşmüş walla

müzikle ilgili birşeyleri dene canım
tatlım yenı gırdıgın ortamda mutlaka senınle gezıp dolaşacak bırını bulursun bence
ya da hafrta sonları gunubırlık gezı turları var ya onlara katıl canım
belkı bıraz uzak kalmak kafanı dagıtabılır
sonra gercekten ne yapmak ıstedıgını anlarsın
o belkı duzelır yola gelır

aynen benimkide böyle kansızlık var bende bazen içim geçio tansiyonm düşüo bayılır gibi oluorum.hiç ilgilenmio bn bu durumdaken aramıo bile ama grip olduunda okulu falan bırakp yanına gidiorum. birde bayılsa bilmiorum dünyaları kaldırıcam.kızlar bnce nasıl davranılıyorsa bize bizde öle davranmalıız.zor biliorum hemde çook. ama yapmalıız.neden hep biz mutsuz oluoruz ki kafamçokkarıştı

evet canım dedıgın gıbı yapılmalı
yoksa tepemıze çıkarlar

evet valla bende size katiliyrm, nedense hep inatci erkeklere rasliyrz, fakat onlar, baska kizlara gelince ohhhhhhhh ne inat kalir ne de giciklik

yazdıklarınızı okuyunca okadar kendime geldimki kızlar demek tek benim karşıma çıkmıyomuş by düşüncesizler dedim yada bu erkeklerin özü böyle bana yaptıklarını okadar basit büyütülmicek şeyler olarak görüyoki ama eminimki ben ona aynısını yapsam dünyayı başıma yıkar dedim olaylara birazda benim tarafımdan bak ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…