Ne seninle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz diyenler

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Bende yukarıdaki cümleyi söyleyenlerden biriyim
onu üzdüğüm birşeyi yaptığında aklınca beni cezalandırmasından, inadından , sabit fikirliliğinden, aşkı içimden gelerek sonuna kadar yaşayamamaktan ve yaşatamamaktan YORULDUM

Son kullanma tarihimiz geliyor sanki herşey en güzel olması gereken zamanda , mucize gerçek olduğu zamanda...

İster benim derdimle ilgili yorum yapmak isteyen arkadaşların fikirlerini yazdığı , ister böyle hisseden arkadaşların paylaşımlarını yazdığı bir konu olsun...

yaptığın bütün iyilikler bir anda unutulur gider en ufak hatanda
sonra birde onların doğrusu vardır
herkezce yanlıştır farkındadırlar ama onlarca doğrudur yapmalısındır onu
kıskançlarsa sende yüzünü göstermiceksin kimseyle konışmıcaksın ister msn ister facebook ister telefon isterse yüzyüze hayat onlardan ibaret
kız arkadaşlarının hep bi kusuru vardır hepsi bi yerlerde yanlış yapmıştır ve kendini onlardan korumalısın onlarca
ha olduki korumadın ufak bişeyine kafayı takarlar büyütürler büyütürler büyütürler
sevgilerini doyadoya yaşayabildiklerinde onları şımarttığında nazladığında büyütmezler senin iyliklerini güzelliklerini
onlar için canla başla uğraşırsın ama onlar görmez en ufak hatanda silinir bütün hepsi
onlarca ceza olan aramamak bağırmak terslemek ilk ve en ufak hatanda belirir karşında
sen hala seversin onu deliler gibi neden bana bunu yapıosun dersin
sen hakettin olur cevapları sonra unuturlar yine güllük gülastanlık taki ufacık bir kıvılcıma kadar
o ufacık kıvılcımda başa dönersin
bütün kızdıkları şeyleri baştan sararlar hepsinden sorumlu olursun
onlarda 3 yanlış bi doğruyu götürmez 1 yanlış bütün doğruları götürür
sen ayrılmak istemezsin ve bunu bildirirsen yandın ilk işleri ayrılıkla tehdit olucaktır seni
ve en sonunda yeter diceksin dayanmıyorum bakıcaksın bütün aile bilmiş ayrılması çok daha zorlaşmış
ama yeter hayat senin ve yaşamak istiyosun nefes almak o an bırakıcaksın
önce üzülceksin sonra hayatın güzelleşicek ferahlıcaksın yeni ortamlar yeni insanlar güzel günler derken o ortamlarda birisine aşık olcaksın ve bakıcaksın oda aynı
çünkü erkeklerin çoğunun yapısı bu =)))

Onlarsızda mutlu yaparız kendimizi
ama onlar bizsiz asla yapamazlar bu cok kanıtlanan bir durum

kızlar sizi üzüyorsa ; huzursuz ediyorsa bir ilişki oturup düşünmelisiniz... elbette güle güle demek zordur; ve onsuz olunmaz gibi gelir... ayrılık da zordur hele ki karar sizden çıkmışsa ; üstelik de sorun onun sizin için yapmadıkları ya da yaptıklarıysa...

ben o noktayı koyamadım ilişkimde... ama en güzel anları yaşadığımı sanırken o pat diye noktayı da tekmeyi de koydu... benim tek yapmam gereken kabullenmek ve acımı yaşamak oldu... çok şükür kendime geldim ve çok ders aldım...

ama hala zaman zaman aklıma geldiğinde o kadar çok an varmış ki benim bitti diyebileceğim... keşke onlardan birinde birazcık cesaretim olsaydı... öğrendim çünkü onsuz da yaşanıyormuş...

ama dilerim sorunlarınız çözülebilecek sorunlardır... Allah kimseye ayrılık acısı yaşatmasın...

Larisa madem bizsiz yapamıyorlar neden üzmeyi tercih ediyorlar ki?

küçük böcük senin durumu hatırlıyorum ben, bazen benimde geçmişte bir zaman için keşke bitirip gitseydim dediğim anlar oldu, sonradan o durumlar ya düzeldi ya da daha küçük gözükmeye başladı, benim daha önceki ilişkimden aldığım dersler bana bir ömür yeter ders değil mutluluk , huzur istiyorum çok mu şey istiyorum ?

idencim bir nevi gerçekler bu şekilde diyorsun
yani çoğu erkek birbirinin aynısı gibi temelde sanki
bencillik daha bir doğalarında var sanki öyle değil mi?

benim gibi durumda olan arkadaşlar sizlerde paylaşımda bulunun dilerseniz, belki birbirimize daha yeni ufuklar açıp kendimizi daha iyi hissedebiliriz...
bu konu benim içimi döktüğüm konu olacak çünkü

Larisa madem bizsiz yapamıyorlar neden üzmeyi tercih ediyorlar ki?

Nden mi?
cünkü bizim gibi ince ruhlu ince düşünceleri yok

en basit ve dün gelişen bi durumumu anlatım gör bak ne kadar düşüncesiz olduklarını

bi diyalog gecti aramızda bizimkiyle
ayrıntı yazmıyayım
bana dediği laf şu ''insanın bir daha arıyasını bırakmıyorsun'' dedi..
bırakmıyorum öylemi? dedim (adam yok falan dicek diye bekliyorum)
hiç istirifini bozmuyor evet diyo...
tepem attı:mymeka:
iyi o zaman bir daha arama dedim teli kapadım yüzüne.
dün den bu yana kapalı telefonum baya aramış...

bu arada grip olmuşumda bana destek olcagı yerde yaptıgına bak...
ilk defa böyle bi durumla karşılaştım ama cok canım sıkıldı
kızgın ve öfkeliyim hala
bi insan sevdiğine bunu demesimi? lazım ama kahretsinki şahit oldum buna:mymeka:

en azından tepkını cok gusel koymussun canım, bir daha yapmaz sanırım
ben onu hıc yapamadım
adam bana dırek sen bana kusmezsın dıyor bır kusecegım tam olacakta
ınsan hasta ıken daha bır karsındakınden anlayıs ve sefkat beklıyor bu selulozgıllerde tık yok ama ; kendılerı hasta olsa tamam dünya durmalı

evet tepkimi belirttim hemen
cünkü ilişkimde bu tarz konuşmalara cümlelere yer yoktur...
kimseyi silah zoruyla hayatımda tutmuyorum
istemeyen cekemeyen defolur gider. bu kadar basit yani...

küsemicegini ona iyice alıştırmışın
arada tepkini koy küs nasıl eşşekden düşmüş karpuz gibi oluyorolumunekankayizsmile

ben hatırlamıyorum artık demek sen hatırlıyorsun kaydirigubbakcemile3

ya evet küsemeyeceğinin garantisi var ya ondan bu tavırlar... adamlar biliyor senin çekip gidemeyeceğini kırmışmı ; üzmüşmü farkında değil... farkına vardırsan özürler diler sonra yine aynı şeyler... asabım bozuluyor bunların türüne :1closedeyes:

ben tepkımı koymuyorum ıste belırtıyorum konusma yoluna gıdıyorum, tartısıyoruz bazen duzgunce konusuyoruz ama küsmedim hiç keşke ilk başlarda yapsaymışım
yüz göz olmak istemiyorum ilişkide
bende kimseyi silah zoru ile tutmadığımı düşünüyorum
yani öna göre tamam konuştuk bitti benim tavır yapmaya hakkım yok çünkü adamı öyle alıştırdım alıştı

anımsadım şekerim yoksa senin hatırlamadığını hatırlamak ne haddimekaydirigubbakcemile2

en güzeli baştan mesafyi koymak
bu arlar çok kavga ettiğimiz için mesafe felan kalmadı yüz göz olmak istemiyorum ben onla

her istediğini istediği gibi söylemesini istemiyorum

şimdi bana böle böle yaptın desem o kadar gergin bir dönemdeyiz ki son zamanlarda kavgalarda ona hakaret değil ama ağır şeyler söyledim yeter benden bu kadar demesinden korkuyorum

dün akşam yanlış kurduğum bir cümle yüzünden bizi ilgilendiren- gelecegımızle ılgılı , yanlış anladı beni ve acısını çıkarmak için bir cümle söyledi sonra sinirdendi dedi ama benim içim hala kırgın ona:sinifsinif:

desem uzatıyorsun dıyecek, acaba tatlı bır zamanda mı soylesem ki

tam benlik bi söz
ne onunla yapabiliyorum nede onsuz
ne söylesem sinirleniyo kızıyo kırıyo
sonra pişman oluyo ama ne fayda
dal kırılıyo bi kere
herşeye bi asabiyet herşeyde bi odunluk
ama onsuzda yapamıyorum canım yanıyo
ne onunla ne de onsuz olmuyo
yada ben beceremiyorum !

gec kalmış sayılmazsın canım
vur masaya yumrugunu
seni kaybedebilcegini bilmeli...

tabi konuşarak hallolur bazı sorunlar ama bazende iyi bi tepki vermeslisinki karşı bir daha yapmamalı cüret bile edememeli:umursamaz:

gel benim kader ve keder arkadaşım
ne olacak halim halimiz
iclal aydından bizim gibilere armağan ediyorum

işte o kadar tilki ki o kadar iyii kurguluyor ki o hatalara düşmüyor
ama ben sinirlenince çenem durmuyor öylelikle haklı iken haksız duruma düşüyorum

işte o kadar tilki ki o kadar iyii kurguluyor ki o hatalara düşmüyor
ama ben sinirlenince çenem durmuyor öylelikle haklı iken haksız duruma düşüyorum

önceden bende susardım kacarım konuşmakdan
onun bana karşı hoş olmayan konuşması ve tavrı oldugunda
ama şimdi konuşuyor... hiç iç acıcı degil vs. gibi söyleyebiliyorum
oda gerekeni yapıyor

kendini ona karşı iyi ifade edemediginden haksız duruma düşüyosun galiba canım

sınırlenınce bıraz agır konusabılıyorum o da tabı bundan dolayı su yuzune cıkabılıyor

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz
Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz

Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz (işte burası beni koparan kısım)
Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz

Bir an gelip de küllenince
Yüreklerimiz dinlenince
Başka sevgilerde tesselli bulunca
İşte biz o gün düşüneceğiz

Etrafımızı sarıverecek bir boşluk ki asla bitmeyecek
Herşey bir anda anlamsız gelecek işte biz o gun tükeneceğiz

hepimize gelsın kızlarbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…