Ne seninle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz diyenler

işte benimde karmakarışık ne olacağı belli olmayan bi ilişkim var
hastalıklı bişey..
aynı şeyler var bende de..
öyle alıştırmışım ki tavır yapmadım başta, alttan aldım, ufak tefek şeyler dedim, üzerinde durulmaya gerek yok dedim, tepkimi koyamadım...lmaz:
şimdi koysam ne faydaa çekmiyor çünkü biliyor gidemeyeceğimi.. :umursamaz:
odunluk bencillik aldı başını gitti ..

evet canım senın konularınıda hatırlıyorum
kendımıze bır an once deger vermeye baslamalıyız

evet canım senın konularınıda hatırlıyorum
kendımıze bır an once deger vermeye baslamalıyız

evet orda başlıyor zaten herşey..
öncelik sırasını karıştırıyoruz hep..
hayatın merkezine kendini koy bak nasıl değişiyor herşey
ama bi becerebilsek iştee bilmiyorumkismile

arada biz de böyle dönemlere giriyoruz.. hatta sevgilim bana bi şarkının sözlerini yazmışt çok etkilenmiştim... ağlayarak gidiyorum yatağima, üzülerek gidiyorum, neden bu hale geldik, çok mu şey istedim, ben pes ettim, ilk defa sana yenildim, tamam yenildim, artk sana hiç bişy demicem, sen ne dersen o olacak "ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor bu garip bomboş dünyada ne kahrın çekiliyor ne dertlerin bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor, ben senin kulun muyum beni sen mi yarattın keşke seni sevmeseydim, ne kahrın çekiliyor ne dertlerim bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor" yazmıştı.. çok kötü hissetmiştim bu msj okuyunca.. sen de duygularını açkça ifade et canım... içinde ne varsa söyle.. bak sevgilim de böyl hissediyodu bu msjdan sonra çokk toparladık biz.. onu üzdüğümün farkına vardım.. sen de konuş, ne kadar üzüldüğünü ilişkinizin neden bu hale geldiğini sor..

çok güzel yazmış ama hee

ah burcu ahh
cocugu askı vırane yapmışın şekerım
benım sevgılım böle bır duygusal tepkı verse yemın edıyorum duzeltırım hareketlerımı ama adam sert olunca bende sert oluyorum , bu cocuk asi damarımı kabartıyor ben ne yapayım

aslında alttan almayacaksın arkadaşlar.ben aldımda ne oldu tek istediğim huzurlu mutlu bi hayattı ama hayatımın içine........
yani sıfıra sıfır elde var sıfır.bırak o alttan alsın almıyorsa ahanda kapı orda:umursamaz:

Bir kez daha anladım
Ne seninle ne de sensiz...
güçsüz olmak istemiyorum içimdeki sevginin aşkın irademin önüne geçmesini sana yenilmeyi istemiyorum

ne güzel yazmışsın yaa doğru tesbitler walla :))) peki sene ne yapmak gerekk?

pırlantacım bir kere dirsek at nerden geldiğini şaşırsın küsüp küsmediğini de görür..bak ilişkinizi o kontrol ediyor gibi benim burdan anladığım kadarıyla..

pırlantacım bir kere dirsek at nerden geldiğini şaşırsın küsüp küsmediğini de görür..bak ilişkinizi o kontrol ediyor gibi benim burdan anladığım kadarıyla..

canım ben işte küs kalmaya hiç dayanamıyorum, küsemiyorum
ne olacak bu halim
aslında onu hakeden birşey yapsa yapacağımda
bir iki defa onu bırakıp gittim
indim arabadan otoparkın çıkışında gene beni bekliyordu
bunun gibi bir olayımız daha oldu onda da gene bırakmadı beni
ben genelde böyle küsmeden sessizleşir iletişimi azaltırım
bir defa da 4,5 saat boyunca özellikle açmamıştım telefonu biraz sürünmüştü bu kadar yapabiliyorum

bız onlarsız yasayamıyoruzda onlar bızsız yasayabılır
en azından benım hayatımdakı insana hiçbir şey olmaz etkılenmez bile aşık olmayan neden etkilesin ki kuru sevgisi ile

bız onlarsız yasayamıyoruzda onlar bızsız yasayabılır
en azından benım hayatımdakı insana hiçbir şey olmaz etkılenmez bile aşık olmayan neden etkilesin ki kuru sevgisi ile

niye öyle diyorsun canım benim aaa kim sevgilisinden ayrıldı diye ölmüş?bence kadın birisini sildimi tam siler unuttumu bir daha aklına gelmez..bunu bizzat bende yaşadım ,son nefesimde senin adın derdim hep şimdi umrumda değil ölsede kalsa da..dalga geçiyorum o çocukluklarımla ..kadın daha iyisini buldu mu geriye bakmaz..birde biz duygularımızı daha çok dışarı vururuz erkek kısmı içinde tutar..bak bu şimdiki sevgilinde ilk ilişkin değilmiş..öncekilerden ayrıldın diye hayatın kaydı mı?yaşıyorsun işte şimdi yanında başkasıyla yola devam ediyosun...guclubacismile

Nasıl anlatılır bilmiyorum 4 senelik bir ilişki o başlaması için çok uğraştı 1 yıl boyunca,ben onu tanıdığımda hayatımda başka biri vardı,uzatmayayım birlikte olmaya başladık bir şekilde ve aynı odada çalışma gibi kötü bir kader oluştu hayatımda,ilk zamanlarsa cennetten bir köşk bahşedilmiş gibi sevinmiştim..çok güzeldi çünkü herşey sanki orası evimizmiş gibi,,ama aylar,yıllar geçti,ve bence o değişti,her tartışmada onunla açık çaık konuşuyorum,normalde bunu birazda onun yapması lazım,her seferinde ben konuştum,tartıştığımızda ben konuştum,hep ben hep ben,o sadece konuşmanın sonunda benden özür diliodu,ilişkide ipler elimde yani ben bıraksam ne sevgilim var ortada ne ilişki,.
geçenlerde artık bişeyler dank etti ve işyerimi ayırmak için tüm şartları zorladım yakın zamanda yeni işime başlıcam,ve ona bunu açıkladığımda senin için ii olur inşallah die tepki verdi,aradaki konuşmalar önemsiz olduğu için yazmıyorum...
Mesela gel gezelim diyorum haftasonu nereye gitcez napıcaz,bütün hevesimi kırıyor,saçımı iki kuyruk topluyorum bazen canım öle olmak istio,"bu ne hal be" diip alaycı bi ülümseme takınıo ve farkediyorumki ben güzel olmadığımda benimle vakit geçirmek istemiyor,çok yoruldum,geçmiş senelerde beni o kadar çok seven biri vardıki sevgisinden boğulmuştum,şimdi onun kıymetini anladım ama iş işten geçti,
Kızlar napıcam bilmiyorum çaresizlik çok kötü,sanırım sevilen olmak daha iyi
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…