- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
işte benimde karmakarışık ne olacağı belli olmayan bi ilişkim var
hastalıklı bişey..
aynı şeyler var bende de..
öyle alıştırmışım ki tavır yapmadım başta, alttan aldım, ufak tefek şeyler dedim, üzerinde durulmaya gerek yok dedim, tepkimi koyamadım...lmaz:
şimdi koysam ne faydaa çekmiyor çünkü biliyor gidemeyeceğimi.. :umursamaz:
odunluk bencillik aldı başını gitti ..
evet canım senın konularınıda hatırlıyorum
kendımıze bır an once deger vermeye baslamalıyız
arada biz de böyle dönemlere giriyoruz.. hatta sevgilim bana bi şarkının sözlerini yazmışt çok etkilenmiştim... ağlayarak gidiyorum yatağima, üzülerek gidiyorum, neden bu hale geldik, çok mu şey istedim, ben pes ettim, ilk defa sana yenildim, tamam yenildim, artk sana hiç bişy demicem, sen ne dersen o olacak "ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor bu garip bomboş dünyada ne kahrın çekiliyor ne dertlerin bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor, ben senin kulun muyum beni sen mi yarattın keşke seni sevmeseydim, ne kahrın çekiliyor ne dertlerim bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor" yazmıştı.. çok kötü hissetmiştim bu msj okuyunca.. sen de duygularını açkça ifade et canım... içinde ne varsa söyle.. bak sevgilim de böyl hissediyodu bu msjdan sonra çokk toparladık biz.. onu üzdüğümün farkına vardım.. sen de konuş, ne kadar üzüldüğünü ilişkinizin neden bu hale geldiğini sor..
evet canım maalesef benımde hıcbır zaman kusemeyecegımı dusunuyor ona
yaptığın bütün iyilikler bir anda unutulur gider en ufak hatanda
sonra birde onların doğrusu vardır
herkezce yanlıştır farkındadırlar ama onlarca doğrudur yapmalısındır onu
kıskançlarsa sende yüzünü göstermiceksin kimseyle konışmıcaksın ister msn ister ******** ister telefon isterse yüzyüze hayat onlardan ibaret
kız arkadaşlarının hep bi kusuru vardır hepsi bi yerlerde yanlış yapmıştır ve kendini onlardan korumalısın onlarca
ha olduki korumadın ufak bişeyine kafayı takarlar büyütürler büyütürler büyütürler
sevgilerini doyadoya yaşayabildiklerinde onları şımarttığında nazladığında büyütmezler senin iyliklerini güzelliklerini
onlar için canla başla uğraşırsın ama onlar görmez en ufak hatanda silinir bütün hepsi
onlarca ceza olan aramamak bağırmak terslemek ilk ve en ufak hatanda belirir karşında
sen hala seversin onu deliler gibi neden bana bunu yapıosun dersin
sen hakettin olur cevapları sonra unuturlar yine güllük gülastanlık taki ufacık bir kıvılcıma kadar
o ufacık kıvılcımda başa dönersin
bütün kızdıkları şeyleri baştan sararlar hepsinden sorumlu olursun
onlarda 3 yanlış bi doğruyu götürmez 1 yanlış bütün doğruları götürür
sen ayrılmak istemezsin ve bunu bildirirsen yandın ilk işleri ayrılıkla tehdit olucaktır seni
ve en sonunda yeter diceksin dayanmıyorum bakıcaksın bütün aile bilmiş ayrılması çok daha zorlaşmış
ama yeter hayat senin ve yaşamak istiyosun nefes almak o an bırakıcaksın
önce üzülceksin sonra hayatın güzelleşicek ferahlıcaksın yeni ortamlar yeni insanlar güzel günler derken o ortamlarda birisine aşık olcaksın ve bakıcaksın oda aynı
çünkü erkeklerin çoğunun yapısı bu =)))
pırlantacım bir kere dirsek at nerden geldiğini şaşırsın küsüp küsmediğini de görür..bak ilişkinizi o kontrol ediyor gibi benim burdan anladığım kadarıyla..
bız onlarsız yasayamıyoruzda onlar bızsız yasayabılır
en azından benım hayatımdakı insana hiçbir şey olmaz etkılenmez bile aşık olmayan neden etkilesin ki kuru sevgisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?