Ne olursa olsun babam mı?

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
selam kızlar sizlerden yorum almak istiyorum..
ama lütfen yorum yaparken kendi ailenizi tamamen devre dışı bırakıp tarafsız olarak yaklaşırmısınız..
birde tabi ki nede olsa babandır diye yorumlar yapmazsanız sevinirim..çünkü ben kendimi yıllardır böyle kandırdım..

neyse konuya geliyim..kısa bi şekilde anlatmaya çalışıcam..nekadar başarabilirsem..
babamla annem ben 14 yaşında bi kadının araya girmesinden dolayı ayrıldılar..babam annemi aldatmaya başladığında annem kardeşime hamileydi..annem çok dayandı tam 10 sene aldatıldı..ama sırf bizimiçin dayandı..babam ozamanlar çalışır maddi olarak hem bize bakar..hem de o kadına bi hayli para yedirirdi..
o kadında babama yedirirdi tabi.. parasını..(!) neyse..annemle babam ayrıldılar..annem artık babamın bi gece eve gelmemesine dayanamadı ve son çare olarak tüm eşyalarını topladı bizide aldı gitti..ve boşalndılar..babam istemiyodu..ne şiş yansın ne kebab hesabı..tam 5 sene biz babama gittik..anneme gittik böyle iki arada sürdü..hala öyle ama..neyse işte sonra bi gün bayramda babam o annemi aldattığı kadınla beni tanıştırmak istedi..bizim evimize yerleşmişti artık kadın..
ve ben bi aptallık yapıp tanıştım..çok iyiarkadaş gibiydik..
1yıll boyunca arkadaş gibi çok güzel şekilde devam etti..çocukluk mu dersiniz ne dersiniz bilemem..ama gerçekten annemi hiç yerine koyup o kadınla samimi olmuştum..tabi babam çalışmıyo ve o kadın babama bakıyo bu arada..yani babam bize maddi açıdan hiç bi şekilde yardımcı olmadı..
bende dedim ki nede olsa babadır!! parası yok ama yinede babam seviyo bizi..
bunca şeye rağmen..
bigün annemgille bi problem yaşar gibi oldum ve babamı telefonda ağlayarak aradım..baba beni almaya gelirmisin diye..kızım gelemem şimdi ehliyet sorunu var ya biliyosun dedi..
bende hala ağlıyorum..ya geliver nolucak diye..ki yürüyerek gelse 15dk lık yol siz düşünün..
bana ne dedi biliyomusunuz? şimdi gelemem "hem ehliyet hemde bira içiyorum şimdi polisler bişey der ceza yazar"..
yürüyerek hatta koşarak gelmesi gerekirken?
kapattım telefonu 2 hafta önce yaşandı bunlar..

o günden bu yana sürekli yanındaki sevgilisine arattırıyo..çocuk yerine koyar gibi kardeşimi arayıp ablanda gelsin diyo..o kadın mesaj atmış..babanızı üzmeyin ana bababulunmaz babanızın tek suçu çok konuşması başka suçu yok diye..
kendilerinide bukadar suçsuz görüyolar..hayatımızı altüst ettikleri yetmezmiş gibi..
ve ben artık şu 2-3 ay içinde işim olur inş o iş olana kadar(şehir dışı olucak) görüşmemeyi düşünüyorum babamla ve o kadınla..
işim olupda evlendiğimde..telefonda öylesine görüşürüm..

siz olsanız ne yapardınız??nede olsa babam mı!?

Son düzenleme:
Tamamen çıkarlarına uygun hareket etmişsin. İşine gelince "ne de olsa babam" demişsin, babanın gerçek yüzünü görünce sırt çevirmişsin...

Yaşın daha küçük galiba. Ona yoruyorum. Annenle ne yaşarsan yaşa ona sırt çevirme. Gözyaşlarını silip saçını okşayacak olan yine o.

şimdi tam anlayamadım, hikayede oturmayan bişeyler var, sen çok güzel geçiniyodun baban ve sevgiliisyle sadece bu olay yüzünden mi buz kestin, onu tam anlamadım
kaç yaşında olduğunuda merak ettim

Tamamen çıkarlarına uygun hareket etmişsin. İşine gelince "ne de olsa babam" demişsin, babanın gerçek yüzünü görünce sırt çevirmişsin...

Yaşın daha küçük galiba. Ona yoruyorum. Annenle ne yaşarsan yaşa ona sırt çevirme. Gözyaşlarını silip saçını okşayacak olan yine o.

çıkar değil..çünkü hiç bi çıkarım yok..
ne çıkarım olabilir ki zaten bi babadan..
annem benim herşeyim zaten..
çok haksızlık yaptım ona..

şimdi tam anlayamadım, hikayede oturmayan bişeyler var, sen çok güzel geçiniyodun baban ve sevgiliisyle sadece bu olay yüzünden mi buz kestin, onu tam anlamadım
kaç yaşında olduğunuda merak ettim

hayır hayır yanlış anlaşıldım galiba..
babama her gittiğimizde zaten senin babalık görevlerin var diye tartışıyoduk..benden babalık beklemeyin yok benden babalık der..sonra bişey olmamış gibi davranırdı..
beni bu olaylar yeterince soğuttu..
bide bu yazdığım olay olunca bardağı taşırdı artık..
o kadınla da sırf babam içim konuşmuştum..sinir oluyorum kendime..

hayır hayır yanlış anlaşıldım galiba..
babama her gittiğimizde zaten senin babalık görevlerin var diye tartışıyoduk..benden babalık beklemeyin yok benden babalık der..sonra bişey olmamış gibi davranırdı..
beni bu olaylar yeterince soğuttu..
bide bu yazdığım olay olunca bardağı taşırdı artık..
o kadınla da sırf babam içim konuşmuştum..sinir oluyorum kendime..

valla dizi tadında olmuş malesef aile ilişkileriniz, ama geçte olsa hatanı anlaman güzel, annen ne kadar acı çekmiştir kimbilir sen o kadınla arkadaş olunca
babana gelince babalık görevinden kasıt tam olarak ne bilmiyorum, ama zaten işsiz diyosun ama maddiyat dışında size kol kanat gerdiyse, sevgilisine karşı sizi ezdirmediyse bence sırtını dönme, tamam can ciğer olamazsın belki ama...

valla dizi tadında olmuş malesef aile ilişkileriniz, ama geçte olsa hatanı anlaman güzel, annen ne kadar acı çekmiştir kimbilir sen o kadınla arkadaş olunca
babana gelince babalık görevinden kasıt tam olarak ne bilmiyorum, ama zaten işsiz diyosun ama maddiyat dışında size kol kanat gerdiyse, sevgilisine karşı sizi ezdirmediyse bence sırtını dönme, tamam can ciğer olamazsın belki ama...

evet o kadına ezdirmedi..ama o kadın o yokken arkasından en ufakk bişey söylesek nankör! oldu adımız..niye nankör olalım o kadın bakmıyo ki bize sen babasın dediğimizde beklemeyin benden bişey der hemen..babalık görevi beklemicekmişiz ondan..
içindekileri söyler söyler..bişey olmamış gibi davranır..
onun maddiyatına ihtiyacımız yok çok şükür herşeyimiz var şuan..
ama o kadın bize en küçük bişey alsa herşeyimizi yapıyo olurdu babamca..
ama babama sorsanız bu kızın milyarlar dersaneye gitti..bi dersane fiyatı kaçtır?
okula neyle gidilir?
kitap neyle alınır? ee bunlara da eyvallah diyelim..be adam sen yürüyerek koşarak kızının derdine gelmiyceksen niye doğurttun bunları?denmezmi?

tabi ki anladım hata mı..ama o kadına nasıl belli edebilirim bunu?bizim aramızda ara buluculuk yapıp iyilik yapıp gözz boyucak..iyi niyeti olsa bile ben bunları unutmadım bilmesi lazım..ama nasıll???
babamın sevgilisine öyle kızgınım ki sanki aklım başıma yeni geliyo..

arkadaşlar fikir verin lütfen şuan çok sinirliyim yaaaaa...:KK47:
az önce aramış telefona gelmeyince ben sağlık olsun diyo kardeşime hey allahım yarabbim:KK47:

ya canım belki o gün baban, annenle arana girmek istememiştir, yoksa normalde görüştüğün evinde kaldığın bi insan neden özellikle o gün gelmesin ki, annenle neden bozuşmuştun ki, yani tam anlatmadığından yanlış bi yönlendirmede bulunmak istemem kendi adıma

ya canım belki o gün baban, annenle arana girmek istememiştir, yoksa normalde görüştüğün evinde kaldığın bi insan neden özellikle o gün gelmesin ki, annenle neden bozuşmuştun ki, yani tam anlatmadığından yanlış bi yönlendirmede bulunmak istemem kendi adıma

araya girmek istememesinden değil canım..
annemler benim istemediğim bi yere gitmişti bende tek başıma kalmiyim diye babamı aradım korkarım diye..babamda gelmeyince ben napcam diye telefonda ağlamaya başladım..
bu yani canım..
babamın tek istediği şey ne biliyomusun?
haftada bigün gidelim kalmasakta olur..
sonra annemin yanına gelelim..
mesela bi kaç kere babamda kalma durumu olmuştu artık..
temelli kalmıyalım diye hep kavga ederdi bizle..
o olmadı annenizi mi özlediniz..annen napıyo ki şimdi diyip duygu sömürüsü yapardı gidelim anneme diye..
ki annemde evli..onun açısından kızları elin adamının yanında duruyo..bunları dşünmesi gerekirken adam hala aşk meşk derdinde?
allahtan annemin eşi o tarz biri değilde sahip çıkıyo bize..
bu yani sen olsan napardın?

annenin çektikleri nerde kaldı... ben asla unutmazdım. senin böyle bi konu açıp bu soruyu sorman bile çok saçma .....

anladım canım , senden aldığım enerji biraz heyecanlı biraz duygularını uçta yaşayan bi insan olduğun yönünde, o yüzden sana yanlış bişey söylemek istemem açıkcası ama ben olsam açık söyleyeyim sadece bayramda seyranda arardım sanırım, ya da hiç görüşmezdim bilemiyorum
aile ilişkileri çok göreceli canım, kimisi görüşmeyince çok acı çeker, kimisi bişey hissetmez
o yüzden senin hislerin daha önemli, ama görüşmek istememeni anlıyorum
ama içinde nefret besleme bence, çünkü o nefret sadece sana zarar verir, araya kocaman bi mesafe koyarsın, ne nefret edersin ne de tamamen görüşmemenin acısını çekersin böylece
bu arada bunları son yaşadığın olaya göre değil, genel olarak yaşadıklarına göre yazdım onuda belirtmek isterim

Son düzenleme:
annenin çektikleri nerde kaldı... ben asla unutmazdım. senin böyle bi konu açıp bu soruyu sorman bile çok saçma .....

doğruda..
bu kadın beni sürekli arıyo..babam arattırıyo..
annemin yanında bile rahatça arıyo artık..
bişey desem babamla arası bozulucak sonra babamla uğraş artık..
sessiz kaldıkçada sinir oluyorum..
ne yapmalıyım bilmiyorum..

Bence sen bardağı son taşıran damla olduğu için değil, sırf baban seni o gece almaya gelmediği için öfkelisin, eğer baban seni o gece almaya gelseydi babanla da babanın sevgilisi ile de ilişkin aynı seviye de devam edecekti yanlış mıyım?
O kadını eve getirmesini, kadınla tanışmayı, babanın çalışmamasını her şeyi sineye çekmişsin, annene sırt çevirip o kadınla 1 yıl boyunca samimi olmuşsun. Bana da biraz çıkarlarına uygun hareket etmişsin gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim, ama anlatım tarzın bana bunları düşündürttü.

Ben en başından bırak o kadınla konuşup samimi olmayı,babamla bile bidaha assla konuşmazdım,yüzümü bile görmesine izin vermezdim.
Annen gerçekten anlayışlı bi kadınmış,ben olsam çocuğumu asla o kadınla konuşturmazdım babasından da saklardım biraz fazla mı katıyım bilemiorum ama evli barklı çocuk sahibi insanların yuvalarını başka bi insan yüzünden yıkmalarına tahammül edemiorum.
Kendine güvenemiosan sevgine güvenemiosan bağlanamıcağını düşünüosan evlenmiceksin çoluk çocuğa karışmıcaksın kimsenin hayatını mahvetmiceksin ne evlendiğin kadının ne de kendi canından olan çocuklarının...

anladım canım , senden aldığım enerji biraz heyecanlı biraz duygularını uçta yaşayan bi insan olduğun yönünde, o yüzden sana yanlış bişey söylemek istemem açıkcası ama ben olsam açık söyleyeyim sadece bayramda seyranda arardım sanırım, ya da hiç görüşmezdim bilemiyorum
aile ilişkileri çok göreceli canım, kimisi görüşmeyince çok acı çeker, kimisi bişey hissetmez
o yüzden senin hislerin daha önemli, ama görüşmek istememeni anlıyorum
ama içinde nefret besleme bence, çünkü o nefret sadece sana zarar verir, araya kocaman bi mesafe koyarsın, ne nefret edersin ne de tamamen görüşmemenin acısını çekersin böylece

doğru söylüyosun canım..çok teşekkür ederim yorumların için..
hayatıma bi yön verdikten sonra arkama bakmıycam..
hayırlısı olsun artık..

Bence sen bardağı son taşıran damla olduğu için değil, sırf baban seni o gece almaya gelmediği için öfkelisin, eğer baban seni o gece almaya gelseydi babanla da babanın sevgilisi ile de ilişkin aynı seviye de devam edecekti yanlış mıyım?
O kadını eve getirmesini, kadınla tanışmayı, babanın çalışmamasını her şeyi sineye çekmişsin, annene sırt çevirip o kadınla 1 yıl boyunca samimi olmuşsun. Bana da biraz çıkarlarına uygun hareket etmişsin gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim, ama anlatım tarzın bana bunları düşündürttü.

bilemiyorum..öyle olsaydı en azından birikmemiş olsaydım bu olay belki küçük basit bi olay bile gelebilirdi..takmazdım..ama okadar doluydum ki..onlarla aynı ortamdayken bile aklıma gelir nefretle bakardım..sonra iyiymiş gibi davranırdım..çıkar yok..sadece babamla arası bozulup babamla uğraşmamak için..ben o kadına bişey desem gidicek..e babamda çalışmıyo..bizden bilicek..sırf bu yüzdendi..anneme arkama dönmedim..o kadınla iyiykende ben annemle yaşıyodum..babam aşkıyla..off ne kadar düşüncesizmişim..ama çıkar değil işte..hiç bi çıkarım yoktu çünkü..halada yok..

Ben en başından bırak o kadınla konuşup samimi olmayı,babamla bile bidaha assla konuşmazdım,yüzümü bile görmesine izin vermezdim.
Annen gerçekten anlayışlı bi kadınmış,ben olsam çocuğumu asla o kadınla konuşturmazdım babasından da saklardım biraz fazla mı katıyım bilemiorum ama evli barklı çocuk sahibi insanların yuvalarını başka bi insan yüzünden yıkmalarına tahammül edemiorum.
Kendine güvenemiosan sevgine güvenemiosan bağlanamıcağını düşünüosan evlenmiceksin çoluk çocuğa karışmıcaksın kimsenin hayatını mahvetmiceksin ne evlendiğin kadının ne de kendi canından olan çocuklarının...

kesinlikle..
adam kaç yaşına gelmiş hala flörtüydü..sevgilisiydi..içkisiydi..
ne diye dünyaya çocuk getiriyosun madem..yaşa istediğin gibi dimi..
benimde aklım başıma yeni yeni dank etti sanıırım ki!! öyle düşünmeye başladım artık..
görüşmek istemiyorum bende..
annem der hep sizin anlamanızı bekledim diye..kıyamam anneme..

Annen çok sabırlı ve temiz yürekli bi insanmış,seni babanla gayet rahat kötü edebilirdi.
Bence artık annenin yanında ol bırak baban küçük dünyasında mutlu olsun gün gelir o kadından da sıkılır başkasıyla olur ne malum?
Geçici mutluluklar peşinden gitsin sen annenle hayatına devam et onlar için canını sıkmaya düşünmeye sinirlenmeye değmez

Annen çok sabırlı ve temiz yürekli bi insanmış,seni babanla gayet rahat kötü edebilirdi.
Bence artık annenin yanında ol bırak baban küçük dünyasında mutlu olsun gün gelir o kadından da sıkılır başkasıyla olur ne malum?
Geçici mutluluklar peşinden gitsin sen annenle hayatına devam et onlar için canını sıkmaya düşünmeye sinirlenmeye değmez

evet..canım annem benim..çok çekti..
peki okadın şu durumda arasaydı seni telefonda babanıza gelin babanız üzülüyo diye? ne yapardın ??

Babamı annemden ayırdın mutlu yuvasını bozdun mutlu etmek de sana düşer şimdi derdim!

X