Gelinlik Modelleri ne olurr bana da yardım edinnn:))

merwecik_20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.826
17
118
37
İstanbul
:roflol::roflol::roflol:yerimsenibenyerimseniben dugunum mayısta olucak ama ben 1 senedır ınternetten gelınlık modellerıne bakıyorum ve nerdeyse hepsını ezberledım artık ama hıcbırı benı cok etkılemedı.herseferınde artık bakmıcam ınternetten modellere cunku gıdıp modaevınden begenr alırım dıyorum genede gleınlık yazısı görunce atlamadan edemıyorm.

kabarık olsn ıstıyorum ışılışıl parlasın ıstıyorum saten değil organze yada tül olsun ıstıyorum.eteklerı perde gıbı toplanmasın ıstıyorum.neolur model bulursanız paylaşın benimle
yalvarıyorum ayaklarınıza kapanıyorum kk kızlar:)))yerimseniben

tatlım çok fazla model araştırıp kafanı karıştırma.Dediğin gibi yapmaya çalış modaevi çalışanları profesyonellikleriyle seni çok güzel yönlendireceklerdir.Keşke benimde derdim sadece model olsaydı Ben bir de uygun fiyatlı bulmak zorundayım

ah bı kendımı tutabılsem:)) uygun fıyata ıstedıgın modelı dıktırıp gönlunce gıyebılırsın ınsallah.

tesekkur ederım hemen bakıcam sımdı.:))

öncelikle hayırlı olsun diorum a.s.

bu gelinlik olayı çok farklı oluo arkadaşım bende nişanlandıktan hemen sonra aylarca nette dergilerde bakındım durdum.. kimisnin eteğini beğendim kimisinin üst kısmını, azçok kafamda bişeler oluşturdum ve çıktım dışarı aradığım gelinliğ bulmaya..

ama inan ilk girdiğim mağazadan ilk giydiğim gelinliği aldım, üstelik kafamdaki modelle alakası bile yoktu kaydirigubbakcemile3

dergide nette görmekle insanın kendi üzerinde görmesi çok farklı bişe.yerimseniben

bi arakadaşımda ablasının ısrarıyla denediği gelinliği üzerinde görünce bidaha çıkarmak istemedi ve onu aldı a.s

yani hiç telaş yapma boşuna, ve mutlaka üzerinde gör gelinliği, askıdaki haliyle karar verme yerimseniben

evet ablamın dugunu olmuşta temmuzda onunkini akaydan almıştık gerçekten guzel bide
hiçbir problem yaşamadık bnmde aklımda akay var
ama
işte başka yerler daha varsa diye dşndmm

akaydan sonra 2.tercihim aysira olurdu sanırımm esrayerimseniben

eğer ışıl ışıl bi gelinlik istiosan aysiranın modelleri aynen öle bol taş işlemeli üstler ve eteklerdeki tüllerde pırıl pırıl a.s

hayırlı olsun canım çok bakınıp kafanı karıştırma istersen bir süre ara ver zaten bak bak olmuyor onu üzerine giymenin duygusu bambaşka oluyor
Merak etme o zaman beğenirsin sen...

Merve canım biz bu gelinlik işini sanırım fazla abarttık :) Bende burada paylaştığım gelinlik için modaevine gittim. Anlattılar, anlattılar şöyle olur böyle olur, model tam yakın olmayabilir vs.vs. ayrıca bütçemin üstünde bir rakamla da karşı karşıya kalınca hemen o modelden vazgeçtim. Halâ gelinlik modellerine günde 3-5 kere baksamda kesin kararlıyım, kafamda bir şey oluşturmayacağım ve gidip orada içime hangisi sinerse onu alıp giyeceğim, o yüzden halâ netleştirmedim gelinlik işini. Bence sende böyle yap, gelinlik bakmak sadece kafa karışıklığı yaptı bende sırnaşık şey Bu arada ışıl ışıl gelinlikler aysira gelinlikde mevcut sen ilk önce oraya git, eminim aradığını bulacaksın :lepi:

bence internetle yetinme çık gez çok güzel modeller var burdakiler hep aynı baştan diktirmek desen ne gerek var kapalı da değilsin anladığım kadarıyla her yer gelinlik dolu ille birini bğenirsin ben napıcam şubatta evlenicem bi de kapalıyım modeller iğrenç ama ben de tık yok rahat ollopuyorumnanaktan

canım bide ecem gelinliğe bak..sitesinden çok güzel modeller var yani bu kadar modelin içindende beğenemiyorsan ne diyey:bbo:im ben sana...içine girmeden anlayamazsın gibime geliyor...

Ben de internetten bakıyordum....hatta çok beğendiğim bir modeli gözlerimle görünce inanamadım....internetteki resimle hiç alakası yoktu! yani kendin git bak, kumaşını filan beğenmeyebilirsin....tabi denemeden olmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…