• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ne olurr bana da yardım edinnn:))

yokı ıste ben baska bı gelınlıkcıde denemıstım 2 tane onlardan bırınınaltını bırının ustunu begendım dıkılsın koyucam resmını hemen

:roflol::roflol::roflol:yerimsenibenyerimseniben dugunum mayısta olucak ama ben 1 senedır ınternetten gelınlık modellerıne bakıyorum ve nerdeyse hepsını ezberledım artık ama hıcbırı benı cok etkılemedı.herseferınde artık bakmıcam ınternetten modellere cunku gıdıp modaevınden begenr alırım dıyorum genede gleınlık yazısı görunce atlamadan edemıyorm.

kabarık olsn ıstıyorum ışılışıl parlasın ıstıyorum saten değil organze yada tül olsun ıstıyorum.eteklerı perde gıbı toplanmasın ıstıyorum.neolur model bulursanız paylaşın benimle
yalvarıyorum ayaklarınıza kapanıyorum kk kızlar:)))yerimseniben
cnm yaaa inanki tam aynı durumdayım seninle benimde aynı zamanlarda olacak ve kafam acayip karıştı bence de canım biz yne bakacaksak bakalım da alırken deneyince farklı olur diyor herkes bende öyle yaparım deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

mervecik bnm de mayısda olcak ve inan bende netteki her modeli ezberledim artık kafamda bişiiler oluşturmaya çalışıorum ama herkes gelinlik bakmaya çıkınca o modelleri unutursun daha gzllerini görürsün dio ama ben türbanlıyım gzl bişi bulabileceğimi hiç sanmıyorum :çok üzgünüm:

kızlar ya bırakın interneti
hepsi yabancı firmaların burda dandik taklidi yapılmış modellerhihoyyyt
bi çıkın gezin neler var inanamazsınız,hiç bi yere bakmayın gidin kadıköye herhangi birine girin yeterr o kadar diyorum.ki ben tesettürlüyüm açık olsamm neler bulmuştum bi günde-tatlicadiarzu-

kapalılar için bala moda evınde modeller vr netten secıp dıktırebılırsınız.zarifecıgın dedıgı doğru okdr baktım baktım sekıllendırdımama cıkıp gezıp gıyınce cok alakasız bı model begendım ve dıkımıne baslandı bıle.netten gene bakın ama gıyıp görmeden ılla bu olcak dıe sabıtlenmeyın bence.

benimde nisanda düğünüm bende daha bulamadım kafam karıştı nettekilerinde hepsi birbirine benziyo bende seninle aynı dertteyim canım

Back