• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ne olurr bana da yardım edinnn:))

Kızlar valla yazdıklarınızın aynısı bendede nişanımdan beri gezmediğim site kalmadı bakmaktan sanırım gidip denemeden olmıcak bu iş anlaşıldı offff ben çok kararsızım yaa düğünden sonra ya daha güzellerini hayal ettiğim gibisini görürsem diye korkuyorum yaa çok zormuuuuşşşşş kafamçokkarıştı

hayalımdekı gelınlıgı cok ykn bı ark dugununde gıydı uzun sure gelgıtler yasadıktan snra artık o modelın hıc bı cekıcılıgı kalmadı benım ustumde:)netten bakmaktan gınaa geldı en ıyısı gıdıp gezıp görmek evet ışıklarda çok var parisinparis hem uygun hem kalıtelı dıe duydum ama bıde gulay var tabıkı kış sezonu oldugundan ıstedgm modelı uygun fıyata alabılırım dıe dusunuyorum.annemı kandırmaya calısıyorum hadı artık bakalım dıye oda daha 7 ay var dıo ama gelgörkı gönul dınlemıyor.zaten kafamda bısı kararlastırıyorum gıdıp baska bırsey görunce daha cok hosuma gıdıyo :)) bambaska bısı cıkıyo ortaya.ama herkes benım gelınlık arastrdıgımı bılıyo ve dugunumde görduklerınde aman 2 senedır gelınlık modelı bakıo alaala bunumu almıs demelerını ıstemıyorum:)))) gezmeden gıymeden olmıcak sızı sevıyorum kızlar teşekkur ederım aldıgım zaman koyucam resmını söz verıyorum izci sözü:))

kızlar sonunda annemı ıkna edıp gelınlık bakmaya cıkabıldım.antalyayı bılenler ıcın söyluyorum dedımkı cender otelın orda ınelım ordan bakabaka ısıklardakı gelınlıkcılerı bıtırırız dedım annemde tamam dedı.dolayısıyla ılk parıs ın parıse gırdık ılk o oldugu ıcın orda malesef gelınlık denettırmıyolarmıs cunku her gelınlıgın sahıbı varmıs ve kısıye özel dıkım oldugundan denetmıolarmıs cok hos bı uygulama sonucta bende alacagım gelınlıgı benden baskasının denememıs olmasını tercıh ederdım.ama deıdm benım kesın bakmam lazım ya kabarık yakısmazsa falandı fılandı derken kumaslarla felan böle bı guzel bısıler yaptılar velhasıl ılk gırdıgım yerden modele karar verıp cıktım desem:)bırının altını bırnın ustunu begendım detaylar zaten provalarla ortaya cıkıcakmıs.ve modelı cızdırttık.kumasının nasıl olacagı felan taslak olarak hazrlandı ama ölçü felan vermedım dedım kaynanamlada geleyım onlarda baksın ondan snra dıktırırz dedım daha mayısacok var nede olsa.yanı anlıyacagınız 2 yıldır ınternetten baktıgım modelleremı yanayım onlara bakarken acıyan gözlerımemı yanayım bırcok gelınlık denemeyı dusunurken hepsı ıcımde kaldı bunamı yanayım:)) aman insallah cok super olcak ya of ya of:))

mervecim bende aynı senın gibiyim benimde düğünüm haziranda inşallah. ben ayırdığım modelleri ekleyim değerlendir.. şimdiden hayırlı olsun canım.. allah ömür boyu mutlu etsinopuyorumnanaktan

iştee

Eklentiler

• $16.jpg
    $16.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $35.jpg
    $35.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $52.jpg
    $52.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 67
  • $En-Ozel-Gun-Icin-En-Guzel-Gelinlikler__21447696_0.jpg
    $En-Ozel-Gun-Icin-En-Guzel-Gelinlikler__21447696_0.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $G-03.jpg
    $G-03.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 74
tesekkur ederım vakıt ayırıp yazdıgın ıcın tuzde 80 bellı ama etek kısmında hala kararsızım hep ya daha kabarıgı vrsa dıorum:) bı dıkılsın eklıcem hemen fotoları tesekkur ederım tekrar

:roflol::roflol::roflol:yerimsenibenyerimseniben dugunum mayısta olucak ama ben 1 senedır ınternetten gelınlık modellerıne bakıyorum ve nerdeyse hepsını ezberledım artık ama hıcbırı benı cok etkılemedı.herseferınde artık bakmıcam ınternetten modellere cunku gıdıp modaevınden begenr alırım dıyorum genede gleınlık yazısı görunce atlamadan edemıyorm.

kabarık olsn ıstıyorum ışılışıl parlasın ıstıyorum saten değil organze yada tül olsun ıstıyorum.eteklerı perde gıbı toplanmasın ıstıyorum.neolur model bulursanız paylaşın benimle
yalvarıyorum ayaklarınıza kapanıyorum kk kızlar:)))yerimseniben

canım ben tözgeye baktım oranın modelleri süper kafamdaki ve oradakileri birleiştirince süper oldu yerimseniben

cnm bende nisanliyken hem internetden hemde gitigim moda evlerindeki modellerden veya degilerden bisiler bulmaya calisiydm ama kafayi yicedim hic kafama göre bisi bulamamisdim
sonra bi gün esimle gezerken bakirköy akay gelinligin önünden geciyoduk ve o zamnan kadar hic orasi dikatimi cekmemisdi allhim vitrindkei modele carpilmisdim resmen esime dedim bu olacak isde ben buldum gelinligimi hemen ertesi gün gidiprandevu aldik ve denem yaptim üsüdmde dahada bi hosma gitmisdi hemn bedenimin ölcüleri alinip dikilmeye baslamisdi allhim suan bile hala asigim gelinligime tacima
akay gelinligi siddetle tavsiye ediyorum bu nedenle hem cok kaliteli hemde süper dikiyolar ilgi desin kendini prenses gibi hissediyosun ordayken tabi ona görede madiyati biraz yüksek

bayramda kayınvalıdemler gelıcek parıs ın parıse dıktırecegım kesın.ama yınede fıkır edınmelerı acısından onlarlada cıkıp bırkac magazada gelınlık denemesı yapacagım.ıste ızın gunumde nuansa gıttım kalekapısındakı 2010 modellerı gelmıs bırtanesı gayet hoştu ama hayalımdekı deıldı.benım dıktırecegım modelden de vardı orada ona 1900 tl dedı 2010 modelıne ıse 1450 tl dedı.ilgi alaka gayet guzeldı.sonra erol modaya gıttım ordada fıyatlar en cok 2000 tlye cıkıyormus.bızımkıler gelınce nuansa gıdıcem kesın bılgılerınıze:))

sonunda buldum çelebi nuans ve vehbı de gelınlıklerı denedıkten snra vehbıde bırının ustune bırının altına karar verdım 1880 ıstedıler parısinparıse gıttım aynı modelı cızdırtım1100 tlye dıktırıyorum carsamba ılk prova darısı basınıza:)

:roflol::roflol::roflol:yerimsenibenyerimseniben dugunum mayısta olucak ama ben 1 senedır ınternetten gelınlık modellerıne bakıyorum ve nerdeyse hepsını ezberledım artık ama hıcbırı benı cok etkılemedı.herseferınde artık bakmıcam ınternetten modellere cunku gıdıp modaevınden begenr alırım dıyorum genede gleınlık yazısı görunce atlamadan edemıyorm.

kabarık olsn ıstıyorum ışılışıl parlasın ıstıyorum saten değil organze yada tül olsun ıstıyorum.eteklerı perde gıbı toplanmasın ıstıyorum.neolur model bulursanız paylaşın benimle
yalvarıyorum ayaklarınıza kapanıyorum kk kızlar:)))yerimseniben

Canım bencede fazla dolanıp kafanı karıştırma bak sitemizde her türlü gelinlik modeli mevcut hele bir arkaşın gelinli var ben şahsen bayıldım hangi arkadaştı o şimdi hatırlayamıcam ama buluş sana sölim bakarsın tam senin istedin gibi ışıl ışıl ve çok değişik bir model sitede tüm arkadaşlarda beğenmişti o modeli ve beğendiklerini yorumlarında belirtmişti.kaydirigubbakcemile5

tamam canım birde burda sayfa 9 da yak-lnız katibimin gelinli var çok güzel onada bak istersen ok hayırlı olsun bu arada canımkaydirigubbakcemile5

baktım onlara ordakılerde cok guzel hatta ılk basta böle volan eteklı gelınlıklere takmıstım kesınlıkle öyle olucak dıe ama bunu görunce hıcbırı gözumde kalmadı gercekten bır an önce dıkılıp bıtsın ısıyorum teskkur ederım:)

Back