• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ne olur yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sopran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
14
1
36
Ankara
arkadaşlar, ben çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. zor bir hamilelikten sonra yavrumdaki bu sorun için çıldırmak üzereyim, uyku filan yok bana, her an bunu düşünüyorum, sizlerden gelecek cevaplara çok ihtiyacım var.
benim 3 aylık kızımda sağ yanakta doğuştan bir ben var, sarı pembemsi kabarık. nevüs sebaseus diye bir şey yani bir çeşit ben. ne zaman aldırabilirim? bu minicik beden anestezi ilacını kaldırabilir mi? resmini de gönderiyorum ne olur bunu yaşayan ya da gören varsa bir akıl versin, yaşanmış hikayeye ihtiyacım var, sağlık açısından sorun oldu mu? aldırınca iz kaldı mı? fotoğraını da koyuyorum

Eklentiler

• $Fotoðraf0255.jpg
    $Fotoðraf0255.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 110
arkadaşlar, ben çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. zor bir hamilelikten sonra yavrumdaki bu sorun için çıldırmak üzereyim, uyku filan yok bana, her an bunu düşünüyorum, sizlerden gelecek cevaplara çok ihtiyacım var.
benim 3 aylık kızımda sağ yanakta doğuştan bir ben var, sarı pembemsi kabarık. nevüs sebaseus diye bir şey yani bir çeşit ben. ne zaman aldırabilirim? bu minicik beden anestezi ilacını kaldırabilir mi? resmini de gönderiyorum ne olur bunu yaşayan ya da gören varsa bir akıl versin, yaşanmış hikayeye ihtiyacım var, sağlık açısından sorun oldu mu? aldırınca iz kaldı mı? fotoğraını da koyuyorum

hayatım bu bebeğin sağlığı için zararlı mı?
değilse ne diye panik yapıyorsun ben anlamadım, zararsızsa dursun bırak, biraz büyüyünce aldırırsın. takıntı yapma lütfen böle kozmetik detayları. sağlıklıysa bebeğin bırak dursun, nazar boncuğu olsun:34:

canım Allah korusun dillendirmek istemiyorum riski ama mutlaka alınması gerekiyormuş, o yüzden çok telaşlandım, çok üzülüyorum.
yok mu kendisi ya da etrafında bu tip bir şey yaşayan?

cnm çok onemsız bırşey gbı duruyor ama rıskı varsa bırşey dıyemeyeceğim gecmış olsun.sadece onerım konuyu bır derdım var bölumune aç bırçok arkadas okuyor orayı.gecmış olsun

Back