• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardim edin

bserek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
16
0
6
İstanbul
Arkadaslar kizim lise bir ogrencisi , cok caliskan bir kizdi ama bu yil.saglik
sorunlari yuzunden okula fazla gidemedi gidemeyincede konulara yetisemeyip ortalama yukseltme kaldi. 4 ders vermesi gerekti girdigi 3 dersi verdi son sinavdan 35 alip kaldi. 1 soruyuda dogru yapmis ama sinav kagidina gecirmeyi unutmus sinav sonrasi ogretmenlerle konusmaya calismis dinlememisler bile. 35 aldigi gorunce aglama krizi gecirdi hastaneye kaldirdik hic susmuyor agliyor uykunun arasinda bile agliyor. 10 puan verip 45 verselerdi nolurdu kizim cok calisti karsiligi bu degildi, agliyor susmuyor icten ice agladikca esimde bende yikiliyoruz napalim milli egitime mi gidelim yardim edin nolur

1 dersten kaldı sadece sınıfta kalmadı dimi yanlış anlamadım... bunun için milli eğitim bişey yapmaz sanmıyorum... bence kızınızı ikna edin.. belliki psikolojisi bozulmuş.. bu kadar üzüldüğünüze göre muhakkak konuşmuş destek olduğunuzu söylemişsinizdir.. belki psikologdan yardım alabilirsiniz.. daha yolun çok başında herşeyi toparlamak için çok vakti var.. psikolojisini düzeltirse herşeyi toparlar allahın izniyle..

Arkadaslar kizim lise bir ogrencisi , cok caliskan bir kizdi ama bu yil.saglik
sorunlari yuzunden okula fazla gidemedi gidemeyincede konulara yetisemeyip ortalama yukseltme kaldi. 4 ders vermesi gerekti girdigi 3 dersi verdi son sinavdan 35 alip kaldi. 1 soruyuda dogru yapmis ama sinav kagidina gecirmeyi unutmus sinav sonrasi ogretmenlerle konusmaya calismis dinlememisler bile. 35 aldigi gorunce aglama krizi gecirdi hastaneye kaldirdik hic susmuyor agliyor uykunun arasinda bile agliyor. 10 puan verip 45 verselerdi nolurdu kizim cok calisti karsiligi bu degildi, agliyor susmuyor icten ice agladikca esimde bende yikiliyoruz napalim milli egitime mi gidelim yardim edin nolur

merhabalar... ortalama yükseltme sınavlarında sadece bir dersten başarısız olduysa sınıf tekrarı değil yani kızınız. bu gayet iyi.. moralini hiiiiç bozmasın çünkü bu sınava girme hakkı devam ediyor. bu sınavlar her eğitim öğretim yılında 1. ve 2. dönem olmak üzere 2 kez yapılıyor.. bir dersten başarısız olduysa dünyanın sonu değil. bu dönem çalışır daha yüksek bir notla geçer. okul açılınca okul rehberlik servisine de gidebilirsiniz hatta gidin siz de gidin kızınız da gitsin. kızınıza başarılar dilerim.

kasım ayında tekrar sınav yapılacak sorumulu olduğu o ders için çok bişey kalmadı şimdiden çalışmaya başlasın milli eğitime neden gideceksiniz kağıtta not verilecek cevap olsa verirdi öğretmeni zaten

kızımın toplam 7 zayıfı vardı ilk sınavda 3ünü verdi geriye 4 kaldı , 3 zayıf zaten verilen hak. 1 zayıfı verse gecıyordu işte 1 zayıfı veremedı 32 aldı , ögretmenlerde cok acımasız 1 tane fazla diye bırakılır mı biraz yardım etselerdı 32 ne 45 ne ? cok acımasızlar aıleleri anlayamıyolar bız cocugumuzu 1 yıl okula gondermek ıcın nasıl çalışıyoruz anlayamıyolar....

kızımın toplam 7 zayıfı vardı ilk sınavda 3ünü verdi geriye 4 kaldı , 3 zayıf zaten verilen hak. 1 zayıfı verse gecıyordu işte 1 zayıfı veremedı 32 aldı , ögretmenlerde cok acımasız 1 tane fazla diye bırakılır mı biraz yardım etselerdı 32 ne 45 ne ? cok acımasızlar aıleleri anlayamıyolar bız cocugumuzu 1 yıl okula gondermek ıcın nasıl çalışıyoruz anlayamıyolar....

sınıf tekrarı mı oldu? hmm.. şöyle bir çözüm olabilir anadolu ve fen liselerinde sınıf geçme ort. daha yüksektir ama düz liselerde meslek liselerinde daha düşüktür eğer kızınız anadolu lisesindeyse kaydını düz liseye aldırabilirsiniz. böylece sene kaybı olmaz. bildiğim kadarıyla düz vemeslek liselerinde öğrencinin yıl sonu başarı notu 2.5 ise karnede zayıfı dahi olsa bir üst sınıfa sorumlu olatrak geçebilir (eğer baraj dersi olan dil anlatım dersinden geçtiyse) fakat anadolu liselerinde öğrencinin yıl sonu başarı notunun en az 3 olması lazım.

Back