• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin kırmızı kanama

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selam

7.haftada lekelenme geldi kahverengi. İkizlerdi doktor yerleşiyordur dedi aradığımda.
İçime kurt düştü cuma tekrar leke gelince özele gittim biri görünmüyor bebeklerin dedi.

Cumartesi hemen kendi doktoruma gittim bir kese küçülmüş içi boşalmış bu hafta o kese gider dedi. Diğer kese Allah’a sukur sağlıklıydı kalp atışı vardı.

Progestan ve pruluton kullanıyorum.

Bugün birden bire kıpkırmızı bir kanama geldi.

Yaşayan var mı o kese mi gidiyor acaba yoksa diğer bebeğime bir şey mi oldu Allah yazmasın tup bebek yaptırdım kaç kere çok zor oldu

Bir kac gun onceki konuya da yazmistik. Hemen hastaneye git duzgun bir kadin dogum hastanesine. Doktor degiliz, muayne gormedik ki bilelim. Hadi oyalanma. Cagir taksi bin git. İnsallah hersey yolundadir.
Ben o konu üstüne 2 kere gittim birini özele gittim birini kendi işlem yaptırdığım tüp bebek merkezine gittim.
İkizlerden biri konusu hakkında yukarda yazdığımı okudunuz mu?

O konu oydu.

Benim sorum bunu yaşayıp tecrübe eden var mı? Bu arada buraya yazmadan önce doktoruma yazdım cevabın gelmesini bekliyordum.

Belki diğer kese düşerken böyle kanama yapıyordur.

Ben o konu üstüne 2 kere gittim birini özele gittim birini kendi işlem yaptırdığım tüp bebek merkezine gittim.
İkizlerden biri konusu hakkında yukarda yazdığımı okudunuz mu?

O konu oydu.

Benim sorum bunu yaşayıp tecrübe eden var mı? Bu arada buraya yazmadan önce doktoruma yazdım cevabın gelmesini bekliyordum.

Belki diğer kese düşerken böyle kanama yapıyordur.
Canim benim bak ilkinde de doktorun yanlis yonlendirmis.
7.haftada lekelenme geldi kahverengi. İkizlerdi doktor yerleşiyordur dedi aradığımda.
Normalde bir kac gundur devam eden dusukte kahverengi olur kirmizi olmaz. Diger embriyoya da bisey olmasin. Bekleme telefon falan. Bin git su hastaneye.

Kızlar selam

İçime kurt düştü cuma tekrar leke gelince özele gittim biri görünmüyor bebeklerin dedi.

Cumartesi hemen kendi doktoruma gittim bir kese küçülmüş içi boşalmış bu hafta o kese gider dedi. Diğer kese Allah’a sukur sağlıklıydı kalp atışı vardı.

Progestan ve pruluton kullanıyorum.

Bugün birden bire kıpkırmızı bir kanama geldi.

Yaşayan var mı o kese mi gidiyor acaba yoksa diğer bebeğime bir şey mi oldu Allah yazmasın tup bebek yaptırdım kaç kere çok zor oldu
Bende 9 ay önce yaşadım aynısını düşük oldu doktora gidene kadar keseden düşmüştü umarım öyle bişey olmaz sende arkadaşların dediği gibi doktora git direk

İnşallah güzel haber alırsın 🙏 mutlaka haber ver lütfen sakın üzülme tamammi iyi düşün
Diğer bebeğin düştüğü içinmiş. Gittim progestan vuruldum kesenin ilerisinde bir kanama alanı varmış ama düşük yapılan yer diye düşünüyorum dedi.
Yat hiç kalkma dedi 🙏🏻

Diğer bebeğin düştüğü içinmiş. Gittim progestan vuruldum kesenin ilerisinde bir kanama alanı varmış ama düşük yapılan yer diye düşünüyorum dedi.
Yat hiç kalkma dedi 🙏🏻
Rabbim sabır versin en azından bir bebeğin daha var sende dinlen sakın kalkma gerekirse doğuma kadar dinlen benim tek olduğu için düşmüştü çok üzüldüm senin adına inşallah sagsalim alırsın inşallah kucağına bu arada bende 5 haftalık hamileyim ve inan sadece bilgisayar kullaniyorum onun dışında asla ağır iş yapmıyorum şükürler olsun kanamam yok Perşembe günü kalp atışlarını duymaya gidicem duaların benimle olsun inşallah 🙏

Rabbim sabır versin en azından bir bebeğin daha var sende dinlen sakın kalkma gerekirse doğuma kadar dinlen benim tek olduğu için düşmüştü çok üzüldüm senin adına inşallah sagsalim alırsın inşallah kucağına bu arada bende 5 haftalık hamileyim ve inan sadece bilgisayar kullaniyorum onun dışında asla ağır iş yapmıyorum şükürler olsun kanamam yok Perşembe günü kalp atışlarını duymaya gidicem duaların benimle olsun inşallah 🙏
Bende daha önce 3 kayıp yaşadım ondan bu kadar tedirginim çok sevindim ya sizin için insallah sorunsuz ilerler ❤️

Allah'a şükür bu hamileliğimde kanamam yok kasik ağrım var birde iştahım çok açık inan varya ağır bir iş bile yapmıyorum korkuyorum artık Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah
Uyku yapıyor mu 😍 uyku çok belirgin özellik ve göğüslerinize bakın damarlar çıkacak göğüs ucu koyulaşacak

canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, keseyi karından gördünüz müü ben geçen hafta 4+6 da gittiğimde alttan göründü çarşamba tekrar gidicem

Back