ne olur yardım edın bana yalvarıyorum:(

Daha çok erkenmiş,çok yenisiniz canım ya..Dr unu değiştirebilirsen çok iyi olur..Her dr un tedavisi başka oluyor..Hem 1 sene dolmamış daha..

Daha çok erkenmiş,çok yenisiniz canım ya..Dr unu değiştirebilirsen çok iyi olur..Her dr un tedavisi başka oluyor..Hem 1 sene dolmamış daha..

vet bu yuzden ugrasmıyorum zaten senem dolsa doktor degıstırıcem o hapıda kullanmıyorum hayırlısı olsun ne dyeyeım:S

Mutlaka baska bir doktora gorun ihmal etme tedaviyi ve sana bir tavsiyemde ibrahim saracoglunun sogan kürünü yap iyi gelecegni düsünyrm.

Benim yeğende de vardı tembellik , onlarca doktor değiştirdi , birisi d.kontrol hapı verdi diğeri kullanma dedi , öbür doktor çocuğun olmaz dedi .. mantarı vardı birde kanlar içinde kalıyordu kaşıntıdan.. Vazgeçtiler tedaviden , daha 1,5 yıllık evliyiz dediler evliliğin tadını çıkaralım falan .. ve şu anda 19 haftalık hamile :) az önce konuştuk kızı olucak kısmetse. Bana kalırsa herşey kafada bitiyor, stresten uzak durun ve doktora gittiğinizi özellikle eşinizin ailesinden GİZLEYİN.. korunuyoruz deyin ya , daha 6 aylık evlisiniz

bız zaten esımızın aılesıne bız doktora gıttık demıyoruz kı kendılerı dedılr gıt dıye ogullarına aynen kısmet ısı 6aylık evlıyım ama kım olsa aklına takılır sonucta 5aydır korunmasız ılıskı oluyo mıllet bıkereyle hamıle kalıo ıster ıstemez kafana takıosun bunları Allahım buyuktur demekkı daha var gunune ben bekleedeyım sorun yok allahıma sukur hepsı olıucakk

başka doktora git canım sıkma canını sakin ol moral çok önemli çnkü kafaya takmaman gerek cünkü hormonların etkileniyor inşallah en kısa zamanda bebiş müjdesi verirsin bize

canım sen kimsenin dedigine aldırış etme ve kesinlikle eşinle ilişkiye girecegin zaman bebek olsun diye birlikte olma ve eşinede sürekli bebek konusunu acma cünkü esler bunu görev haline getiriyormus ve sperm kalitesi düşüyormus bunları doktordan duydum cnm bn altı ay ugrastım bebek olsun diye tutmadı ama eylül ayında beynim baska seylerle mesgüldü ve yumurtlama günlerini takip felan edemedim o ay hamile kaldım çok sasırdım suan bir aylık hamileyim yani lütfen takma kafana allahın izniyle olur hem bir sene olmaması normalmış takma kafana lütfennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…