Tatlım eğer art niyetli söylemedilerse bunda birşey yok..Bunu sen daha iyi anlarsın..Eşin de mutlaka muayene olsun..Ve mutlaka dr unu değiştir...Bunu şunun için söylüyorum; Ben 4 yıllık evliyim..Evlendiğimizden 1 sene sonra çocuk istedik..İstanbul da ikamet ediyorum..Nisa hastanesinde muayene oldum..Hormonlarım düzensiz ve yumurtalıklarım da yavaşdı.Fsh ,lh yüksek fln..Bana da diane 35 ve folik plus verdi kullandım ve 1 ay sonra tekrar gel dedi..Gittim..Bana düzelme olmamış sana aşılama yapmamız gerek dedi..Başka türlü hamile kalamazmışım..Tekrardan 1 kaç ay sonra devlet hastanesine gittim..Bana söylenilenleri söyledim..Dr a tepki gösterdiler,yaşın daha küçük tedavisi var bunun ve sen 35 yaşında değilsin ki gibi...Yaklaşık 6-7 ay sonra başka hastaneye gittim.Medicine hospital...Herşey normaldi..Kan tahlili,yumurtalıklar..Bana eşinde bi muayene olsun,sorun yoksa tedaviye başlarız,neden çocuğun olmuyor diye dedi..Ve eşimde çift taraflı varikosel çıktı...Devlet hastanesi, özel hastane,ilaç fln derken tam 6 ay önce ameliyat oldu ve şimdi hamileyim..Ne tedaviden ne hamileliğimden haberleri var..Eşim ameliyat oldu geçmiş olsun bile demediler..Herşeyin vakti zamanı var demek ki Rabb'im herkesin hakkında hayırlısını versin..