öyle yapıcam kullanmıcam nefret edıyorum bu doktordannn alttan muyene korkusuna devletede gıdemıyorum
aslında kendı kızlarının da gec oldu ama anlamadım neden bole bana bısey demedıler ogluna dedıler acaba problem sendemı dıe o an cok kotu oldum oda bagırdı zaten ne sacmalıosunuz dıe sımdı karar aldık bız ıstemıyoruz dıcez herkese
aslında kendı kızlarının da gec oldu ama anlamadım neden bole bana bısey demedıler ogluna dedıler acaba problem sendemı dıe o an cok kotu oldum oda bagırdı zaten ne sacmalıosunuz dıe sımdı karar aldık bız ıstemıyoruz dıcez herkese
Canim sen esinin ailesine cok sinirlenmissin ama anladigim kadariyla sana bisey dememisler ogullarina bi dr.a gorun demek istemis bence buda gayet normal bencede esin bi tahlil yaptirsa fena olmaz en azindan o konuda kafaniz rahat eder bende pco olmasina ragmen evlendikten 5 ay sonra esim tahlil yaptirdi bi sorun yoktu ve kafamiz o konuda rahat suan 3 yillik evliyiz 2 ay once tekrar yaptirdik yine sonuc iyi cikti ama eger bi sorunu olsaydi erken fark etmis olurduk ve tedavisine erken baslamis bosuna beklemis olmazdik hos pcodan dolayi hala ugrasiyoruz ama esim konusunda bi soru isareti yok kafamizda en azindan
aslında bu durumu kendi kızlarında da yaşamışlar daha anlayışlı olmaları gerek tabi söz konusu gelin olunca işler değişiyor ben ce senin üzülmen için çok erken ben bile 4.5 senedir bekliyorum neler duydum neler benim ile birlikte evlenenler ikinciye hamileler sen düşün artık gerisini sana tavsiyem stres yapma...
doktorlar 1 sene normal diyor bence kafana takma ailesinden de uzak durun il merkezinde iyi bir doktora git ve aklına gelen tüm soruları sor bu arada unutmadan adetin 2. yada 3.günü gitmelisin insanların seni yıpratmasına izin verme sakın ben 3 yıl sonra hamile kaldım neler duydum o yüzden kulağını kapat ve evindeki huzura bak en azından eşlerimiz yanınızda bu zor süreçte.
Alttan muayane olmadın mı hiç? Bence olmalısın herşey net şekilde ancak alttan bakarak söyleyebilir doktor canım... korkulcak bir durum yok canın acımıyor kesinlikle sadece utanıosun tabi ama sora geçiyor yapıcak birşey yok sağlık bu ne gerekiyorsa yapılması gerekiyor.. Böyle stres olucağına her gün birgün gider tam teşekküllü muayene olursun en azından için rahatlar...
diana ne alaka dogum kontrol hapı o bence farklı bir doktora git canım sııkma canını lütfen allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkeze bebiş nasip eder
aynen canım ıkısıde ole oldu kızlarının sımdı subatta gelın alıyolar oda dıokı ben hemen yapıcam bende yap dedım eltıyle problmeım yok bende dayanamadım dedım bız daha duusnmuyruz yenı gelın alıosunuz o yapar dedımcunku baya kırıldım bu kelımye buyuk gorumcem aradı dun dıokı sız hala yapamadınız teyze oldum bak dedı o yzuden arama mesaf ekoydum
Ben doktorunuzun yanlış tedavi uygulayacağına pek ihtimal vermiyorum. Doğum kontrol hapları bir çok kadın hastalıklarını tedavi etmek için kullanılmakta. Benim anladığım doktorunuzla iletişim sorununuz olduğundan güven problemi yaşıyorsunuz. Nacizane önerim içinizin rahat etmesi için başka bir doktorada tedavi olun fakat neyiniz olduğunu yazdığı ilacın ne işe yarayacağını bu ilacı kullandığınız süre içinde gebe kalmanızda bir manisi olacak mı her şeyi sorup cevaplarınızı alın ki içiniz rahat etsin. Son olarak eşinizin ailesi çok anlayışsız sorun belki oğlularında 7 ayda çocuğu olmuyor demek nasıl bir önyargı Allah yardımcınız olsun!
SİZ HALA YAPAMADINIZ allahım böyle kıyaslama sözlerine nasıl kızıyorumherkesin bünyesi bir değil bu bir en önemliside rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak. onlarıda çok görmemek lazım yaşamayan anlamıyor derdi ancak çeken bilir ...
kırıcı olmadıkça ben büyüklerin doktora gidin tavsiyelerini çok kötü bulmuyorum
yani kendi anne ve teyzemiz söylediğinde art niyet aramıyorsak eş tarafında da iyi niyetle söyleniyorsa aranmamalı
endişelenmiş, üzülmüş olabilir ve uyarmak amaçlı söylemişlerdir hadlerini biraz aşarak.
siz daha donanımlı bir hastaneye gidin bence. tek doktorun söylediğine bağlı kalmayın.
başkalarının söylediklerinin etkisinde kalıp da strese sokmayın kendinizi.
acelesi yok, olur çocuk, daha gençsiniz.
siz böyle 6 ay da kendinizi yer bitirseniz el sizi parçalar ben onu söyleleyim.
Tatlım eğer art niyetli söylemedilerse bunda birşey yok..Bunu sen daha iyi anlarsın..Eşin de mutlaka muayene olsun..Ve mutlaka dr unu değiştir...Bunu şunun için söylüyorum; Ben 4 yıllık evliyim..Evlendiğimizden 1 sene sonra çocuk istedik..İstanbul da ikamet ediyorum..Nisa hastanesinde muayene oldum..Hormonlarım düzensiz ve yumurtalıklarım da yavaşdı.Fsh ,lh yüksek fln..Bana da diane 35 ve folik plus verdi kullandım ve 1 ay sonra tekrar gel dedi..Gittim..Bana düzelme olmamış sana aşılama yapmamız gerek dedi..Başka türlü hamile kalamazmışım..Tekrardan 1 kaç ay sonra devlet hastanesine gittim..Bana söylenilenleri söyledim..Dr a tepki gösterdiler,yaşın daha küçük tedavisi var bunun ve sen 35 yaşında değilsin ki gibi...Yaklaşık 6-7 ay sonra başka hastaneye gittim.Medicine hospital...Herşey normaldi..Kan tahlili,yumurtalıklar..Bana eşinde bi muayene olsun,sorun yoksa tedaviye başlarız,neden çocuğun olmuyor diye dedi..Ve eşimde çift taraflı varikosel çıktı...Devlet hastanesi, özel hastane,ilaç fln derken tam 6 ay önce ameliyat oldu ve şimdi hamileyim..Ne tedaviden ne hamileliğimden haberleri var..Eşim ameliyat oldu geçmiş olsun bile demediler..Herşeyin vakti zamanı var demek ki Rabb'im herkesin hakkında hayırlısını versin..
canım oncelıkle cok tesekkur ederım o dıane 35 dogum kontrol ıcımı cunku bende yumurta tembellıgı cıktı sen kullanfdın fayda etmedı demekkı degıstırıcez bır sene dolmadan gıtme dıolar bılmıom kıınsllah bızımde olurrrr
Canım ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek düşünüyosun?
Bende de vardı yumurta tembelliği,yumurtalıklarım yavaşmış...diane 35 i sadece 1 ay kullandım..Çocuk düşündüğünde 1 senenin dolması gerekiyor..İnşallah canım ümidini kesme..Eşinde muayene olsun ama bak ben sorunun sadece kendimde olduğunu zannediyordum..Ama benim gelip geçti..Ben ilaç kullanmadan düzeldi....İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende hamile kalırsın..Takmamaya çalış kimseyi..Rabbim vermedikten sonra konuşmak kimin ne haddine...Vardır bi zamanı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?