ne olur fikir verinnnnn. Jumbo 9100 ?

Ben de Hisar Mercury aldım dün parlak modelinden 350 tl. Sandıksız aldım sığdıramam bir yere diye:16:Eki Görüntüle 593726

Senin takımın çok hoş gözüküyor fakat bana kullanışsız geldi tatlım. Jumbo nun hoş ama daha kullanışlı modelleri var eğer Jumbo olsun dersen. Ama ben Aryıldıza da bakmanı öneririm onda da çok hoş modeller var. Herkesin önem verdiği şey farklı oluyor ama ben çatal kaşıkta sadeliğe,uzun yıllar kullanılabilir olmasına ve kaliteye bakıyorum. Tabi çok fazla pahalıya da almak istemedim. Hisardan bu fiyata görünce hemen aldım.

canım bende bundan aldım komple set halinde 1990 tl çeyiz topiğim var sen 12 kişilikmi aldın bide şey diyecem kampanyamı yoksa hisarmı kampanya yapmış şirket mi yani mağazamı :31: kız merak ettim ben kendi kendime çok uyguna aldım diyom da :6: ya işyerinden yazıyorum çok aceleye geldi canım kusura bakma ben 12 kişik çkb,12 kişil yemek takımı,çelik tencere seti teflon tencere seti,sahan seti çaydanlık,cezve,bide 19 parça çay seti aldım hisardan 1990 tl ye ondan dedim

Son düzenleme:
ben bi çatal kaşık takımına 1700 1800 vermem 300 den yukarısı bana abartı geliyo ömürlük alıp napıcam Allah uzun ömür verirse 20 sene sonra bugunku seyımı kullancam ne geregı var bu kadar para vermeye hergun yenı yenı seyler cıkıyo bı 5 10 sene gıtsın yeter yanı bende begenmedim bu modelı ne yalan söylim. benim durumum müsade etmez bukadar pahalı almaya ama varsa paranız alabilirsiniz sonuçta biz kullanmıcaz ama daha kullanışlı çatal kaşık bakın derim :3:

canım bende bundan aldım komple set halinde 1990 tl çeyiz topiğim var sen 12 kişilikmi aldın bide şey diyecem kampanyamı yoksa hisarmı kampanya yapmış şirket mi yani mağazamı :31: kız merak ettim ben kendi kendime çok uyguna aldım diyom da :6: ya işyerinden yazıyorum çok aceleye geldi canım kusura bakma ben 12 kişik çkb,12 kişil yemek takımı,çelik tencere seti teflon tencere seti,sahan seti çaydanlık,cezve,bide 19 parça çay seti aldım hisardan 1990 tl ye ondan dedim

Yok canım ben gittigidiyor.com dan aldım.Evet 12 kişilik kutulu. Şu an kargoda ama 7 kişiye satmış memnun olduklarını görünce sipariş ettim hemen ben de iyi durumda gelir inşallah:) Sen de iyi almışsın çay seti yemek takımı da var senin içinde ben ayrı ayrı almayı düşündüğüm için uygun fiyatlı aradım çatal kaşığı gittigidiyorda başka biirisi de sandıklısını 490a satıyordu :16: Ama dediğim gibi seninki de bayağı uygunmuş....:16:

Yok canım ben gittigidiyor.com dan aldım.Evet 12 kişilik kutulu. Şu an kargoda ama 7 kişiye satmış memnun olduklarını görünce sipariş ettim hemen ben de iyi durumda gelir inşallah:) Sen de iyi almışsın çay seti yemek takımı da var senin içinde ben ayrı ayrı almayı düşündüğüm için uygun fiyatlı aradım çatal kaşığı gittigidiyorda başka biirisi de sandıklısını 490a satıyordu :16: Ama dediğim gibi seninki de bayağı uygunmuş....:16:

sağol cevabın için tatlım :16: benimkide sandıklı kız sevindim uygun olduğuna aslında keşke benimkide kutulu olsaydı diyorum sandıkla yer kaplar demi :26:

ay canım ya aylar önce benim düştüğüm ikileme düşmüşsün bende böceğimle cafede makarna yerken tanışmıştım bu jumbo 9100 denen hain ckb la hemen markasını öğrenip almaya koşmuştum fakat fiyatini duyunca tıpış tıpış eve döndüm 1900 demişlerdi ama tam kafaya takmıştim ki karacada buldum :) züccaciye gibi biyerden aldım ben bütün esyalarimi herşeye bakıyordum bitek çkb bakmıyordum ordaki adam her firmada mutlaka aynısı yada benzeri vardır dedi bende telefondan resmini gosterdim karaca halley mis çok benziyor jumbo modeline bir bak sende ben bayilarak aldım tek fark karacanin saplari çok az daha kalın ama oda hoşuma gitti oyuncak gibi durmuyor ins beğenirsin sende içinde kalmaz :)

Hisar milano almayı düşünüyorsanız vodafone kamupanyada 340 tl en uygun orda sanırım tavsiye ederim,sadece sandığı yok kutu içinde Resmini koyduğunuz şu takıma göre çok daha güzel

Hisar milano almayı düşünüyorsanız vodafone kamupanyada 340 tl en uygun orda sanırım tavsiye ederim,sadece sandığı yok kutu içinde Resmini koyduğunuz şu takıma göre çok daha güzel

Vodafone kampanyasi nasil oluyor?
Anlatabilir misin??

ay canım ya aylar önce benim düştüğüm ikileme düşmüşsün bende böceğimle cafede makarna yerken tanışmıştım bu jumbo 9100 denen hain ckb la hemen markasını öğrenip almaya koşmuştum fakat fiyatini duyunca tıpış tıpış eve döndüm 1900 demişlerdi ama tam kafaya takmıştim ki karacada buldum :) züccaciye gibi biyerden aldım ben bütün esyalarimi herşeye bakıyordum bitek çkb bakmıyordum ordaki adam her firmada mutlaka aynısı yada benzeri vardır dedi bende telefondan resmini gosterdim karaca halley mis çok benziyor jumbo modeline bir bak sende ben bayilarak aldım tek fark karacanin saplari çok az daha kalın ama oda hoşuma gitti oyuncak gibi durmuyor ins beğenirsin sende içinde kalmaz :)

Benim de aklima gelmisti muhakkak bir firma taklidini yapmistir diye, karacadakini gordum bu amacla bakarken amaaa karacayi pek tavsiye etmiyorlar. İcime sinmedi o yuzden.

Canım biz bunu benim çeyiz sayfamda da konuşmuştuk. Herkesin kendi zevki açıkcası ama inan ben çok beğeniyorum.. Bi çok arkadaşımda benimle birlikte aldı. Ben henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnun. Ve bence çok ta şık :) tabi bu benim düşüncem. Eğer bunu değil de hisar almayı düşünürsen, mamba serisini tek geçerim :) misafir için hisar mamba altın olanını aldım ben canım :)

Canım ben jumbonun 9400 modelini ve 9100 modelini çok beğeniyorum. Jumbo firma olarak moda yaratan tasarımlar çalışıyor. Açıkçası ben firmanın ürünlerini hep bir adım önde olduğunu düşünüyorum. İki sene önce arkadaşım bu takım için böyle bir model olurmu demişti ama ortak arkadaşımızın bu takımı alıpta bizi yemeğe çağırdığında ikimizde bu takımı kullandıktan sonra fikrimizi değiştirmiştik. Bence harika bir model sorduğum kadarıyla hand made yani el yapımı olduğu için fiyatı yüksek olduğunu söylemişlerdi.

Şu an bu takımın mağazalardaki fiyatı 1.900 tl. Benim günlüklerimi aldığım jumbo toptancısı yanında 250 liralık çay seti hediyesi ile beraber 1.499 tl ye veriyor. Nakit ödemede 1.425 tl ye kadar düşüyor. Bence önemli olan senin beğenmen herkesin zevki ve beğenisi farklı senin beğendiğin bir şeyi başkasına beğendirmek zorunda değilsin ayrıca öyle acayip modeller alınarak güzel yorumlar yapıyorlar ki şaşırıyorum. Karaca ve schafer zaten çin malı satıcısı bunu herkes biliyor. Hisarın bile fabrikası varken çinden geldiğini duyunca şok olmuştum. Ben çin malı kullanmaktan kaçınan bir insanın kalitesiz ve sağlıksız buluyorum. Ayrıca üzerindeki polisajların kanserojen madde içerdiğinide duymuştum. Umarım kendi beğendiğin ve içine sinen birşeyler alırsın başkasının beğendiği bir modeli değil..

Bahsettiğim jumbo toptancısındaki ürün aşağıdaki linkte. Selamlar..

Jumbo 9100 Parlak atal Bak Seti + HEDYE + 12 TAKST 1.499 TL Sanalpazar.com'da

Vodafone kampanyasi nasil oluyor?
Anlatabilir misin??

Benim de aklima gelmisti muhakkak bir firma taklidini yapmistir diye, karacadakini gordum bu amacla bakarken amaaa karacayi pek tavsiye etmiyorlar. İcime sinmedi o yuzden.

canim bizim evde herseyimiz karaca ve cok memnunuz bnde ceyizime cogu seyi karacadan aldim gunluk ckblarim hisar bayi ikisinide satiyor ve hepsinin cikis yerinin ayni oldugunu soyledi sadce kendi markalarini basiyorlarmis ve dediki paslanma dedikleri sey oksitlenme bu sorunu yasayanlara bak genelde bulasiklarini kirli sekilde bikac gun bekletenler dedi yemek artiklari kaldigi zaman oksitlenme yapip yapisini bozuyormus bide zaten hepsinin kullanma klavuzunda oyle yaziyor bence dusunebilirsin benim bitek tencerede guvenemedim karacaya oda emsanin tencereleri var suan evimizde celik tencerelerin tabanlarinin kalin olmasi iyi oluyormus karacaninkiler oyle degil emsaninkiler oyleydi o yuzden tercih ettimbsende bi dusun canim para tuzagi diye dusunuyorum ben obur markalar icin bi ckb a 1900 verilmez ona kadar daha birsuru eksigimiz oluyor onlari tamamlariz ben ckb ve yemek takimimi 1500 e aldim bide yemek takimini secerkende kenarlarindaki simli gibi yerleri oluyor boyama ne.marka olursa olsun zamanla soluyor o yuzden yeni cikan kendinden desenli bone china porsalenlerden al soft renkli olanlardan daha uzun sure kullanirsin :16:

canim bizim evde herseyimiz karaca ve cok memnunuz bnde ceyizime cogu seyi karacadan aldim gunluk ckblarim hisar bayi ikisinide satiyor ve hepsinin cikis yerinin ayni oldugunu soyledi sadce kendi markalarini basiyorlarmis ve dediki paslanma dedikleri sey oksitlenme bu sorunu yasayanlara bak genelde bulasiklarini kirli sekilde bikac gun bekletenler dedi yemek artiklari kaldigi zaman oksitlenme yapip yapisini bozuyormus bide zaten hepsinin kullanma klavuzunda oyle yaziyor bence dusunebilirsin benim bitek tencerede guvenemedim karacaya oda emsanin tencereleri var suan evimizde celik tencerelerin tabanlarinin kalin olmasi iyi oluyormus karacaninkiler oyle degil emsaninkiler oyleydi o yuzden tercih ettimbsende bi dusun canim para tuzagi diye dusunuyorum ben obur markalar icin bi ckb a 1900 verilmez ona kadar daha birsuru eksigimiz oluyor onlari tamamlariz ben ckb ve yemek takimimi 1500 e aldim bide yemek takimini secerkende kenarlarindaki simli gibi yerleri oluyor boyama ne.marka olursa olsun zamanla soluyor o yuzden yeni cikan kendinden desenli bone china porsalenlerden al soft renkli olanlardan daha uzun sure kullanirsin :16:

teşekkür ederim şu halley e bir bakayım
misafir için aldım beğenerek Hisar'dan
günlük kullanım için halley düşenebilirim fiyatı uygunsa eğer

Eki Görüntüle 592827 Eki Görüntüle 592828

arkadaslar bu takımı aslında çok beğeniyorum, sapları ve bıçağı çok hoşuma gidiyor ve de farklı olmasını çok seviyorum
evet kaşıkları biraz acayip minik kepçe gibi duruyor. bir bu açıdan yorum rica ediyorum.

kullananınız var mı ?? tutuşu, yiyişi rahat mı acaba ?

bir de fiyatı baya yüksek 1700-1800 civarı. bu fiyata hisardan çatal bıcak takımı, tencere seti ve teflon tencere seti alabiliyorum. ne dersiniz ?
alsam alabilrim bütçem çok çok fazla olmasa da istersem alamayacak da değilim.. ama değer mi.. kafam çok karışıkk :))

jumbonun bu modeli bir arkadaşımda var. sofrada çok şık duruyor ve kullanımında da bir sıkıntı yok. bulaşık makinesinde yıkıyor. çizilme, vs. gibi bir sorunla da karşılaşmadı. maddi sıkıntı yaratmayacaksa severek kullanacağın modeli almanı öneririm.
ayrıca, ben hisar milanoyu mağaza fiyatı 800'e yakınken internetten 470'e aldım. jumboya da internetten bir bak. belki o kadar düşündürmeyecek bir fiyata bulursun :)

(milanoyla ilgili olası sorular için: 3 aydır günlük takım olarak kullanıyorum, bulaşık makinesinde yıkıyorum, sorun yok. çok memnunum)

Back
X