ne olur fikir verinnnnn. Jumbo 9100 ?

betuld

B.k: 83 G.k:72.8 1.h.k:73 🔓 2.hk: 63 3.hk:58
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.714
1.564
133
Eki Görüntüle 592827 Eki Görüntüle 592828

arkadaslar bu takımı aslında çok beğeniyorum, sapları ve bıçağı çok hoşuma gidiyor ve de farklı olmasını çok seviyorum
evet kaşıkları biraz acayip minik kepçe gibi duruyor. bir bu açıdan yorum rica ediyorum.

kullananınız var mı ?? tutuşu, yiyişi rahat mı acaba ?

bir de fiyatı baya yüksek 1700-1800 civarı. bu fiyata hisardan çatal bıcak takımı, tencere seti ve teflon tencere seti alabiliyorum. ne dersiniz ?
alsam alabilrim bütçem çok çok fazla olmasa da istersem alamayacak da değilim.. ama değer mi.. kafam çok karışıkk :))

Eki Görüntüle 592827 Eki Görüntüle 592828

arkadaslar bu takımı aslında çok beğeniyorum, sapları ve bıçağı çok hoşuma gidiyor ve de farklı olmasını çok seviyorum
evet kaşıkları biraz acayip minik kepçe gibi duruyor. bir bu açıdan yorum rica ediyorum.

kullananınız var mı ?? tutuşu, yiyişi rahat mı acaba ?

bir de fiyatı baya yüksek 1700-1800 civarı. bu fiyata hisardan çatal bıcak takımı, tencere seti ve teflon tencere seti alabiliyorum. ne dersiniz ?
alsam alabilrim bütçem çok çok fazla olmasa da istersem alamayacak da değilim.. ama değer mi.. kafam çok karışıkk :))

canım darılma bana ama ben beğenmedim uzaylıların kullandığı araçlar gıbı:)
kullanışlı ve şık olması önemlı bence.Bende seçim yaparken bu takımı gördüm elime alıp inceledim , dediğim gibi benımseyemedım.o dediğim modelı aldım sonunda 9400 çokta memnunum.aşık olduğum bır takımı ömür boyu modası geçmeden kullanabıleceğım.:34:

bende beğenmedım kullanışlı gıbı durmuyor bıde pahalı bence daha ne guzel modeller var ıyıce araştır derım tabı seçim senın

$untitled.webp$images.webp

benımkının modelı böyle:):16:

bendee arrkadaşlara katiliyorum jumboya değer ama bu model pek kullanışlı değil gibi :C

Son düzenleme:
Tesekkur ederim hepinize fikrinizi soylediginiz icin bu olmazsa ikinci alternatif hisar milano dusunuyorum cunku saplarinin uclarini koseli istiyorum.
Hisar da iyidir di mi??

Betülcüm ben çeyizim için ilk önce schafer almıştım 89 prc ama schaferi günlük olarak kullanıp, misafirliği hisardan almayı düşünüyorum Allah izin verirse..

Hisar Milano ve Mamba benim favorilerim :)

canım bende beğenedim.. alışılagelmiş modeller varken bu ne böyle bence. tabi sen beğendiysen bişe diyemem.. zevler ve renkler tartışılmaz

hisar milano daha iyi cnm ilk aldığımda çok sade geldi ama inan jumboda beğendiğinden daha iyi hem fiyatı daha uygun cnm hisarı tercih et bence

hisar milano daha iyi cnm ilk aldığımda çok sade geldi ama inan jumboda beğendiğinden daha iyi hem fiyatı daha uygun cnm hisarı tercih et bence

teşekkür ederimm
jumbonun başka modellerine de bakıcam daha uygunlar varsa ama su anda milano ön planda

canım ben de ilk gördüğümde modeli çok beğendim ama sonradan düşündüm, o yuvarlak kaşığı nasıl ağzıma götürecem diye. kullanışlılık da önemli. ben korkmazın Tulipa modelini gitti gidiyordan 300e mi ne aldım. normalde 500küsürdü fiyatı. param çok olsaydı, ar yıldızın jazz mat modelini alırdım ama yalanı yok :) hem farklı bir tarzı var hem de ağza alım ve elde tutuşu kullanışlı olur demiştim. ar yıldız da hisar kadar iyi marka. korkmaz da çelik markası olduğu için güvenip aldım. hiç şikayet edeni de duymadım. site dışında etrafımdaki insanlar en çok karaca, sonrasında da schafer'dan şikayetçiler bilgin olsun.

canım bende pek tutmadım açıkçası bende hisar mercury parlak aldım bu beğendiğin takım çok kullanışsız geldi bana da yine de ne alırsan al mutlulukla kullan :16:

benimde misafir takimim 8100 jumbo, yuvarlak hatlara sahip bir kasigi var istersen ona bakabilirsin:) gunluk kullanmak icin ise hisar milano parlak aldim, hisarda gayet kaliteli ve sık duruyor bence hisara da bakabilirsin:) simdiden cicilerini gule gule kullan

$image.webp$image.webp

Benimde annecigim gecen sene almıs bunu bana günlük takımım var o yüzden misafire kullanıcam bunu kıramam onu hic begensemde begenmesemde hicc kıramam kullanırım :)

Cok stres olma sende ben begendim jumbo 9100 ü ama kullanıslı degil bana göre

Tesekkur ederim hepinize fikrinizi soylediginiz icin bu olmazsa ikinci alternatif hisar milano dusunuyorum cunku saplarinin uclarini koseli istiyorum.
Hisar da iyidir di mi??

Canım begendigin modeli bende begenmiştim sonra baktıgımda tuhaf geldi vazgeçtim eger ucları farklı istiyorsan şuan benimde favorim alacak oldugum model jumbo 6500 modelini öneririm çok güzel :16:

$cache_500_1__i_1071873_EEV.webp

tatlım ben beğendim doğrusu ama fiyatı ne onun öyle sanki çeyiz seti :9: yok yok hiç gerek yok normal kaşıkların çok şık olanları var hisarda bnce

ben de çok farklı ve tarz sahibi buldum bu takımı
ama kullanışlığı için biraz kafa karışırıcı bence
form gereği gelenekselin çok dışında olduklarından 50+ misafirlerin masada yadırgayacaktır bu takımı
hem bu takıma uygun tabak takımını da bulman gerekiyor bence yoksa inan çok sırıtır masada

imkanım var diyorsan çekinme al derim belli ki çok beğenmişsin
fakat bence bu takımı arkadaş davetlerinde kullan ve bir 12 kişilik takımın daha olsun derim
ama bu durumda günlük takımını da ayrı alacaksan onca çatal bıçağı dolaplar almayabilir haberin olsun:)

ben de hisardan almıştım takımımı diamond serisinden göz atmanı tavsiye ederim
swarovski yi seviyorsan buna bayılırsın

Ben de Hisar Mercury aldım dün parlak modelinden 350 tl. Sandıksız aldım sığdıramam bir yere diye:16:$hisar-mercury-saten-89-p_751_.webp

Senin takımın çok hoş gözüküyor fakat bana kullanışsız geldi tatlım. Jumbo nun hoş ama daha kullanışlı modelleri var eğer Jumbo olsun dersen. Ama ben Aryıldıza da bakmanı öneririm onda da çok hoş modeller var. Herkesin önem verdiği şey farklı oluyor ama ben çatal kaşıkta sadeliğe,uzun yıllar kullanılabilir olmasına ve kaliteye bakıyorum. Tabi çok fazla pahalıya da almak istemedim. Hisardan bu fiyata görünce hemen aldım.

Back
X