Evet dediğiniz gibi beni haklı bulmuyor konuda.Neymiş onun annesi kendisi bile ilgi görmemişki, neolduğunu bilmiyormuşki bana ilgisi olsunmuş.Diğer 2 eline bana yaptığının 5'te birini yapmamış....
Ve asıl sorun da annesiyle 4-5 hafta önce otururken (annem özlemiş seni gidelim bekliyor dedi ama annesinin haberi bile yoktu.Kadın pijamayla çıktı kapıya) annesi bana ''geçenlerde oğlum bu apartmanda oturmayacağım'' dedi.Nerden çıkardı bilmiyorum ama öyle birşey olamaz.Ben bunca sene baktım büyüttüm hep dizimin dibindelerdi evlenince de öyle olacak.3 oğlum da benimle beraber aynı apartmanda istiyorum dedi.Ağzımı açıp hiçbirşey diyemedim.Bu evi sattırmam zaten hakkımı helal etmem öyle bir şey olursa, kiraya verip ve başka eve çıkmak yok.Burda oturursunuz ne güzel işte dedi.((YANİ diyorki kendinize güvenirseniz gidin kirada oturun başka yerde ben size bu apartmandaki evin kirasını vermem.isterseniz gelir burda oturursunuz))
Annem de diyorki, sen o apartmanda asla yapamazsın.2 elti ve kayınvalide çok zor diyor.Kaldıki eltinin biri beni tandığı ilk günden beri bana takıntılı.Neden bilmiyorum.İşe gitmeden saçıma fön çektirmiş olduğumda denk geliyor ay saçın kötü olmuş diyor.Kendime yeni birşey alıyorum ay hiç yakışmamış diyor.Yandan yandan bir bkışlar falan ne oluyor anlamıyorum.Kıza ağzımı açıp 1 kelime bile etmemişken :)