• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler ne olur duaaaaaa edellimmm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
inşallah iyileşir bebeği arkadaşının canım benim ya dualar onlarla

gülsü canım çok üzüldüm ya Allah o yavrucağı anasına babasına bağışlasın inşallah bütün hamile kadınlarının tek korkusu o yani erken doğum Allah herkese zamanında doğumlar nasip etsin inşallah şu mübarek günler hürmetine iyileşir sağlığına kavuşur yavrum :((sende kendine dikkat et stres bebeğine de geçiyor dua etmekten başka yapabileceğin bişey yok arkadaşın için o da Allahtan gelen bişey.dularımız bütün prametüre doğan yavrularımız için öpüldün

merhaba çok üzüldüm bebiş için. Allah hayırlısını versin. Evet ben 24 hafta 5 günlük doğum yaptım. allaha şükürler olsun ki o kadar uğraştan, emekten sonra bebişimiz şimdilik sağlıklı. Bebeğim hastanede 4 ay kaldı. Ben hastanede şunu öğrendim. Tıp çok gelişmiş ama bir yerde tıkanıyor. sürekli dua etmemiz gerekiyor. allaha dua ettim. Allahım sen hayırlısını ver diye dua ettim. Her şeyin hayırlısdı olsun. Bebeğimiz sorunlu olsa daha mı iyi. Sizin bebeğiniz için de dua ediyorum ve diyorum ki hayırlısı ne ise o olsun.

sagolun arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim.malasef umut bebgi bugün9da kaybettik doktorlar yasasa bile özürlü olacakti hem beyinden hemde diyalze bagli kalcakti demis.cok üzgünüz ama taktiri ilahi demekten baska care yook.kimseye böyle bi aci vermesin RABBIM herkesin yavrusu saglikli dogsun diyorummm

canım çok üzüldüm inşallah sag saglim taburcu olur annesinin kucagında yuvasına gider.sende çok üzülme canım biliyorum üzülmemek elde degil ama sende hamileymişsin dikkat et hamilelerin çok fazla üzülmemeleri gerek canım Allah o küçük melegin yardımcısı olsun ailesine bagışlasın

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yeni gördüm yazını herşeyin hayırlısı Allah bundan sonra arkadaşına ve kimseye böyla bir acı yaşatmasın Allah sabır versin

çok üzüldüm canım rabbim annesine sabır versin .işallah en yakın zamanda annesinin kucağı dolar. resmen kelimele boğazıma durdu.

insallah sagligina kavusur gülsü cum ya cok üzüldüm.Allah im tum bebisleri zamaninda ve saglikla ailesine kavustursun insallah...sen de kafana cok takma canim,uzuntun bebegini de etiler..iyi dusun iyi olsun insallah..

Çok üzüldüm canım benim ya Allah sabırlar versin. Başka ne denir ki böyle bir durumda. Bidahaki hamileliğini sorunsuz yaşar sağlıkla kucağına almak nasib olur inşallah :çok üzgünüm:

canım arkadaşın için şuan çok üzgünüm ve bende aynı sorunu yaşıyorum..şuan bebeğim de küvezde yaşam şavaşı veriyor..benim bebeğimde 30 haftalık dünyaya geldi..tam 5 gündür küvezde..inanırmısın ne bayram nede başka birşey umurumda değil..sadece hergün bebeğimin yaşaması için ve diğer bebekler için dua ederek geçiriyorum..inşallah rabbim hepimizin bebeklerini bağışlar..
umarım bir daha böyle acılar yaşanmasın...ailesinede sabırlar versin...

canım arkadaşın için şuan çok üzgünüm ve bende aynı sorunu yaşıyorum..şuan bebeğim de küvezde yaşam şavaşı veriyor..benim bebeğimde 30 haftalık dünyaya geldi..tam 5 gündür küvezde..inanırmısın ne bayram nede başka birşey umurumda değil..sadece hergün bebeğimin yaşaması için ve diğer bebekler için dua ederek geçiriyorum..inşallah rabbim hepimizin bebeklerini bağışlar..

Allah bebeğinizi size bağışlasın canım... Durumu nasıl bebeğinizin şu anda ..

rabbim yavrunuzu size bagislasin dualrim sizinleeeeee:Saruboceq:

tatoş arkadaşım seni diğer bölümlerden hatırlıyorum .kasılmaların olduğundan bahsediyordun.doğum yapmısın.allah bebeğine uzun ömürler versin canım.güzel haberlerini alırız inşallah

Allah teala arkadasına sabırlar versin inşallah cok cabuk atlatır bu acıyı Allah aynı şekilde acı ceken annelere sabırlar versin rabbim kimseye yasatmasın inşallah....

merhaba arkadaslar umut bebegin annesiyim neyazikki umutumu kuzumu canim oglumu kaybettim dualariniz icin tesekkur ederim gülsüya ayrica tesekkur ederim canim arkadasim hep yanimda ol

Back