arkadaslar 27hafta 2günlük bir bebek dünyaya getirdi arkadasim malesef bebgin böbrekleri calismiyomus.cigerleri tam gelismemis su an küvezde busabah 7de dogmus cok üzgünüm.bende 35hafatlik hamileyim canim kardesimle birlikte büyütcek oglullarimiziisenağlamasenağlama su ebnimki kanrimda onun kücük melegi küvezde kizlar duaniza ihtiyaci var oyavrucaginnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:su mübarek gecede insallah rabbim yardim ederrrrr.cok morelim bozuk cokkkkkkkkkkksenağlamasenağlama
canım arkadasım benim ya inan arkadasının adına cok üzüldüm ...
rabbim o yavrucagı korusun kollasın onu hiç yanlız bırakmasın ezanların sebi sübyanın hürmetine onu annesine bagıslasın bir an önca kurban bayramının bereketi için rabbim o minnacık kalbin iyileşmesini nasip etsin inşallah aminn amin aminnnnnnn.......
sende kendini üzme canım benim sende hamilesin takma kafana okadar herseydee vardır bir hayır iyi tarafından bak olurmu canım arkadasım benim öptüm seni ve bebişini....
kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim kafam cok yogun cok üzgünüm saniirm yatip dinlenmeliyim umarim uyuyabilrim hic zannetmiyorum ama uyumak isitiyorum.bu olanlarin bi rüya bi hayal olmasini nasil diliyorum bilemezsiniz herkesin bayramini kutlarim.keninize iyi bakin emin olun size umut bebk hakkinda bilgiler yazmaya devam etcem.iyi geceler simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?