• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler ne olur duaaaaaa edellimmm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
123
40
arkadaslar 27hafta 2günlük bir bebek dünyaya getirdi arkadasim malesef bebgin böbrekleri calismiyomus.cigerleri tam gelismemis su an küvezde busabah 7de dogmus cok üzgünüm.bende 35hafatlik hamileyim canim kardesimle birlikte büyütcek oglullarimiziisenağlamasenağlama su ebnimki kanrimda onun kücük melegi küvezde kizlar duaniza ihtiyaci var oyavrucaginnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:su mübarek gecede insallah rabbim yardim ederrrrr.cok morelim bozuk cokkkkkkkkkkksenağlamasenağlama

arkadaslar 27hafta 2günlük bir bebek dünyaya getirdi arkadasim malesef bebgin böbrekleri calismiyomus.cigerleri tam gelismemis su an küvezde busabah 7de dogmus cok üzgünüm.bende 35hafatlik hamileyim canim kardesimle birlikte büyütcek oglullarimiziisenağlamasenağlama su ebnimki kanrimda onun kücük melegi küvezde kizlar duaniza ihtiyaci var oyavrucaginnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:su mübarek gecede insallah rabbim yardim ederrrrr.cok morelim bozuk cokkkkkkkkkkksenağlamasenağlama

:çok üzgünüm: Allah'ım o meleğe ve hepimizin meleklerine uzun sağlıklı bir ömür nasib etsin inş.. Dilerim hayata sımsıkı tutunsun. Allah şifa versin ve yardımcınız olsun canım...

canım bu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbim o küçük meleği annesine babasına bağışlasınn:Saruboceq:Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versininş..:Saruboceq:

arkadaslar sagolun 1100gr dogmus boy 31cm doktorlar beklicez demis böbrek yollari temizmis ama neden calismadigini anlamamislar cocuk idrarini yapamais ve anne karninda suyu bitmisss ay cok özgünümmm

canım eğer ömrü varsa hiçbişeycik olmaz dualarınızı eksik etmeyin bende duacınızımm ,,bende erken doğum yaptımm 2800 doğdu ama ömrü yokmuşşş yani eğer ömrü yoksa herşey sebep oluyooo:1no2:

Aşağıda 28 haftalık doğum yapanlar bi bakarmısınız diye bir konu var canım. Orayı bi oku istersen. 24 haftalık doğan bebek bile yaşamış ve şu an bir sorunu yokmuş. Allah büyüktür dua edin bol bol. Bende edicem o küçük melek için :a015:

neslihan haklisin ^ömrü varsa yasar dogru arkadaslar.az önce hasteneden geldim arkadasimin yanindaydim beni görünce bir agladi bakamadi karnima onu üzemk istemiyorum ona öyle sarildimki kalbindeki aciyi almak istedimmmm cok yakti icimi ya.devamlai kanrimizi ölcerdik oglllarimiz kardes olcak derdik hep sakalasiidik.ismi umut olduuuuuuu insallah umut bebk yasar.davidof okudum canim bebzim melegimizde birakamsin annesini bizleriiiiiya

İnşallah canım beraber büyütürsünüz oğullarınızı. Kötü düşünme pozitif düşün arkadaşınında öyle düşünmesine yardımcı ol. En kısa zamanda bizede verirsin burdan umut bebeğin iyi haberlerini inş.. Konuyu takib edicem mutlaka haberdar et...

mutlaka yazicam arkadaslar umarim iyi haber vermek nasip olur.yarin tekrar gitcez yanina ya cok korkuyorum ya bisey olursa bebge.oazaman kucagimda oglumla nasi giderim o annenin yanina ya kimseye vermesin böyle bi aciyi rabbim

canım arkadasım benim ya inan arkadasının adına cok üzüldüm ...
rabbim o yavrucagı korusun kollasın onu hiç yanlız bırakmasın ezanların sebi sübyanın hürmetine onu annesine bagıslasın bir an önca kurban bayramının bereketi için rabbim o minnacık kalbin iyileşmesini nasip etsin inşallah aminn amin aminnnnnnn.......

sende kendini üzme canım benim sende hamilesin takma kafana okadar herseydee vardır bir hayır iyi tarafından bak olurmu canım arkadasım benim öptüm seni ve bebişini....

canım arkadasım benim ya inan arkadasının adına cok üzüldüm ...
rabbim o yavrucagı korusun kollasın onu hiç yanlız bırakmasın ezanların sebi sübyanın hürmetine onu annesine bagıslasın bir an önca kurban bayramının bereketi için rabbim o minnacık kalbin iyileşmesini nasip etsin inşallah aminn amin aminnnnnnn.......

sende kendini üzme canım benim sende hamilesin takma kafana okadar herseydee vardır bir hayır iyi tarafından bak olurmu canım arkadasım benim öptüm seni ve bebişini....

sagol canimya elimden tek gelen dua etmek hala inanamiyourm dahah gecen haftaberaber bebeklermiz icin alisveris yaptik bunasil oldu anlamadim insallah umudumuz yasar sende kendine dikket et canimyaaaaaa:teselli:

rabbim acil şifalar versin umut bebeğe .ailesininde yardımcısı olsun.işallah en kısa zamanda iyileşir .bu yaşananlara unutulur gider. bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim nerde dermana ihtiyacı olan varsa yardım etsin ona acılan elleri boş çevirmesin .kimseyi sağlığı ile evladı ile sınamasın

kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim kafam cok yogun cok üzgünüm saniirm yatip dinlenmeliyim umarim uyuyabilrim hic zannetmiyorum ama uyumak isitiyorum.bu olanlarin bi rüya bi hayal olmasini nasil diliyorum bilemezsiniz herkesin bayramini kutlarim.keninize iyi bakin emin olun size umut bebk hakkinda bilgiler yazmaya devam etcem.iyi geceler simdilik

Gülsü canım benim yaaa çok üzüldüm ben arkadaşın adına:çok üzgünüm:
Allah bebeğini korusun inş birşeycik olmaz sabah olduğunda herşey yoluna girmiş olur allah acil şifalar versin korusun o minik meleği:a015::teselli:

kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim kafam cok yogun cok üzgünüm saniirm yatip dinlenmeliyim umarim uyuyabilrim hic zannetmiyorum ama uyumak isitiyorum.bu olanlarin bi rüya bi hayal olmasini nasil diliyorum bilemezsiniz herkesin bayramini kutlarim.keninize iyi bakin emin olun size umut bebk hakkinda bilgiler yazmaya devam etcem.iyi geceler simdilik

Canım Yüce Rabbim Bu bebeği sağlıkla anasına-babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın.:Saruboceq:
Sen de kendini hırpalamaktan vazgeç tatlım. Kendine ve bebeğine iyi bak.Evladın Sağlıklı-hayırlı-ömürlü ve ana babalı - olsun İnşaallah.:Saruboceq:

canım benim..
Allahım bu mübarek günlerin hürmetine umut bebeği ana babasına bağışlasın inşallah.
dualarım onunla..

arkadasım rabbim o meleği korsun hatta hepsini annesinin karnındakini bile
ağlayarak okudum hala ağlıyorum çünki 2 gündür nedensiz kanama yaşıyorum iki meleğimin beni bırakmasından çok korkuyorum.......dualarınız benim içinde olabilirmi arkadaşlar

Back