- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Koş kocanın yanına hadiGece gece gülmekten öldüm ya bu kafayla çocuk yapsam kesin tutar motivasyon tam
hahaha hadi ozaman iyi sanslar sanaGece gece gülmekten öldüm ya bu kafayla çocuk yapsam kesin tutar motivasyon tam
Bunu bana bi kaç kişi daha söyledi hep kız hissediyorlar nedenseBen olacağına inanıyorum. Nedense senin kızın olcak gibime geliyor. İnşallah ❤
Üzerindeki sorunun tespit edilme yöntemi sağlıklı mı?Ne kadar gereksiz üzerine gitmişsiniz. Çaresizlik insana her yere yönelmeyi sağlayabilir.
Ayrıca dinsel medet ummak kötü bir şey değil aksine psikolojik rahatlamanın bir türüdür.
Eğer güvenilir biriyse dua almasının bir sakıncası yok bence.
Size beni kaynanam büyüledi, görümcem nazarladı demiyor ki. Üzerimde böyle bir sorun var bir dua edin diyor.
Burada herkes her şeyin alimi zaten. Bilginler şelalesinde bir yudum alan ahkam kesiyor.
Koş kocanın yanına hadi
Ay horluyor adam başka baharahahaha hadi ozaman iyi sanslar sana
Yanına yat uyuyormuş gibi 2 kolunu at uyandır gerisini ona bırakAy horluyor adam başka bahara
Ay horluyor adam başka bahara
Benimkini uykunun içinde yelteniyor kaç seferdir ya. Bi kaç gün ihmal etsem geliyo kurcalamaya başlıyo ama uyuyo kesinlikle kendisi uyanmıyo. Ben de bazen bırakıyom bazen uyuyom uyuyom diyom ısrarla dönüyo öte tarafa.Yanına yat uyuyormuş gibi 2 kolunu at uyandır gerisini ona bırak
Erkeklerin hepsi aynıBenimkini uykunun içinde yelteniyor kaç seferdir ya. Bi kaç gün ihmal etsem geliyo kurcalamaya başlıyo ama uyuyo kesinlikle kendisi uyanmıyo. Ben de bazen bırakıyom bazen uyuyom uyuyom diyom ısrarla dönüyo öte tarafa.
Yanına yat uyuyormuş gibi 2 kolunu at uyandır gerisini ona bırak
Uyandırsam varya kıyamet kopar. Hayatta herşeyden ödün verir uykudan vermezuyandirrrr onuda mi biz ögretecezzzz
Bir benimki mi istisnaErkeklerin hepsi aynıbenimkide yanaşırımistemez gece kolum değse atlıcak yer arıyo
Enfeksiyondan dolayı hafif tıkanıklık vs varsa sıcak iyi gelmiş olabilir.Suleymanin Hurremi
aslında hamam rahatlama, meditasyon, arınma ve yumuşama olarak gebeliği kolaylaştırabilir ama
ben hamama gittim çocuğum oldu diye direkt bağlanamaz yani
Koş bacım koş yap bi tane daha kk hatırasıayy konu neerelere geldi cocugu olanlarin bile aklina soktnuz
Kız kalk uyan dicek halin yok yanına uzan kolunu çarptır bacağına dokun daha ayrıntılı yazayım mıUyandırsam varya kıyamet kopar. Hayatta herşeyden ödün verir uykudan vermez
İstisnalar kaideyi bozmaz.Bir benimki mi istisna
Annem sıcak tuğla koyarmış karnına ateşte ısıtıp enfeksiyon geçirdiği zamanlarda köyde. Çok mantıklı.Enfeksiyondan dolayı hafif tıkanıklık vs varsa sıcak iyi gelmiş olabilir.
eeee koskoca muhtesem suleyman öyle degilmi :)))Uyandırsam varya kıyamet kopar. Hayatta herşeyden ödün verir uykudan vermez
Kız yatakta yan dönsem uyandırdın diye yataktan gidiyo adamKız kalk uyan dicek halin yok yanına uzan kolunu çarptır bacağına dokun daha ayrıntılı yazayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?