Trip atma gerçekler can acıtıcı.Neden bu kadar üzerime geliyorsunuz ki nerdeyse 6 yıl olacak evlat hasretiyle kavruluyorum Ben hiçbir zaman duamı eksik etmedim rabbimden ve inandım rabbim bizede nasip edecek vakti gelince sadece üzerimde nazar cok var sıkıntıların sebebi o olabilir dedi sizinle hiçbirşey konuşulmuyo sadece bana dua etmeniz için konu açtım ama pişman ettiniz dua dan hariç dediginiz kalmadı Allah diyorki herşeyin önüne geçerim ama nazarın önüne gecemem çünkü insanın ailesi anne evladına yabancı biri size Nazar vurabilir ister inanın nazara ister dalga geçin ha her duayı okuyorum zikirler cekiyorum rabbimin izni ile hepsini atlatacağım GERÇEKTEN ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ SAOLUN
Hoca diyorsunuz nazar diyorsunuz sonra da yorum yapanlara kızıyorsunuz . Ne dememizi isterdiniz ? Şu hocanın nefesi çok kuvvetli ben gittim ertesi ay hamile kaldım diyip numara adres vermemizi mi ? Yapmayın Allahaşkına . Konu yorum yapmak için açılır .Neden bu kadar üzerime geliyorsunuz ki nerdeyse 6 yıl olacak evlat hasretiyle kavruluyorum Ben hiçbir zaman duamı eksik etmedim rabbimden ve inandım rabbim bizede nasip edecek vakti gelince sadece üzerimde nazar cok var sıkıntıların sebebi o olabilir dedi sizinle hiçbirşey konuşulmuyo sadece bana dua etmeniz için konu açtım ama pişman ettiniz dua dan hariç dediginiz kalmadı Allah diyorki herşeyin önüne geçerim ama nazarın önüne gecemem çünkü insanın ailesi anne evladına yabancı biri size Nazar vurabilir ister inanın nazara ister dalga geçin ha her duayı okuyorum zikirler cekiyorum rabbimin izni ile hepsini atlatacağım GERÇEKTEN ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ SAOLUN
Araya aracı koymak yerine aç elini yaradana ondan medet um.Ondan iste,ona sığın.Hayırlı geceler canlarım bugün hoca ile görüştüm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı üzerimizde büyü nazar vs musallat varmı diye baktı ve bana dedi ki senin üzerinde tesiri çok yüksek nazar var o yüzden çocuğunuz olmuyo ve sıkıntı çekiyorsunuz demek istediğim üzerinde nazar olup ta kurtulan varmı nasıl nazardan kurtulabilirim hoca bana kargo ile nazarın tesiri geçsin diye birşeyler hazırlamış kargoda bi haftaya gelcek fikirlerinize ihtiyacım var
Birinci allaha şükür mutlu bir evliliğim var yatım katım yok ama yatı katı olandan daha iyi bir hayatım var tıp da desen gitmediğim doktor kalmadı hepiniz bilenmişsinşz sanki bana yaTrip atma gerçekler can acıtıcı.
3senedir de benim olmuyor. Ben hacıya hocaya gitmedim uzman doktora gittim. Tek evlat hasreti ile yanan sen değilsin.
Ayrıca çok mu mükemmel hayatın var da nazara geliyorsun. Yatların katların mı var kocan brad pitt mi angelina jolie misin? Doktor bürokrat mısınız? Kim size neden nazar etsin. Sürekli instagramda orda burda resim mi paylaşıyorsunuz biz çok mutluyuz minvalinde? Nazarı anladım da çok nazardan çocuk olmamasını anlayamıyorum kusura bakmayın.
Sizden hacı hoca isteyen oldumu alt tarafı dua edin dedim ya Valla duanızı da istemiyorumHoca diyorsunuz nazar diyorsunuz sonra da yorum yapanlara kızıyorsunuz . Ne dememizi isterdiniz ? Şu hocanın nefesi çok kuvvetli ben gittim ertesi ay hamile kaldım diyip numara adres vermemizi mi ? Yapmayın Allahaşkına . Konu yorum yapmak için açılır .
biz ne desek de siz bildiğiniz yoldan gidiceksiniz üslubunuzdan belli de bari bu koronada tuhaf tuhaf "okunmuş" adı altında şeyleri alıp yiyip içip elinizi sürmeyin kargoyla virüsü yayıcaksınız.bu da örnek olay haberi;Hayırlı geceler canlarım bugün hoca ile görüştüm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı üzerimizde büyü nazar vs musallat varmı diye baktı ve bana dedi ki senin üzerinde tesiri çok yüksek nazar var o yüzden çocuğunuz olmuyo ve sıkıntı çekiyorsunuz demek istediğim üzerinde nazar olup ta kurtulan varmı nasıl nazardan kurtulabilirim hoca bana kargo ile nazarın tesiri geçsin diye birşeyler hazırlamış kargoda bi haftaya gelcek fikirlerinize ihtiyacım var
Cehaletini gidermeye çalışıyoruz. Bilenmek değil. Senin menfaatine konuşuyoruz.Birinci allaha şükür mutlu bir evliliğim var yatım katım yok ama yatı katı olandan daha iyi bir hayatım var tıp da desen gitmediğim doktor kalmadı hepiniz bilenmişsinşz sanki bana ya
Allah yardımcın olsun bir konu açtım pişman oldum onlardan sadece dua istedim neymiş duamı kendin yap ben zaten yapıyorum sizde kulsunuz ya kulun kula duası kabul olur diye istedim istemez olaydımCanim birde tiroidine baktir hasımato danda olmaz bende kanser cikti ameliyatimi oldum ardindan gebe kaldim oysaki kadin dogumcular bunu hic söylemediler bana mesela ummadigin yerden tedavimi gördüm hamile kaldım
Sizden hacı hoca isteyen oldumu alt tarafı dua edin dedim ya Valla duanızı da istemiyorum
heh mesela konu sahibi önce diyor kiCehaletini gidermeye çalışıyoruz. Bilenmek değil. Senin menfaatine konuşuyoruz.
Bu süreç sabır süreci. 10 sene olmayan akrabam oldu. 15 sene sonra tam menepoza girecekken hamile kalan arkadaşımı oldu.
Ayrıca allah nazara engel olamam nerede diyor? Ayet yada hadis kaynağı var mı? Ama benim bildiğim ayet var kün fe yekün diyor allah. Halk arasında söylenene inanmayın. Nazar insanı çatlatır inanıyoruz ama bebeğe engel değildir. Emin olun bir vakti vardır allahın bildiği.
Allah senden razı olsun inşallahNe kadar gereksiz üzerine gitmişsiniz. Çaresizlik insana her yere yönelmeyi sağlayabilir.
Ayrıca dinsel medet ummak kötü bir şey değil aksine psikolojik rahatlamanın bir türüdür.
Eğer güvenilir biriyse dua almasının bir sakıncası yok bence.
Size beni kaynanam büyüledi, görümcem nazarladı demiyor ki. Üzerimde böyle bir sorun var bir dua edin diyor.
Burada herkes her şeyin alimi zaten. Bilginler şelalesinde bir yudum alan ahkam kesiyor.
Bu ne yaman çelişki...heh mesela konu sahibi önce diyor ki
Allah isteyince her şey olur.
sonra:
Allah ben nazarın önüne geçemem diyor.
ben mesela buna takıldım. bayılıyoruz şu dini ezbere yaşamaya. düşünmeden, sorgulamadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?