Nazar deveyi kazana insanı mezara koyar şunu bil tabiki öyledir ben zaten hep hayırlısını saglıklısını istedim o ki kulu için daha iyi düşünür zamanı gelince rabbim nasip edecektirbiz dualar ederiz tabi ki ama çocuk sahibi olamamanızın nazarla bir ilgisi yok bunu bilin.
CaNıM beş senedir bizde boş durmadık tabi bende hiçbir sorun yok eşimde de şu iki sene die hicbir sorun yok demekki nasipBen nazara inanırım da nazardan Cocuga kalmamak garip geldi ilk duydum hocaya değilde iyi bir jinekolog yada kadın Dogumcuya mı gorunseniz
Allahın istemediği hiçbir şey olmaz istediği de sebepsiz yere oluverir. nazar bahanedirNazar deveyi kazana insanı mezara koyar şunu bil tabiki öyledir ben zaten hep hayırlısını saglıklısını istedim o ki kulu için daha iyi düşünür zamanı gelince rabbim nasip edecektir
Hadi ya doktorluk yok diyorsunuz ama sebepsiz infertelite diye bi teşhis var hiç duydunuz mu? Bu yüzden çoğu kişi tüp bebek tedavisi görüyor.Doktorluk birşeyimiz yok canm olmuyo hocaların hepsini bi kefeye koyamazsınız kimi var allah rızası için yapar kimi var dediginiz gibi yoldan sapmıştır
Sebepsiz interlife yaniCaNıM beş senedir bizde boş durmadık tabi bende hiçbir sorun yok eşimde de şu iki sene die hicbir sorun yok demekki nasip
Acı çekmek degil imtihan dır sadece sabretmek gerekiyo ben adette olsam hep diyorumki rabbim şükürler olsun senin verdiğin herşey güzeldir ELHAMDÜLİLLAHAllahın istemediği hiçbir şey olmaz istediği de sebepsiz yere oluverir. nazar bahanedir
nazar var diye Allah sevdiği kulunun acı çekmesine müsade eder mi?
yok yok nazardır oSebepsiz interlife yani
ee tamam o zaman nazarla ilgisi ne?Acı çekmek degil imtihan dır sadece sabretmek gerekiyo ben adette olsam hep diyorumki rabbim şükürler olsun senin verdiğin herşey güzeldir ELHAMDÜLİLLAH
Hiç adet olamamak da var. Herşeye şükür etmek lazım zaten...Acı çekmek degil imtihan dır sadece sabretmek gerekiyo ben adette olsam hep diyorumki rabbim şükürler olsun senin verdiğin herşey güzeldir ELHAMDÜLİLLAH
Bizde virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz zaten cnm yani doktorları bırakmış degilizHadi ya doktorluk yok diyorsunuz ama sebepsiz infertelite diye bi teşhis var hiç duydunuz mu? Bu yüzden çoğu kişi tüp bebek tedavisi görüyor.
Aşılama tutmadıysa devlet hastaneleri 2 kere aşılamadan sonra tüp bbek yapıyor sadece ilaçların bir miktarını ödüyorsunuz. Gidin tüp bebek yaptırın. Hacı hoca geçin bu işleri din bu değil.
Bak canım sebepsiz infertelite durumunda hocalar hemen ya nazar der ya Ümmüsübyan falan. Böyle şeylere inanma. Çünkü allah ol der ve olur hiç bişey engel olamaz. Sen bunu sınav olarak kabul et muskadır cevşendir bunları geç. Sen tedavini ol ve bol dus et. Mesela bazı esmalar tesirli diyorlar istek namazı kıl hani kendince bişeyler yap ama hacı hocadan gelene bağlanma.Bizde virüsten sonra direk tüp bebek yapıcaz zaten cnm yani doktorları bırakmış degiliz
Esm lar çekiyorum cam saol allah razı olsunBak canım sebepsiz infertelite durumunda hocalar hemen ya nazar der ya Ümmüsübyan falan. Böyle şeylere inanma. Çünkü allah ol der ve olur hiç bişey engel olamaz. Sen bunu sınav olarak kabul et muskadır cevşendir bunları geç. Sen tedavini ol ve bol dus et. Mesela bazı esmalar tesirli diyorlar istek namazı kıl hani kendince bişeyler yap ama hacı hocadan gelene bağlanma.
Geç dalganı acıyorumHıyar çıkacak büyük ihtimalle. Okunmuş hıyar.
Allah aşkına klişe olucak ama uzaya koloni kurucak adamlar hala kendini televizyonlara atan hacı hocalardan mı medet umuyosunuz?Kuran'ın kendisi OKU diye başlıyor.Sebepsiz infertilite diye bir şey var .Doktora gidin, konunun uzmanlarına danışın, tüp bebek hemen tutacak diye bir şey yok onu tekrar tekrar deneyin, sağlıklı beslenin stresten uzak durun vs vs.Dua edicekseniz de oturun kendiniz edin Allahla kul arasına kimse giremezi duymadınız mı? O adamın ne özelliği var da o kargo yoluyla dualar yolluyo kabul oluyo da sizinki olmuyo?Hayırlı geceler canlarım bugün hoca ile görüştüm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı üzerimizde büyü nazar vs musallat varmı diye baktı ve bana dedi ki senin üzerinde tesiri çok yüksek nazar var o yüzden çocuğunuz olmuyo ve sıkıntı çekiyorsunuz demek istediğim üzerinde nazar olup ta kurtulan varmı nasıl nazardan kurtulabilirim hoca bana kargo ile nazarın tesiri geçsin diye birşeyler hazırlamış kargoda bi haftaya gelcek fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?