- 29 Temmuz 2008
- 1.170
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar adet gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz şöyle anlatayım benim önce kahverengi lekelenmelerle başlıyor sonra kan şeklinde değişiyor şu an 27 ağustostan beri kahverengi lekelenmelerim var ama kan gelmedi 31 temmuzda kahverengi lekelenmeler başlamıştı 3 ağustosta kan geldi tam zamanı olarak 27 ağustosta geldi ve şu an azaldı korkuyorum pazartesi kan gelmezse dr gideceğim sizce ne 2 soru oldu ne olur cevap verin ateş ölçme yöntemi kullanıyorum normalde ateş düşer adet olurum ama ateşim hala 36.7 lekelnme başladığında 36.3 olur aylardır senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sağol canım bugün 5 gün oldu lekelenme başlayalı yarın gideceğim dr belim fena ağrıyor normalde benimde lekelenme ile başlar ama bu kadar uzamazdı merakım ondan yarın sonucu söylerim
ben de şans yok dr tatilde iyi mi burada bildiğim tek dr daha adet olmadım eşim her lavaboya gidişimde sorar oldu geldi mi diye beklemedeyim
test yaptım lahana bebek negatif yani hamilelik yok ama lekelenmem bugün arttı ateşim iyice düşüşe geçti adet olacam dr cuma gelecekmiş o gün kesin giderim kendime baktırayım endişelendim acaba doğumkontrol hapından olabilir mi bırakalı 5 ay oldu vücut kendine gelemedi mi diye düşünüyorum
Endişelenmeyin lütfen, bazen sadece mevsim geçişi nedeniyle bile olabiliyor bu tür düzensizlikler. Tam sonbahar başlangıcı. Doktora gitmenize bir iki gün var daha sanırım. O zamana kadar kalbinizi ferah tutun, illa ki hastalıktan olacak diye birşey yok.