ne olur cahilliğime verin yardım edin bana

Madem amacın dalga geçmek değil birazcık mantıklı düşünsen?

özür dilerim gerçekten okb hastalığım yüzünden kafayı yedirtiyor herşey mantıklı olunca bana da saçma geliyor ama kafamda dönüp dolaşıyor sürekli özür dilerim tekrardan sizlerden

özür dilerim gerçekten okb hastalığım yüzünden kafayı yedirtiyor herşey mantıklı olunca bana da saçma geliyor ama kafamda dönüp dolaşıyor sürekli özür dilerim tekrardan sizlerden
Nedense erkek olduğunu düşünmeye başladım

daha önce konu açmadım ki ilk defa yaşadım böyle birşeyi daha önce açmadım gerçekten korktum size danıştım ne olur kızmayın
Sen daha önce de bu konuyu açtın aynı şeyleri yazdın cevabını verdik hala ne diye açıyorsun. Hamilesin oldu mu rahatladin mi

Böyle bi soruyo sormak için akıldan yoksun olmak gerek yani hic aklı başında bi insanın sorusu deil bu.
Allahım sen bizlere sabır ver

gerçekten amacım dalga geçmek değildi özür dilerim sizleri büyüğüm olrak tecrübenizden dolayı danışmak istedim ne olur böyle demeyin
Hic mi okul gormedin kitap okumadin surtunecek kadar bisey yasamasini biliyorsan o sekilde ne olup olmayacgini da bilmelisin. Islaklik yok diyorsun bana bisi gecmedi diyorsun sonra hamilemiyim diyorsun. Cidden cahilliginden once zekandan suphe ettim.cahilde de az zeka olur nasil hamile kalinir bakar ogrenir iletisim cagindayiz net israfi yapmayin bos yere

böyle demeyin lütfen sadece onun boxer ıslansa bile bu saydıklarımdan bana geçer mi diye endişe ettim

6 kat dedin dimi degilsin hamile degilsin

inanki dalga geçmek değil amacım gerçekten kafama takıldığında atamıyorum sizlede büyüklerim olarak gördüm sormak istedim özür dilerim ne olur kızmayın cahilliğime verin
Bu sekilde hamile kalman imkansizin imkansizi canim hamile degilsin.. ama madem takıntı hastaligin var.. böyle takintilar yasamamk icin.. nefsine sahip cikmalisin..

bu arada hicbir korunma yontemim yok buna ragmen ben o kadar hasta etmedim kendimi eziyet etme kendine

Bu sekilde hamile kalman imkansizin imkansizi canim hamile degilsin.. ama madem takıntı hastaligin var.. böyle takintilar yasamamk icin.. nefsine sahip cikmalisin..
bu arada hicbir korunma yontemim yok buna ragmen ben o kadar hasta etmedim kendimi eziyet etme kendine

doğru diyorsunuz özür dilerim böyle saçma bir konu için sizlerden

Üzerinize ceket atsalar hamile kalıyorsunuzmillet de doktor doktor dolaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…