- 11 Ocak 2020
- 10
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi gizligizli23
-
Madem amacın dalga geçmek değil birazcık mantıklı düşünsen?
Nedense erkek olduğunu düşünmeye başladımözür dilerim gerçekten okb hastalığım yüzünden kafayı yedirtiyor herşey mantıklı olunca bana da saçma geliyor ama kafamda dönüp dolaşıyor sürekli özür dilerim tekrardan sizlerden
Sen daha önce de bu konuyu açtın aynı şeyleri yazdın cevabını verdik hala ne diye açıyorsun. Hamilesin oldu mu rahatladin mi
Hic mi okul gormedin kitap okumadin surtunecek kadar bisey yasamasini biliyorsan o sekilde ne olup olmayacgini da bilmelisin. Islaklik yok diyorsun bana bisi gecmedi diyorsun sonra hamilemiyim diyorsun. Cidden cahilliginden once zekandan suphe ettim.cahilde de az zeka olur nasil hamile kalinir bakar ogrenir iletisim cagindayiz net israfi yapmayin bos yeregerçekten amacım dalga geçmek değildi özür dilerim sizleri büyüğüm olrak tecrübenizden dolayı danışmak istedim ne olur böyle demeyin
Bence hamilesiniz. Pazartesi hemen doktora gidin
Bunu başarırsanız tarihe geçersiniz
Hic mi okul gormedin kitap okumadin surtunecek kadar bisey yasamasini biliyorsan o sekilde ne olup olmayacgini da bilmelisin. Islaklik yok diyorsun bana bisi gecmedi diyorsun sonra hamilemiyim diyorsun. Cidden cahilliginden once zekandan suphe ettim.cahilde de az zeka olur nasil hamile kalinir bakar ogrenir iletisim cagindayiz net israfi yapmayin bos yere
Tammda bu yaşa kadar insan sağda solda duydugundan yine bişeyler ögrenir yani soruda mantık yok kilütfen dalga geçmeyin komik ama sormak istedim sadece yapmayın lütfen
Benim bir sorum olacaktı cahilliğime verin lütfen. erkek arkadaşımla adetimin son günü takvime göre yumurtlama günüme 10-12 gün var iken sürtünme yolu ile birşeyler yaşadık. onda kot pantolon boxer (2 kat), bende ise kot pantolonu, zıbın(alttan bağlanan iç çamaşırın üstüne), külot ve adetinin son günü olduğu için günlük ped vardı(bende de 4 kat) toplamda 6 kat. Boşalma hiçbir şekilde olmadı sadece zevk suyu geldi ama onun boxerında bir ıslaklık falanda yoktu çıplaklık olmadı hiç 6 kat hiç azalmadı da. adetimin de son günüydü ped de vardı çok saçma fakat sizce ihtimal olabilir mi herşeyden öte adetimin son günüydü yumurtlama günüme 10-12 gün var adetlerim düzenlidir ne olur dalga geçmeyin kızmayın yardım edin sadece kafama takıyorum OKB hastalığım var
Tammda bu yaşa kadar insan sağda solda duydugundan yine bişeyler ögrenir yani soruda mantık yok ki
Bu sekilde hamile kalman imkansizin imkansizi canim hamile degilsin.. ama madem takıntı hastaligin var.. böyle takintilar yasamamk icin.. nefsine sahip cikmalisin..inanki dalga geçmek değil amacım gerçekten kafama takıldığında atamıyorum sizlede büyüklerim olarak gördüm sormak istedim özür dilerimne olur kızmayın cahilliğime verin
bu arada hicbir korunma yontemim yok buna ragmen ben o kadar hasta etmedim kendimiBenim bir sorum olacaktı cahilliğime verin lütfen. erkek arkadaşımla adetimin son günü takvime göre yumurtlama günüme 10-12 gün var iken sürtünme yolu ile birşeyler yaşadık. onda kot pantolon boxer (2 kat), bende ise kot pantolonu, zıbın(alttan bağlanan iç çamaşırın üstüne), külot ve adetinin son günü olduğu için günlük ped vardı(bende de 4 kat) toplamda 6 kat. Boşalma hiçbir şekilde olmadı sadece zevk suyu geldi ama onun boxerında bir ıslaklık falanda yoktu çıplaklık olmadı hiç 6 kat hiç azalmadı da. adetimin de son günüydü ped de vardı çok saçma fakat sizce ihtimal olabilir mi herşeyden öte adetimin son günüydü yumurtlama günüme 10-12 gün var adetlerim düzenlidir ne olur dalga geçmeyin kızmayın yardım edin sadece kafama takıyorum OKB hastalığım var
Takma kafana takıyorsan bidaha böyle şeyler yapma derimdoğru diyorsunuz ama kafama takıldı sadece
Bu sekilde hamile kalman imkansizin imkansizi canim hamile degilsin.. ama madem takıntı hastaligin var.. böyle takintilar yasamamk icin.. nefsine sahip cikmalisin..
bu arada hicbir korunma yontemim yok buna ragmen ben o kadar hasta etmedim kendimieziyet etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?