- Konu Sahibi NaZaR_BoNCuGu
-
yaa ben cok SIKILDIM yalniz ailesiz biseylerle ugrasmakdan onlarsiz yasamakdan onlarin arkamda olduklarini biliyorum ama bisey olsa yanima kosacak kimsem yok yalnizim yani bugun bayramdi ama ailesiz akrabasiz nasil bayram gecerki esimin ailesi geldi kaynanamlara masada toplandilar ve ben dis kapinin dis mandali gibi kaldim kosede caydi tatliydi hizmet fasli iste yalnizligi daha iyi anladim yanisenağlama
ben eski beni istiyorum ya babamin dibinde kalmayi ozledim cookk kokusunu ozledim senağlama esimde yanimda ama olsa nolacakki o bile anlamiyo ozlemimi halimi :çok üzgünüm:
aynen canım bende bu bayram ve her bayram yanlız eşimin ailesiyle kutluycaz ona göre güzel ama bana göre kim bunlar ya kim tanımıyorum ben bunları ben annemin kokusunu kardeşlerimin öpücüklerini babamın hadi gelin elimi ilk öpene harçlık var demesini özledim neden bu yanlızğı seçtik biz neden evlenmeden önce hiç bu günleri düşünmedik
Gülünü seven dikenine katlanmali!!
Hayatta hicbirsey yokki bedelini ödemeden sahip olabilesin....
Belki bu sitede bizim gib yurtdisinda yasamak isteyen bir sürü insan var canim, ve kendine göre hakli sebebleride vardir mutlaka, biz burda saglik ve sosyal konularda cok daha sansliyiz insan hayatina kiymet veriliyor türkiyede böyle degil allah icin simdi....
Ama bedelini ödüyoruz iste hep bir tarafimiz eksik hep böyle bayramlarda özel günlerde bir burukluk yasiyoruz, ben annemin mezarina bile gidemiyorum yaaa seneden seneye gidebilecem, rahat yasiyoruz burda evet ama ödedigmiz bedel bazen cok agir geliyor cokkk.:çok üzgünüm:
haklisin her konuda iyi dedigin gibi gelmek isteyende cokdur benim derdim bura ile degilki kendi halimle dusuncelerimle hayalimle yalnizligimla ozlemimle ve bu aralar cok olan aglama krizlerimle ama seviyomusun dersen sevmek zorundayim burayi bunu biliyorum beceremiyorumki alisirim ama alisirim zamanlasenağlama
Canım benim seni çok iyi anlıyorum hep ailelere ve kızlara türkiye içinde bile olsa ailenizden uzağa evlenmeyin diyorum tatlım canım benim inan gözlerim doldu.benimde görümcem hollandada oda yalnızlık çekiyor.Ama şuan türkiyeye geldi 5 haftasını doldurdu canım ramazanı burda ailesinin yanında geçirdi.Oda çokk iyi biri orada yalnızlık çekiyor ama çook güzel bir yermiş düzenli bir şehir iyi bir yerdesin yani ,ailende sağlıklıysa kendini u kadar yıpratma canım.Ama bilirim özlemeye hemde aileyi şimdi senin aklına neler neler geliyor.Bizimde hollandaya gitme gibi durumumuz vardı hayır dedim,,dedimki aileme bişey olsa ha diyince gelemem ki daha gitmeden oraya aklıma neler geldi.Kendini çok yalnız hissettiğin bir döneme girmişsin,özlemde üstüne eklenmiş bayram girmiş eşinin ailesi gelmiş senin ailen yok kendini kimsesiz gibi hissetmene neden olmuş bu durum.Birde tatlı servisi falan demişsin ya o zamanda kendini hizmetçi gibi hissetmişsin,Seni alıp hizmet etsin d,ye getirdikleri biri gibi görmüşsün öyle değilsin bu düşünceleri çıkart aklından dua et ailene Allahım sağlık sıhhat versin sanada güç versin diye canım sıkılma üzülme bizde üzüldük burda bak...Ama sen rahatlayacaksan biz senin sıkıntılarnı paylaşmaya her zaman hazırız kadınlarda bu olur canım...bir çoğumuz aynı durumdayız kendini yalnız hissetme
Canım aileni görmek için daha sık gelebilirsin aslında Türkiye'ye. O zaman oraya alışman sevmen daha kolay olur. Eşin mi izin vermiyor yalnız gelmene?
ya bak canım eşinde bu konuda seni anlıyor.Ailene bağlı bir bayansın işte bu zor tatlım.Seni en çok yoran bayramda hissettiklerin ,ailenenin yokluğunu hazmedememem ama unutma ki onlarda senin mutlu olduğunu huzurlu ve iyi bir evlilik yaptığını bildikleri için huzurlular.şu bayram inan bana bir geçsin cuma günü bilemedin p.tesi günü bak gör nasıl kendine geleceksin yoğun duygu karmaşan biraz olsa azalacak..ha bu arada ben böyle olduğum vakit ,hiç adetim değildir ama; bilemediğim ağlama krizlerimde, internetten hemen burcumun bu ay yada an neyin etkisi altına girmiş olduğuna bakıyorum biliyormusun bilmiyorum ama Kuran-ı kerimde astroloji ilmi var şöyle ;Allah peygamber gönderiyor ve astroloji ilmini öğretmesini istiyor kavmine, ama peygamber öğretmeye çalıştıkca insanlar aya ,yıldıza ve güneşe tapmaya başlıyorlar .Allah yeter diyor ve astrolji ilmi sadece kurana geçiyor...Yani bir bak bakalım beni ay çok hüzünlendiriyor birkaç kerede denk geldim hüzünlü olduğumda burcumun ayın etkisinde olduğunu gördüm...Kendine iyi bak ...Seni anlayan bir eşin var bırak holl.dan buraya gelmeyi öyle eşler varki annesi karşı binada oturuyor kızı ailesine göndermiyor.Bak bende bu bayram ailemin yanına gidemedim .özledim onları inan öyleki gözlerime kan oturuyor ağlayamadığım anlarda Ankaradayım ailemde zonguldakta eşim asker nöbetleri var gidemedik sen gelememekte bin kat haklısın kendini üzme bayramdan sonra düzelecek herşey...
bilet al ve kaç gel aılenın yanına,
çok özleım ne yapayım dersın gelınce anlayısla karsılıycaktır sanırım..
bı kız arkadasım cunku hep böle yapıyor eşi de alısıyor ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?