ne olur bırakma bizi....

canım hakkınızda hayırlısı ne ise öle olsun bu şekilde dua et inşallah bi yanılmadır inşallah aslı yoktur dualarımız seninie güzelim....

dualarım kabul oldu arkadaşlar allahıma çok şükür,geniş kapsamlı ultrasona girdim ve doktor bebeğimde hiçbir problem olmadığını söyledi cinsiyetinide öğrendik kız olucak allahım sana şükürler olsun eşime sarıldım bi ton ağladım :) en kısa sürede doktoru değiştiricem,beyinde boşlukların ultrason cihazından kaynaklandığını söyledi ve ayrıntılı şekilde bebeğimi gördüm çok şükür ilgilendiğiniz için allah hepinizden razı olsun....

dualarım kabul oldu arkadaşlar allahıma çok şükür,geniş kapsamlı ultrasona girdim ve doktor bebeğimde hiçbir problem olmadığını söyledi cinsiyetinide öğrendik kız olucak allahım sana şükürler olsun eşime sarıldım bi ton ağladım :) en kısa sürede doktoru değiştiricem,beyinde boşlukların ultrason cihazından kaynaklandığını söyledi ve ayrıntılı şekilde bebeğimi gördüm çok şükür ilgilendiğiniz için allah hepinizden razı olsun....

Allah'ım ya sen ne buyuksun!!! gözunaydın bitanem.yureğim ağzımda okuyordumama yazılarını bunu görunce ferahladım inan.Cok mutlu oldum herseyin yolunda olmasına.tebrik ederim..

gözün aydın pınarcım. çok çok çok sevindim. Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

ben bu doktorları anlamıyorum kolaymı bu kadar ya! ben okurken içim kazındı, gözlerim doldu sen neler yaşamışsındır neyseki birşey çıkmamış gözün aydın, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

X