5 aylık bir ilişkim vardı. 26 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle güzel giden bir ilişkim olmamıştı. Aramız 3 saatlik mesafe ama sürekli görüşen bir çifttik. Ben 2 hafta önce onun yanına gittim ve ilişkimizin 5. Gününde beni tek gecelik birisiyle aldattığını öğrendim. Benim ailemle tanışmıştı. Ben onun annesiyle sadece instada takipleştim. Annesi benim arkamdan oğluna uygun olmadığımı, beni istemediğini söylemiş daha beni tanımadan. Aldatıldığım gün bunları da öğrendim ve hemen eve gelmek için bilet aldım. O gün telefonda ağlayarak bana yalvardı gitme diye ama dinlemedim. Evime geldim ertesi gün bana veda mesajı yazmıştı. Ben kötü biriyim seni çok sevdim daha fazla üzülmeni istemiyorum dedi. Aradan 1 hafta geçti ben onu öylece terk ettim açıklama yapmasına bile izin vermediğim için mesaj attım konuşalım diye. Herşeyi bitirdiğini söyledi böylesi daha iyi olacak dedi. Sonra ben aradım seni eskisi gibi sevmiyorum dedi ben ağlamaya başlayınca kendisi de ağladı yalan söyledim seni hep ilk günki gibi seviyorum seni çok özledim dedi. O gün barışır gibi olduk. Ertesi sabah bana sadece günaydın dedi ve çok soğuktu bende neden diye sorduğumda artık olamayacağını eskisi gibi olmayacağını tekrardan beni eskisi gibi sevmediğini söyledi. Çok zoruma gitti ağlamaya başladım. Ama çok rahat konuşuyordu. Barıştığımız gün instagramdan tekrar eklemişti beni. Biz o sabah tekrar ayrıldık. Hala beni çıkarmamış. Onu hala çok seviyorum. Amacı ne sizce ne yapamaya çalışıyor?