maaşını vermeklede hata yapıyorsun..hem para yediriyor diyon hem maaşını veriyon..verme,hatta onun kazandığını da al..hatta ben olsam herşeyi yüzlerine söylerim,siz böyle böyle yapıyorsunuz derim..valla okudukça ben daha da gerildim yaşasam ne yaparım bilmiyorum...
yaa şunu asla anlamam hane derler ya ayranı yok yemeye.... gidiyor....-tatlicadiarzu-
nedir bu ailesinin rızkını dağıtan erkekler yaa,
durmunuz çok iyi olsa dağıtsın dağıtabildiği kadar,
ama yazık değilmi sana hamile hamile çalışıyorsunuz borçlarınız için,
eltinizde kusura bakmayın ama çok gurursuzmuş,
aynı zamanda eşinizin abisede,
sizin o halde çalıştığınız parayı veriyorsa eşinizde o yanlışş,
bence konuşun en azından kendi paranızdan onlara vermemesini,söyleyin
eşinide anlıyorum canım.abisinin yuvası yıkılmasın diye kendince insanlık yapmaya çalışıyo
benimde eşim kaynıma çok yardım etti ve halada ediyo.bazen bende kızıyorum eşime.çünkü bizde ev yaptırdık kredi çektik .banka borcu taksitler derken bizde sıkıştık ama eşim anne babası olmadığı için ve evin en büyüğü diye kendini çok fazla sorumlu hissediyo.kaynım yeni evlendi düzenli bir işi yok haftalıkla bir yerde çalışıyo bu ay kaynımın mobilya borcunu biz ödedik nasıl sıkıştık anlatamam.allah var kaynım bir şekilde öderim dedi ama benim adam duramadı gitti kendi verdi.bundan sonra kesinlikle borçlarına karışmıyacaksın dedim tamam dedi ama pek inanmıyorum açıkcası.inan bizim durumumuz olsa yapsın hiç bişey demem çünkü kaynım çalımam demiyo çalışıyo ama geliri az o da zor durumda ama bizdede olmayınca çok sıkıntı oluyo.
senin kaynın tembelmiş kardeşine sırtını dayamayı alışkanlık haline getirmiş gibi
eşinin huyunu en iyi sen bilirsin.konuşup eşini ikna etmeye çalış ve kendi maaşını eşine verme bence sen birikim yapmaya çalış
mihriban aynı benim durumda öyle işte. eşimin anne ve babası vefat etti. 4 erkek kardeşler. eşim en küçüğü. diğer abileri hiçbiseye karışmıyo çünkü eşimin yanında çalıştırdığı abisinin ne halt olduğunu biliyolar. yani bi yere işe giripte keyfi çalışmayıp ayrıldığı için yardımı kestiler. eşimin yanındada rahat tabi. kapısından alınıp kapısına bırakılıyo üstelik maaşta fazla. oohh rahat yani. keşke senin kaynın gibi olsada versek ozaman insanın zoruna gitmez. adam yettiremiyo dersin. ama böyle sömürgeciliğe girince insanın zoruna gidiyo. bende artık vermiycem maaşımı çocuğuna hicbisey alamadım. eltiler bol keseden yerken ben enayi gibi didiniyorum. benim eşimde söz versede inanmıyorum gizlide olsa yapıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?