Bence hiç haber vermeyin, kendisi de bir kadın ve isterse gayet iyi bilir doğum tarihini. Bilemezse bile oğlunu arayıp sorar, torunum doğdu mu diye.Bilen biliri benimde senden pek farklı bir kayınvalidem yok.Daha 15 gün önce onun doldurmaları yüzünden eşimle boşanma noktasına kadar geldik.Ben de senin gibi senelerdir, ne derlerse sustum, yuttum, büyükütür dedim:Ne cevap verdim, ne saygızılık yaptım, ne de arayı açtım.Ama şu son kavgamızda eşim ilk defa annesine, anne senin yüzünden hep kavga ediyoruz, sen aramızı bozuyosun falan diye , benim söylediklerimin hepsini söyledi.O günden beri ne arar ne de sorar.He umrumda mı, hayır değil, senelerdir sustum da ne oldu. Tepeme çıktı kadın resmen, oğlunu da bana karşı dolduruyodu.
Allah' a şükür görüşmüyoruz, eşim istediği zaman gider görür karışmam,ama ben ölüm, hastalık olmadıktan sonra zor giderim.Yarın kayınpederimin mevlütü var, eşim gidelim dedi.Gidicez, ama sadece misafir gibi,kuran dinleyip çıkıcaz.O da rahmetlinin hatırına.
Bence sen de dert etme, bak hastalık sahibi olmuşsun.Ben kaynanam yüzünden manyak oldum, nerdeyse kocamı öldürecektim.Hiç bulaşma, o zaten isterse gelir de görür de sizi...
Bu arada inşallah bebeğinize hayırlısıyla kavuşursunuz...