- 2 Ağustos 2018
- 573
- 497
- 103
Kalp atisi 6. Haftasan once duyulmaz conku ancak o zamana kadar gelisiyorKalp atışı falan YÖK ama bakın
Bana da ilginç geliyorbenim diğer kızımdada ben böyle bişey duymadım bide devlete gidicemBen hic boyle seyler duymadim yani yok degerler dusukse sagliksiz filan. Beb 5 haftalik hamileyken ogrdndim saglik ocaginda kan verdim beta 1000 yaziyodu kimse bana sagliksiz sonlandiralim demedi ne sacma sey beklemek varken toplu igne ucu kadar seye sagliksiz demek. Takmayin kafaniza ozel doktorlar para icin sapitmis durumda.
Aynen.Ben 8.haftada duymustum mesela.Kalp atisi 6. Haftasan once duyulmaz conku ancak o zamana kadar gelisiyor
Antalyadayım özel ofm ye gittim acile gidip ne diyimHangi sehirdesiniz? Bir kadın doğum hastanesi varsa aciline gitseniz
Ozel doktorun biri 4 kere test yapip bana sonucunda menapoz dedi 20 yasindaydim o zaman. Allaha cok sukur 17 aylik kizim var suan 5 haftalikken 1000 degerinde olan. Bekleyin kanamaniz yoksa belli olur zaten t hafta cok erkenBana da ilginç geliyorbenim diğer kızımdada ben böyle bişey duymadım bide devlete gidicem
Kanamam Hiç yok canım bu arada kanamam yoksa ney belli olurOzel doktorun biri 4 kere test yapip bana sonucunda menapoz dedi 20 yasindaydim o zaman. Allaha cok sukur 17 aylik kizim var suan 5 haftalikken 1000 degerinde olan. Bekleyin kanamaniz yoksa belli olur zaten t hafta cok erken
Canım regl tarihim Yok ortada çünkü 4 martta kürtaj oldum ben doktor korunmayın dedi tekrar hamile kaldmSon regl tarihiniz nedir? Ayrıca regl döngünüz kaç günde bir?
İnşallah canım kimyasal degil zaten çok şükürKimyasal gebeklikse kurtajla alindigini duymadigim genellikle adet baslayip sonlaniyor bazi kadinlar hic farketmiyor bile. Muhtemelen degerleriniz duzelir kanama olmazsa
İkinci gebeliğimin 41. gününde yani 5 haftalıkken regl tarihime göre hatta 6. haftalık olmamız gerekirken hcg değerim 200'dü. İki gün sonra tekrarladığımızda 608.9'a yükselmişti hcg değerim ve iki katına çıktığı için gebeliğimi onaylamıştı doktor. Son 2 ay 35 günde bir regl oluyordum ve geç yumurtlamışım. Regl günümde erken dönem predictor testte gebeliğim çıkmadı. İki gün sonra testte çıkmıştı.Canım regl tarihim Yok ortada çünkü 4 martta kürtaj oldum ben doktor korunmayın dedi tekrar hamile kaldm
Durumunuzu buraya yazdığınız gibi anlatın mesai saatleri içinde bir doktora gidemezseniz yarına kadar da beklememiz olursunuzAntalyadayım özel ofm ye gittim acile gidip ne diyim
Başka doktorlara da gidin zaten hemen kürtaj olmayın.ama Allah korusun olumsuz gelişim durumunda yani kese bozulursa,bebek görünmezse kesenin içinde,yada kalp atışları olmazsa veya kesenin gelişimi durursa illa kanama,ağrı olması gerekmiyor kürtaj için.benim ilk gebeliğim de 6.hafta da kese bozulmaya başladı ve kalp atışını 9.haftada duyamadık ve gelişimi 6 haftalık olarak durmuştu ve 10.haftaya kadar ne agrım ne kanamam olmadı ama yinede başka doktorlara gittim ve hepsinin ortak söylediği şey malesef gelişim durmuş kalp atışı yoktu.canlanamadigi için cinayet olmuyor malesef.baska doktorlara gidin ve bekleyin 10.haftaya kadar gelişimini takip ettirin.ins saglikla kucağınıza alirsiniz.son gebeliğim de herşey normal gidiyordu ama kalp atışını 8.haftanın sonunda zor duyduk.simdi 1 yaşında.endiselenmeyin inş herşey yolunda gider.Haklısın bende öyle düşünüyorum ama kanamam vs olmadığı için durduk yere kürtaj olmak cinayet gibi geliyor
Kürtajdan sonra gebelik ihmali yukselirmis.histereskopi vs gibi operasyonlar sonrası da öyle...hatta tüp bebek tedavilerinde rahime çizik atabiliyorlar embriyo transferi öncesi.tutunma olasılığını artirirmisİkinci gebeliğimin 41. gününde yani 5 haftalıkken regl tarihime göre hatta 6. haftalık olmamız gerekirken hcg değerim 200'dü. İki gün sonra tekrarladığımızda 608.9'a yükselmişti hcg değerim ve iki katına çıktığı için gebeliğimi onaylamıştı doktor. Son 2 ay 35 günde bir regl oluyordum ve geç yumurtlamışım. Regl günümde erken dönem predictor testte gebeliğim çıkmadı. İki gün sonra testte çıkmıştı.
Kürtajdan sonra korunmayın diyen doktor da ilk defa duydum.
Kürtajdan sonra en az 3 ay korunmayı öneriyor doktorlar.yani en azından benim doktorlarım ve çevremdeki tanıdıklarımın doktorları öyle diyor.saglikli gebelik için.Canım regl tarihim Yok ortada çünkü 4 martta kürtaj oldum ben doktor korunmayın dedi tekrar hamile kaldm
Allah allah arkadaşım kürtaj oldu. Sorunlu gebelikti. Doktor en az iki ay korunmaya özen gösterin rahim kendisini toparlasın demişti.Kürtajdan sonra gebelik ihmali yukselirmis.histereskopi vs gibi operasyonlar sonrası da öyle...hatta tüp bebek tedavilerinde rahime çizik atabiliyorlar embriyo transferi öncesi.tutunma olasılığını artirirmis
döllenmenin rahîm dışında gerceklesmesiKimyasal gebelik nedir? Daha önce hic duymadkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?