Kalp atışı falan YÖK ama bakınSadece beta hcg'ye bakarak bebek aldırmak?! Bebeğin kendisi ne durumda? Kalp atışı var mı, gelişiyor mu?
O doktorun sözüyle hareket etmeyin. Mutlaka ama mutlaka farklı bir doktor görsün sizi.
Kese gözüktü zaten hatta iki kese var ama birisi kanama kanalı olabilir dedi doktor kesede sıkıntı yok birde kesinlikle dıs gebelik degil sesiTek bir kontrolde hemen belli olmaz artışı kontrol ettirin ve tabiki keseyi.. Düzensiz artışlar genelde bebeğin gelişiminde sorun olduğunda oluyor kese gözüktüyse zaten dış gebelik değildir.Hakkınızda hayırlısı..
Kese içerde gözükmüş artık zaten dış gebelik olamaz dış gebelik çok farklı ve sıkıntılı bi durum Allah korusunKese gözüktü zaten hatta iki kese var ama birisi kanama kanalı olabilir dedi doktor kesede sıkıntı yok birde kesinlikle dıs gebelik degil sesi
Merhaba admad bence iki üç doktora gözükmektedir fayda var ben geçen sene zekai tahir burak hastanesine gittim tam 8 hafta boyunca kese gözükmedi doktor alalım dedi ben asla kendi düşmeden aldirmam dedim sonra başka şehirde başka hastanelere gittim keseyi de gördük kendini de gördük kalp atışını da duyduk. Şimdi oğlum doğdu 8 aylık. Bence siz hemen başka doktorlara gözükünOffkızlar napıcam akıl verin nolur en son hcg 2300 dü 4 gün sonra yaptırdım 3300 çıktı kese gözüküyo kanamam falan yok agrımda yok ama doktor bu saglıksız gebelik kendiliginden düşmezse kürtaj edicez dedi
Tabi farklı dr a gidebilirsiniz ama onlar da hcgye göre yorum yapacağından pek farklı bişey söylemeye bilir bir süre aile hekimliğinde hcg takibi yaptırın sonra o sonuçlarla farklı bir dr a gidin .Teşekkr ederim doktorum kesinlikle dış gebelik degil dedi ama degerleresaglıksız kürtaj olman lazım dedi direk benim kanamam vs agrımda yok birde devletemi gitsem diyorum
Daha ilk haftalardasınız ama anladığım kadarıyla.Kalp atışı falan YÖK ama bakın
Haklısın bende öyle düşünüyorum ama kanamam vs olmadığı için durduk yere kürtaj olmak cinayet gibi geliyorTabi farklı dr a gidebilirsiniz ama onlar da hcgye göre yorum yapacağından pek farklı bişey söylemeye bilir bir süre aile hekimliğinde hcg takibi yaptırın sonra o sonuçlarla farklı bir dr a gidin .
Gidebildiginiz kadar doktora gidin devlet ya da özel.hatta kan vermeye devam edinTeşekkr ederim doktorum kesinlikle dış gebelik degil dedi ama degerleresaglıksız kürtaj olman lazım dedi direk benim kanamam vs agrımda yok birde devletemi gitsem diyorum
Burdaki insanlar kanatsız melekmi? Allah razı olsun üzülmemeye çalısıyorum ama en çok eşimin üzüntüsüne üzülüyorum inşallah bişey olmaz ama doktor çok umutsuz konuştuEvet ben de 10 11 haftalıkken duymuştum. Konu sahibi lütfen üzülmeyin üzüntü çok zararlı sizin için. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum içiniz rahat olsun bakın benim yavrum kollarım da sizinki de sağlıkla doğacak Allahın izniyle
Öyle yapıcam sanırsam ama durum öyleyse o doktorlarda aynı şeyi derseGörebildiğimiz kadar doktora gidin devlet ya da özel.hatta kan vermeye devam edin
O zaman süreç neyi gerektiriyorsa onu yaparsınız.hepsi birden yanilamaz.Tabii ki Allah bilir orası ayri.insallah herşey yolunda gider.Eger sağlıksız bir gebelikse sizin vücudunuza da zarar verir.uygun zamanda sonlandırmak en doğrusu olur.ama uygun zaman şimdi değil bence.izlemek lazım hem kan değerleri hem de ultrason açısındanÖyle yapıcam sanırsam ama durum öyleyse o doktorlarda aynı şeyi derse
Kimyasal gebelik nedir? Daha önce hic duymadkm2 katı olması gerekiyordu galiba,kimyasal gebelik olabilir.sonlandirilmazsa size zarar verebilir
Melek sizin karnıniz da şu anBurdaki insanlar kanatsız melekmi? Allah razı olsun üzülmemeye çalısıyorum ama en çok eşimin üzüntüsüne üzülüyorum inşallah bişey olmaz ama doktor çok umutsuz konuştu
İnşallah kuzum inşallah yagrın birde devlete gideyim bakalımMelek sizin karnıniz da şu anbence bir değil iki üç doktora görünün ve bekleyin
Hangi sehirdesiniz? Bir kadın doğum hastanesi varsa aciline gitsenizİnşallah kuzum inşallah yagrın birde devlete gideyim bakalım
Eğer hiç sorun yokken ben bu çocuğa bakamam ,ben iyi anne olamam, ekonomik durumum iyi değil ... Gibi nedenlerle olsaydı cinayet fikrinize katilirdim çünkü o zaman yaşadığınız şeyin sorumluluğunu alamıyorsanız yasamayin onu derdim ama bu farklı bir durum keyfilikle aynı kefeye konamaz . Vücut genel olarak sağlıksız gebeliği kendi sonlandırır bu gebeliğin hangi aşamasına gelir bilemeyiz genelde ilk trimestir döneminde yaşanıyor. Zaten diğer türlü dr illede kürtaj olacaksın demiyor size en fazla bebeğiniz sağlıksız diyebiliyor seçenekleri sunuyorHaklısın bende öyle düşünüyorum ama kanamam vs olmadığı için durduk yere kürtaj olmak cinayet gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?