• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur bi akıl verinnnn :(

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
39
İstanbul
aslında nerden başlayacağımı nasıl derdimi anlatacağımı bilmiyorum.ben 3 senelik evliyim 5 aylıkta bebeğim var ama bebeğimin bu güzel zamanlarında ben ona verimli olamıyorum bu nekadar acı bişey nasıl bi işkence yaşayan bilir ancakmafoldumben
eşim çok iyi bi insan ama çok iyi bi eş değil ne ailesini üzmek istiyo nede beni üzmek istiyo ama nerde durcağını bilmiyor ne yazıkki:çok üzgünüm:kayınvalidemlerle karşılıklı otruyoruz hamileyken kayınpederimin bana yaptıkları beni 2. katta dairesi olmasına rağmen karşına mecbur oturtması görümcemin laf sokmaları sürekli hakarete varan hepsini yuttum çocuk oluncada psikolojim altüst oldu birden iyi insan olmaya çalıştılar ama bendeki bıkkınlık bunalım hiç istemedim gelip gitmelerini bebeğimi sevmelerini benim ailem akrabalarım emin olun prenses gibi davrandılar.görümcem 3 ay içinde 2 kere yeğenini sevmeye geldi kaynanamla kavga ettik en sonunda görümcem yüzünden vede dolmuşluklar yüzünden bi süre göstermek istemedim halasına oğlumu 3 ayda 2 kere gelen insan her hafta sonu gelmeye başladı ben vermek istemiyorum die kaynanam iyice çıldırdı tanıdığım sessiz kadın birden aslana kaplana döndü neler söledi neler yaptı 3 senenin acısını çıkardı bende ilk kavgadan sonra canım acıdı canı acısın die face gönderme laflar yazdım ama isim vermedim görümcemde üstüne alınmış tabi ama ailesinide katarak bizim için bunları yazmış demiş ondan sonra kayışlar koptu zaten en sonunda büyük kavga ettik kaynanamla ama görümcem piyasada yok annesi onun yerine ediyo zaten :oklava:kayınpederim hergün geldiği laf soktuğu için bende surat astım hergün gelip yarım saatt 1 saat oturup gidiyo ama hiçmi özelim olmayacak benim bende surat astım her geldiğinde dolayısıyla artık oda gelmiyo zaten ben kaynanamla kavga ettikten sonra eşimle anlaşarak bi süre anneme taşındım o zamanda babaanneme gidip eşim beni anneme bırakmış olan biten herşeyi anlatmış ki ben kimseye sölememiştim çıldırdım sonra eşim aramış hata ettim ben biliyolar sandım falan filan demiş eşimede olan biteni A'dan Z'ye herşeyi anlatmış şimdi görüşmüyoruz eşimde bu durumdan rahatsız benim annem babam benim evime gelemicekmi sen suçlusun özür dile demiyorum ama gel hiçbişey olamış gibi gidelim sen küçüksün onların gelmesinimi bekliosun ben yoruldum bu durumu taktıkça mutluda olamıcaz senin annen geliyosa onlarda gelcekeler onlar annem babam ki annemi bütün herkesi bu evden soğuttular gelmiyolar kaynanam saolsun annemide kattı onlada kavga ettiler küstüler.şimdi 10 gün sonra kaynımın sözünü yaptıktan sonra köylerine gitcekler geldiklerinde eşim hiçbişey olmamış gibi gitmemi istiyo ama ben okadar yıprandımki okadar çok şeye maruz kaldımki hiç istemiyorum ama eşim beni seviyosan huzur istiyosan böle olmak zorunda diyo napcağımı şaşırdım kızlar ne dışarı çıkmak ne bişeyler yapmak hiçbişey istemiyorum psikiyatriste randevu aldım ilaç alıp beynimi uyuşturmak istiyorum burdan çıkalım kiraya diyorum yanlış anlarlar kaçtığımızı düşünürler herşey daha kötü olur diyo ben gidemem diyo napcağımı şaşırdım kızlar bi fikir akıl verin psikiyatriste gitmem ilaçla olurmu bilmiyorum onunda etkileri oluyo diolar ama tek başıma başa çıkamıyorum napiim nolur bi akıl verin napiiim nasıl davranayım eşimi seviyorum eşimde beni sevdiğini sölüyo ayrılmaya kalksam onada cesaretim yok gidecek yerim var ama bu yaşadıklarımdan kolay olmayacak ayrılık çok uzun oldu ama çok düşündüm yazıp yazmamayı daha çok şey var ama anlatmaya kalksam ne sizin sabrınız nede bu sayfa yeter kısaca özet buu mafoldumbenmafoldumben

ne gerek var ilaç alıp beynini uyuşturmana,tam tersi ayık olacaksın sana yapılanlara susmayacaksın.

kocana rest çekmeyi bileceksin,o ailesinin yanlış anlamasından korkuyor diye senin sinir sistemini altüst edemez,ve unutma böyle bir ortamda sağlıklı çocuk büyütülmez.

benim babannemde bir zamanlar bizimle yaşıyordu,ve annemle babannem kavga ettiği zaman benim erkek kardeşim her gece altını ıslatıyordu,annem ne yüzden babannemle kavga ettiyse,kreşte oyun oynarken o da arkadaşıyla o yüzden kavga ediyordu,düşünsene bunu oyunlarına bile yansıtmıştı.

sen şimdi tepkini koysan,eşin seni kaybetmemek için kiraya çıkmayı kabul etse ve taşınsanız,eşinin ailesi taş çatlasın 2 ay tepki gösterir,biraz da soğuk davranırlar ki bu senin işine gelir.

ama eşinin korkaklığı yüzünden bir adım atmazsanız,bu ömür boyu sinir sistemini harab eder

Esin biraz olsun tavrini koyabilseydi zaten olaylar buraya kadar gelmezdi kanimca..

Simdi bakti gördü olmuyor olaya el atmak istiyor beyfendi!!!
Ceremesinide sen cekeceksin!

Bence tavrindan vazgecme...bunuda aynen esine söyle....zamaninda ailene karsi tavrini koysaydin bu durumda olmazdik, simdi ne yapmaya calilsiyorsun?
Ben kararimi verdim, seni seviyorum kaybetmek istemiyorum ama beni istemedigim seylere zorlama....barissamda bu benim kararimla olacak de....kimsenin zorlu ile degil.

Esin neyi anlamali biliyormusun?

Esim ailem ve esimin ailesi sirf benim yüzümden kötü oldu....ben zamaninda herkeze yerini göstermedigim icin,.

Bu konuda asla kendinden ödün verme canim, sen su anda bunalimdasin gibi gorunuyor.. kendini hic yipratma guclu olmaya calis, biliyorum bunu soylemesi kolay ama gayret et en azindan. Esini seviyorsun tamamda hersey sevgiyle de olmuyor.. esini al karsina tekrar bi konus ve kararindan donme. Ayri eve cikmak istedigini soyle.. boyle baski altinda tutmasinlar seni. Kendi canindan kiymetli ne varki???
Sana deger veriyorsa esin. gerektigi zaman ailesinide karsisina almayi bilecek....

şu ilaç alıp beynini uyuşturma olayını hiç anlamam.. öyle bişi yok zaten ya. eğer gerekliyse doktor sana verir ilacını düzenli kullanırsın uyuşmak bi yana normal beyin fonksiyonların yerine gelir yani..
gerekiyorsa git psikiyatriste yardım al bundan daha doğal ne var ki..
ayrıca ne demekmiş sen hatalısın, bi de özür dile demiyomuş ama gel bişi olmamış gibi gidelim.. ne demektir yaa.. en güzel zamanlarında dünyayı dar etsinler sana sen hiçbişi olmamış gibi ayaklarına git.. bi de senin annen geliyomuş eşininki gelmiyomuş.. doğru düzgün davransalarmış da haketselermiş gelmeyi yani..

hepinize teker teker teşekkür ediyorum kızlara.s.a.s.
dün psikiyatriye gittim bebeğim olduğu ve emzirdiğim için ilaç veremedi.madem eşin burdan çıkmak istemiyo sende eşinin dediğini yapıp ailesiyle barışmalısın küs kalman taraftarı değilim çünkü sen şimdi diretceksin seni ve çocuğunu bırakamyacağı için istemsede bu evden çıkacak içinde küçükte olsa bi kin öfke olacak kavgalarınızda hep bu meydana çıkacak vede bi patlamayla sen kötüymüşsün demek düşüncesi oluşcak eşinle bu seferde aşılmayacak sorunlarla karşılaşabilirsin dedi sen korkuyosun barışsan yine aynı şeyler olacak die ama bence eşinin dediğini yap 6 ay sonra yine aynı şeyler yaşandığında ben seni sevdiğim için barıştım ama yine olmadı ya resti çeker başka yere taşınırız yada ben gidiyorum diyebilirsin ozamn oda olmadığını anlayacak ve mecbur çıkacak dedi çünkü sizi bırakamaz dedi.. sen aslında ilaçlıksın ama bebeğin küçük süte geçer depresyondaymışım herkesin dediklerini kendine bişiler bul kafanı dağıtacak eskiden mutlu olduğun şeyleri yakalamay çalış v.s.v.s. ama işte yapamıyorum içimden gelmiyo ne dışarı çıkmak ne bişiler yapmak 20 gün sonra tekrar gidicem..resti çekemiyorum arkadaşlar çünkü kesin tavırla ben gidemem bundan iyi olmayack diyo buyüzden üsteleymiyorum doktorda ordan çıksanız mutlu olursunuz dedi ama eşim bunu istemiyo ben yapmamam bidaha yaşanırsa sana söz veriyorum senin sölemeni beklemeden burdan çıkcaz bidaha seni ezdirmicem diyoo ama bıkkınlık bunalım istemiyorum suratlarını görmeyi ama mecbur ailesiyle barışcam sanırım en azından bidaha aynı şeyler yaşanırsa resti çekmem için haklı bi gerekçem olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bencede doktorun dediğini yap bir daha yine aynı sorunlar olursa çek restini
bu kadar da herşeyi kafana takma canım sütünden olma bebeğine yazık:teselli:

çok abarttığınız hissine kapıldım ben açıkçası.
politik olmayı öğrenmezseniz hayatınızın her döneminde bir mutsuzluk sebebiniz mutlaka olacaktır.
ayrıca bebeğinizi eşinizin ailesine göstermeme gibi bir lükse bence sahip değilsiniz.
daha şimdiden o bebeği tekelinizde hissetmeniz bile yeterince tehlikeli bir duygu.
o melek sadece sizin vasıtanızla dünyaya geldi hanımefendi.
yani "sizin" değil.
önce bunu kabul etmekle başlayın.
sonra da eşinizle huzurlu olmak istiyorsanız, olayları büyütmeyip, politik yaklaşın gerekli durumlarda.
unutmayın, sevmek zorunda asla değilsiniz onları.
ama saygı göstermek zorundasınız!...

çok abarttığınız hissine kapıldım ben açıkçası.
politik olmayı öğrenmezseniz hayatınızın her döneminde bir mutsuzluk sebebiniz mutlaka olacaktır.
ayrıca bebeğinizi eşinizin ailesine göstermeme gibi bir lükse bence sahip değilsiniz.
daha şimdiden o bebeği tekelinizde hissetmeniz bile yeterince tehlikeli bir duygu.
o melek sadece sizin vasıtanızla dünyaya geldi hanımefendi.
yani "sizin" değil.
önce bunu kabul etmekle başlayın.
sonra da eşinizle huzurlu olmak istiyorsanız, olayları büyütmeyip, politik yaklaşın gerekli durumlarda.
unutmayın, sevmek zorunda asla değilsiniz onları.
ama saygı göstermek zorundasınız!...

çok acımasızca bi yorum bu :olmaz::olmaz:
sadece yorum yapmak için yapıyosunuz sizin gibi insanlar yüzünden buradan soğuyorum siz benim neler yaşadığımı yaşattıklarını nereden biliyosunuzda bu şekilde bi yorum yapıyosunuz bu çocuk benim çocuğum ne vasıtayla olursa olsun bir babası olsada bende bu çocuk üzerinde yaptırımlarım olabilir. bu zaten içgüdüsel bi istek lütfen biraz daha yumuşak olumlu yorumlar yazarsanız sevinirim ama tavrınız bu şekilde devam edecekse lütfen bidaha yorum yaparak sayfamı meşgul etmeyin:olmaz:

Back