Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kaç ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve bugün idrar testinde ( çok silik de olsa ) hamile olduğumu düşünüyorum bayanlar. bu sefer düşmez değil mi? ara ara karnım ve kasıklarım ağrıyor
hemen dr una git canım, düşmemesi içn progesteron ve yanı sıra ilaçlar verirler..
hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
hay allah razı olsun sizlerden. bu sitede kadınların dayanışmasına hayran kaldım. duyarlı olup cvp vermenize de çok sevindim ayrıca. şimdi doktor araştırıyorum siteden. istanbula yeni taşındığımız için pek bi yer bilmiyorum. pazartesi yaptırcam inş kan testini de. ama işte biraz karnımın ağrıması beni endişelendirdi.
kizlar bu kimyasal gebelik nedir? aciklayabilecek var mi hic duymamistim :18:
Embriyo ilk önce tutunur ama embriyoda sorun olduğu için gebelik devam etmez ve genelde adet zamanı adetle beraber atılır vücuttan. Bunun tutunması için birşey yapmak gerekmez çünkü zaten sağlıksız olan embriyo atılır sadece ve kimyasal gebelik oluşur. Doktorlar kadınların % 80 inin bunu yaşadığını ama adet zamanı atıldığı için farkedemediklerini söylüyorlar. Bu yüzden de adet gününüz geçmeden test yapmak yanıltıcı olabiliyor. Benimde İlk tüp bebek denememde başıma geldi kimyasal gebelik.
hm anladim cnm sagol. Sanirim dis gebelik gibi birsey bu. Rabbim hepimze hayirlisini nasip etsn