cıldırcam arkadasım moralım sıfır olmadım hasta ama ıcımde hıc hamıleyım gıbı bı hıs yok benden 40 gun sonra evlelen ve korunan sadece adet hemen sonrsaı olmaz dıye bı kere korunmadn yapan abımın karısı bıle 4 haftalık hamıle bız ıstıyoruzya bızde bısı yok ıstedıgını yap neden cok uzuluyorum yarında olmazsaam yaptırcam kan testı ama bılıyorum sonuc negatıfsenağlama
bak canım, çok streslisin, bu çok belli, birkere boşyere tedirgin oluyorsun, kan testi yapsan herşeyi öğreneceksin ama sen kendini gereksiz yere bunalıma itiyorsun... Bu 1
ikincisi de, herkesin vücut yapısı bir değil, hamile kalmak için gerekli şartları biliyorsun.. bunun içinde en başta stres yasakk.. yengen hamile kalmış, onun da bebeği hayırlı olsun, darısı başına, fakat onun oldu benim neden yok dememelisin, şunu unutma ki, senin de olacak, mutlaka olacak, ister normal yollarla, ister diğer yollarla, sonuçta bebeğini kucağına alacaksın..hamile kalmak kolay değil, kimileri hemencik kalırken, kimileri 7*8 ay hatta 1 yıl, belki 5 yıl uğraşıyor da oluyor,
mesela annemlerin 5 yıl olmamış, ee sonra ne oldu, Allah ardı ardına verdi 3 tane... çevrende buna benzer örnekler vardır... Sakin ol tamam canım..Şeniz