- 30 Ekim 2007
- 552
- 26
- 42
-
- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
ayyy canım inan çok üzüldüm.yazdıklarını okudukça ağlamaya başladım.benim bebişlerden birinin de kalbi atmıyor.diğeri de bir kaç gün geç büyüyor.Allah yardımcımız olsun...
canım geçmiş olsun, ne denir bilmiyorum ki .gerçekten çok zor bir durum. ama dr.un öyle dediyse elden gelende birşey yok sanırım. belki yapabileceğin başka bir dr.a daha görünmek olabilir. geciktirmeden git bence eğer bebeğe birşey olduysa sana da zarar verebilir. dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun.
benimkide hep yavaş büyüdü ama sonunda kses etrafında kanama ardından bu inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamzsın arkadaşım atmazmı kalbi yavrumun allah benim canımdan alsa ona verseydi
çok üzüldüm nergiscim ben daha önce 2 defa yaşadim ilaca devm etsende etmesende gidiyor gerçekten birden bire kalbi duruyor birinde kürtajla aldilar 2.de kiyamadim evde kendim aciyla düşük yaptim her halükarda gidiyor yani ilaçlari birak sahiden de çok sen raharsizlanacaksin.rabbim cennetinde kavuştursun unutma kalsaydi engelli olcakti çünki vücut içinde rahatsiz olan hiç birşeyi barindirmiyor.biz daha sonra bu klap durmalarinin nedeninin eşimdeki genetik translokasyon probleminden kaynaklandiğini öğrendik inş olmaz ama tekrar olursa da genetik test yaptirmayi unutmayin çünki biz 5 yil sonra problemimizi öğrendik
bişey sorabilirmiyim ultrasyona alttan mı baktı benim arkadaşımında 2 ayına kadar kalp atışı gözükmüyordu dkr değiştirdi oda alttan ultrasyonla baktı ve kalp atışı gözüktü işallah seninde gözükür canım
nestle canım tüp bebegi yaptırdım ve istanbuldan uçakla erzincana gelecegim karşımda bir anne bebegini seviyor daha minnacık belli 2 ay ya var ya yok allahım ne olur banada nasip et dedim sonra havaalanında tam 3 tane özürlü kız rastladım 3 üde etrafımdaydı üstelik sonra rabbime yarabbi sen ne verirsen ben razıyım bana özürlü bir çocuk nasip edeceksen oda senin kulun ben onada razıyım beni zorluklarla sınama yarabbi dedim zor dedim ugraşması demekki hayırlısı buymuşcanım biliyorum çok zor bir durum...ama vajinal muayenede 6. hafta itibariyle kalp atışını görebiliyorsun..doktorun sana bu muayeneyi yapmış ama atışı görememiş...bir de erken dönemde bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlara şunu söylemek istiyorum, doktorlar bu durumu allahın mucizesi olarak kabul ediyorlar biliyormusunuz???? çünkü erken dönemde ( ilk 12 haftada) kaybedilen bebeklerin neredeyse tamamı bir anomaliye sahip....yani doğa aslında normal olmayan bir canlıyı dışarı atıyor...allah normal olmayan bir bebeğin doğmasına izin vermiyor...allahın bu mucizesine aslında şükran duymalıyız...çünkü hangi anne adayı anomali sahibi bir bebek dünyaya getirmek ister...düşünün ki 3-5 sene uğraşıyorsunuz ve sonra kucağınıza alacağınız bebek aslında ömrü boyunca size bağımlı yaşayacak / normal olmayan bir canlı...biliyorum acısını yaşarken bunları düşünmek çok zor...ama ben hep böyle durumlarda allaha şükretmek gerektiğine inanıyorum....lütfen tevekkül içinde olun...kurban olduğum allah vaktini / zamanını bilir...karınca kız bence de bir doktora daha görünebiliyorsan görün ve aynı teşhis konduğu takdirde lütfen ilacı kes....doğaya karşı koyma..allah sabrını verecektir....
nestle canım tüp bebegi yaptırdım ve istanbuldan uçakla erzincana gelecegim karşımda bir anne bebegini seviyor daha minnacık belli 2 ay ya var ya yok allahım ne olur banada nasip et dedim sonra havaalanında tam 3 tane özürlü kız rastladım 3 üde etrafımdaydı üstelik sonra rabbime yarabbi sen ne verirsen ben razıyım bana özürlü bir çocuk nasip edeceksen oda senin kulun ben onada razıyım beni zorluklarla sınama yarabbi dedim zor dedim ugraşması demekki hayırlısı buymuş