- 2 Aralık 2007
- 4.591
- 95
-
- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
Canım benim çoook üzüldüm ya. Zor tabi harcanan onca emekten sonra. Sana birşey anlatacağım bak: Başka bir siteden 1 yıldır tanıdığım bir arkadaş da benzer bir durum yaşadı. Sanırım 2-3 aylıkken kalbi durmuş bebeğin. Kürtaj için gün vermiş doktor. O gün geldiğinde hazırlıklar yapılmış ve doktor son bir kez ultrasonda bakalım demiş. Bir de ne görsünler. Bebişin kalbi atıyor. Şimdi 5 aylık oldu. Dilerim sende böyle bir mucize yaşarsın canım.
beni siteden hatırlayan varmı bilmem benim hcg degerlerim güzel yükselmedi yani ikinci test üçe katladı sonrakiler yavaş yavaş arttı öyle olunca ist dr dış gebelik olabilir dedi burdaki dr tüp bebekte dış gebelik tıp litaretüründe yok öyle şey olurmu dedi keseyi gördüm dedi bir araştırdım burdan tüp bebekte dış gebelik çok oluyormuş
benim dr daha bundan haberi yok neyse bebek büyüdü ama hep yavaş büyüdü belki diyordum kalbi geç atacak bekleyelim
sonra kese etrafında kanamyı söyleyince anladım bebegi atmak istiyor vücut iki gün oldu ailelerimize söyledik annem kalktı geldi oniki saatlik yoldan aglaya aglaya öldü
keşek hiç söylemeseydik acımızı kendimiz yaşardık
şimdi bebgimden ayrılmak zor olacak hala karnımı tutup sevesim var cennette bekler yavrum kalbi atmamış olsada ultrasonda kese içinde gördüm bebegimi inşallah benim içinde bir mucize olur kızlar
diyorum ya allah benim canımdan alıp evladıma verseydi o yaşasaydı
canım karınca kız neresi bu yer merak ettim dr kim canım mahsuru yoksa yazarmısın
brüksel kadın saglıgı merkezi yücel karaman