ne olur bakın

Canım benim çoook üzüldüm ya. Zor tabi harcanan onca emekten sonra. Sana birşey anlatacağım bak: Başka bir siteden 1 yıldır tanıdığım bir arkadaş da benzer bir durum yaşadı. Sanırım 2-3 aylıkken kalbi durmuş bebeğin. Kürtaj için gün vermiş doktor. O gün geldiğinde hazırlıklar yapılmış ve doktor son bir kez ultrasonda bakalım demiş. Bir de ne görsünler. Bebişin kalbi atıyor. Şimdi 5 aylık oldu. Dilerim sende böyle bir mucize yaşarsın canım.

ya rabbimin mucizesi iyiki dr.akil etmis de bakmis.benim ablaminkinide hep özürlü beebgin alalim dediler.ablam hayir dedi öylede olsa benim yavrum.suana 6 yasinda ve hersey yolunda saglikli

karınca kız canım ALLAH sana sabırlar ve dayanma gücü versin inşş..hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım,unutma bu dünyada olmasada öbür dünyada yavrularımıza kavuşuruz inşşş...

şu anda senin sağlığın daha önemli . Doktorun dediğini yapmalısın.Bebeğin şuanda seni duymuyor, hissetmiyor .Acı çekmiyor ,merak etme ... Sağlıksız doğması , seni her gün öldürürdü.
Bir dahaki sefere , sağlıklı bir bebeğin olucaktır. Arkadaşım 2 defa düşük yaptı. Sebepsiz hemde. 3 aylıkken . Gen testleri yapıldı bişey çıkmadı
Üçüncüsünde sürekli kanaması var. Ama herşeyi normal. Durumlar değişebilir. Gün doğmadan neler doğar .

beni siteden hatırlayan varmı bilmem benim hcg degerlerim güzel yükselmedi yani ikinci test üçe katladı sonrakiler yavaş yavaş arttı öyle olunca ist dr dış gebelik olabilir dedi burdaki dr tüp bebekte dış gebelik tıp litaretüründe yok öyle şey olurmu dedi keseyi gördüm dedi bir araştırdım burdan tüp bebekte dış gebelik çok oluyormuş
benim dr daha bundan haberi yok neyse bebek büyüdü ama hep yavaş büyüdü belki diyordum kalbi geç atacak bekleyelim

sonra kese etrafında kanamyı söyleyince anladım bebegi atmak istiyor vücut iki gün oldu ailelerimize söyledik annem kalktı geldi oniki saatlik yoldan aglaya aglaya öldü
keşek hiç söylemeseydik acımızı kendimiz yaşardık
şimdi bebgimden ayrılmak zor olacak hala karnımı tutup sevesim var cennette bekler yavrum kalbi atmamış olsada ultrasonda kese içinde gördüm bebegimi inşallah benim içinde bir mucize olur kızlar
diyorum ya allah benim canımdan alıp evladıma verseydi o yaşasaydı

beni siteden hatırlayan varmı bilmem benim hcg degerlerim güzel yükselmedi yani ikinci test üçe katladı sonrakiler yavaş yavaş arttı öyle olunca ist dr dış gebelik olabilir dedi burdaki dr tüp bebekte dış gebelik tıp litaretüründe yok öyle şey olurmu dedi keseyi gördüm dedi bir araştırdım burdan tüp bebekte dış gebelik çok oluyormuş
benim dr daha bundan haberi yok neyse bebek büyüdü ama hep yavaş büyüdü belki diyordum kalbi geç atacak bekleyelim

sonra kese etrafında kanamyı söyleyince anladım bebegi atmak istiyor vücut iki gün oldu ailelerimize söyledik annem kalktı geldi oniki saatlik yoldan aglaya aglaya öldü
keşek hiç söylemeseydik acımızı kendimiz yaşardık
şimdi bebgimden ayrılmak zor olacak hala karnımı tutup sevesim var cennette bekler yavrum kalbi atmamış olsada ultrasonda kese içinde gördüm bebegimi inşallah benim içinde bir mucize olur kızlar
diyorum ya allah benim canımdan alıp evladıma verseydi o yaşasaydı

Karınca kız ne diyeceğimi , ne söyleyeceğimi inan ki bilemiyorum.Sadece her şeyde bir hayır olduğunu düşün.Bazen kara kara niye benim bebeğim olmuyor diye düşünüyorum.O anda her seferinde karşı apartmenda oturan zihinsel özürlü çocuğun sesini duyuyorum ve irkiliyorum.Bunu bir mesaj olarak algılıyorum.Allahın hakkımızda hayırlısını vermesini diliyorum.Özürlü bir çocuğunun olmasının çok daha sıkıntılı olduğu açık.Allahın izniyle tekrar hamile kalırsın, bebişini kucağına alırsın.Unutma ki herşey allahın ol demesine kalmış...Ben inanıyorum ki Allah bizler içinde bir gün ol diyecek ve bizlerde mucizelerimizi kucağımıza alacağız.Sadece sabır sevgili arkadaşım, sabır...

bir daha hamile kalırmıyım acaba zaten bu ikinci tüp bebek denenemdi ist dr sözleri bıçak gibi içime işledi bana ne dedi biliyormusunuz' nasıl olsa dondurulmuş embriyoların var maliyetide çok degil gene denersin olayı dramatize etmeye gerek yok' dedi. benim içim onun her sözüyle yandı ilacı bırak kalp atması gerekirken 8,haftada atmamış dedi o söyledi benim sesim kısıldı
gözlerimden istemsiz yaşlar boşaldı telekom bayisinden aglaya aglaya çıktım insanın elindemi üzülmemek o 3mm lik vücut bizim umudumuzdu
olaya bu kadar profösyonel bakıyor benim umudum onun işi ama yinede keşke sadece üzülmeyin deseydi tek bir kelime üzülmeyin yine deneriz deseydi

gece oldu uylu vakti nasıl uyur insan gözüne bir damla girer mi uyku ultrason kagıdına baka baka aglıyoum burda 6 aylık 8 aylık bebegini kaybeden anneler var ben bu kadar acı çekerken onlar nasıl dayandı bu acıya

brüksel kadın saglıgı merkezi yücel karaman

haziran ayında nerdeyse bu dr ve bu merkezde başlıycaktım micro tedavime,bana çok güven vermedi eşime hiç vermedi kendi bizimle ilgilenicekken başka dr a yönlendirdi bunlara ben takılmadım ama eşim takıldı biz onunla görüşmek için gittik bekletti biraz daha bekleyebilirdik ben sevmedim diyince bende soğudum ordan,mutlaka iyi bir dr ve eminim işinin ehlidir ama insanın içine sinmeyince bir şeyler eksik oluyor canım.ALLAH hakkında hayırlı olanı sana versin canım tabiiki hepimizede inşş..a.s.

X