ne olur bakin kizlar allah aşkına

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
Arkadaslar klomen tedavisne basladim doktor igneden hic bahsetmedi ve benim adet düzensizliğim var şimdi ilk adetten bu yana 24.gunum sizce normal bir bayanın period araligini mi baz almaliyim yoksa yine 40 gune kdr beklim mi

Canım klomen kullanıyorsan yumurta takibi de yaptırıyorsundur. Doktor yumurta oluşup çatlayınca size haber verecek sen de o günden itibaren 15 gün sayarsın adet olmazsan o zaman test yaparsın...

Yok cnm doktorum baska sehirde tahlil falan yaptı sonra klomen verdi üç aylık surecimiz var dedi ben de kist var olmazsa son ihtimal ameliyat dedi ama kontrolden igneden bahsetmedi adetin besinci gunu baslican gundw iki tane kullancan dedi bitti ve gun asiri iliski yasadik simdi 24.gunumdeyim kasiklarim da agri var azcik ve bu alti yuldir olan bir durum karnimdaki kistin adi adenomyosis bundan ötürü hep var nsl anlicm bilmiyorum

En azından ovulasyon testi kullanmanı önermeliydi... ne zaman yumurta oluştuğunu bilmeden hangi gün adet olacağını bilemezsin ki. Ama en azından gün aşırı birlikte olduğunuz için yumurtanın oluşum gününü kaçırma şansınız yok :) inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım.

Bu arada klomen i günde 1 mi kullandın 2 mi?

Iki tane kullandim cnm is arkadaslarimin her gun hamilelik haberlerini aliyom onlar adina sevindim ama kendi ama uzuluyorum

Iki tane kullandim cnm is arkadaslarimin her gun hamilelik haberlerini aliyom onlar adina sevindim ama kendi ama uzuluyorum

Rabbim sana da en hayırlı zamanda nasip etsin canım beklemek çok zor biliyorum... bir yandan bal çörekotu tarçın karışımı da ye şifa olur inşallah :) bir de aklına bebek geldikçe Allahın isimlerinden "Ya Musavvir , Ya Hâlık , Ya Bâri" esmalarını zikret inşallah senin de mucizen gerçek olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…