Canim umitlendirmek givi olmasin ama once negatif cikip sonraki ignenin etkisi olmaz gibime geliyor.bika gun daha bekle ins hamilesin gibi ama yine bie test yaparsin varsa iyice belli olur.Hanımlar merhaba bu ay femara kullandım 2. Ayım 5 aralıkta saat öğlen 12 de çatlatma iğnesi oldum 1 yumurta oluştu 20 mm dün idrar testi yaptım negatifti üstteki fotoğraf bugün 12. Gün tekrar yaptım çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim yoksa iğne etkisi mi alttaki test bu güne ait ne olur cevap yazın kafam çok karıştı
Canım benimde kafam çok karıştı 33 aydır bekliyorum inşallah gelmiştir artık meleğim öyle heyecanlıyım ki bşr yandan da kendimi kaptırmak istemiyorumCanim umitlendirmek givi olmasin ama once negatif cikip sonraki ignenin etkisi olmaz gibime geliyor.bika gun daha bekle ins hamilesin gibi ama yine bie test yaparsin varsa iyice belli olur.
Gunune kac gun var acaba reglininCanım benimde kafam çok karıştı 33 aydır bekliyorum inşallah gelmiştir artık meleğim öyle heyecanlıyım ki bşr yandan da kendimi kaptırmak istemiyorum
Canım test bebetime değil farklı bir marka ismini hatırlamıyorum inşallah bebeğim benimledirCanım ben de G Gonulcelen_87 gibi düşünüyorum.Var gibi sanki.İstersen bi kan testi yaptir.yalnız kaset test markadan markaya değişik sonuçlar verebiliyo.bebetime mesela hamile olmasan bile belli bi süre geçtikten sonra çift çizgi gösteriyo.İnşallah beBEğin seninledir
Gunune kac gun var acaba reglinin[/QUOTE
Canım bende pco var adetim ne zaman olur bilmçyorum geçen ay iğnedn 18 gün sonra adet oldum bu sefer de öyle hesaplarsam 23 aralığa denk geliyor
Tamam canım öyle yapayım inşallahOzaman 18.gunden sonra bi test daha yap sen sabret biraz daha.
Aminnn canım benim inşallah hamile duası kabul olurmuş bana da dua eder misinCanım var gibi duruyor bi kan ver istersen.Dilerim gönlünden ne geçiyorsa rabbim hakkında hayırlı kılıp sana nasip eder☺
Ay canım inşallah çok sağol valla ağzından bal damlıyor inşallah vardır hayırlısı ile alırım kucağımaHayırlı olsun hamilesin insallah sağ salım kucağına alırsın meleğini
Allah razı olsun canım inşallah hamile duası kabul olur muş bana da dua eder misinİğne etkisi 1 haftada geçer diye biliyorum.
Hem öyle olsa dünki testte de çizgi çıkardı. Hamile olabilme ihtimaliniz yüksek.
Hayırlı olsun şimdiden :) Allah tamamına erdirsin
Ederim tabiki ☺ sen ve senin gibi olanlar hep dualarimdasinizAminnn canım benim inşallah hamile duası kabul olurmuş bana da dua eder misin
Ederim tabi ki.. Sonucu bize de söylersin. Kan testi yaptır hemen :)Allah razı olsun canım inşallah hamile duası kabul olur muş bana da dua eder misin
İlk testin bomboş hamilelik yok. Ama ikinci testin gayet net, bence hamilesin. İlaç etkisi olacağını sanmıyorum. Aradan 12 gün geçmiş, sen yarın kan testi yaptır. Hamile gibisin.Hanımlar merhaba bu ay femara kullandım 2. Ayım 5 aralıkta saat öğlen 12 de çatlatma iğnesi oldum 1 yumurta oluştu 20 mm dün idrar testi yaptım negatifti üstteki fotoğraf bugün 12. Gün tekrar yaptım çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim yoksa iğne etkisi mi alttaki test bu güne ait ne olur cevap yazın kafam çok karıştı
Bende öyle düşünüyorum da işte insan inanamıyo 33 aydır bekliyorum inşallah vardır yarın kan vericem nasipseAynen iğnenin etkisi olsaydi eğer öncekinde de pozitif çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?