• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne olur bakın hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Balamir91

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
131
74
13
33
Hanımlar merhaba bu ay femara kullandım 2. Ayım 5 aralıkta saat öğlen 12 de çatlatma iğnesi oldum 1 yumurta oluştu 20 mm dün idrar testi yaptım negatifti üstteki fotoğraf bugün 12. Gün tekrar yaptım çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim yoksa iğne etkisi mi alttaki test bu güne ait ne olur cevap yazın kafam çok karıştı

Eklentiler

• 2F67CD09-50BD-48BA-96BD-75EF4875A29B.jpeg
    2F67CD09-50BD-48BA-96BD-75EF4875A29B.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 268
  • 37475142-F805-48F7-AFA1-3904E5FDA458.jpeg
    37475142-F805-48F7-AFA1-3904E5FDA458.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 276
Hanımlar merhaba bu ay femara kullandım 2. Ayım 5 aralıkta saat öğlen 12 de çatlatma iğnesi oldum 1 yumurta oluştu 20 mm dün idrar testi yaptım negatifti üstteki fotoğraf bugün 12. Gün tekrar yaptım çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim yoksa iğne etkisi mi alttaki test bu güne ait ne olur cevap yazın kafam çok karıştı
Canim umitlendirmek givi olmasin ama once negatif cikip sonraki ignenin etkisi olmaz gibime geliyor.bika gun daha bekle ins hamilesin gibi ama yine bie test yaparsin varsa iyice belli olur.

Canim umitlendirmek givi olmasin ama once negatif cikip sonraki ignenin etkisi olmaz gibime geliyor.bika gun daha bekle ins hamilesin gibi ama yine bie test yaparsin varsa iyice belli olur.
Canım benimde kafam çok karıştı 33 aydır bekliyorum inşallah gelmiştir artık meleğim öyle heyecanlıyım ki bşr yandan da kendimi kaptırmak istemiyorum

Canım ben de G Gonulcelen_87 gibi düşünüyorum.Var gibi sanki.İstersen bi kan testi yaptir.yalnız kaset test markadan markaya değişik sonuçlar verebiliyo.bebetime mesela hamile olmasan bile belli bi süre geçtikten sonra çift çizgi gösteriyo.İnşallah beBEğin seninledir

Canım ben de G Gonulcelen_87 gibi düşünüyorum.Var gibi sanki.İstersen bi kan testi yaptir.yalnız kaset test markadan markaya değişik sonuçlar verebiliyo.bebetime mesela hamile olmasan bile belli bi süre geçtikten sonra çift çizgi gösteriyo.İnşallah beBEğin seninledir
Canım test bebetime değil farklı bir marka ismini hatırlamıyorum inşallah bebeğim benimledir

Canım var gibi duruyor bi kan ver istersen.Dilerim gönlünden ne geçiyorsa rabbim hakkında hayırlı kılıp sana nasip eder☺

İğne etkisi 1 haftada geçer diye biliyorum.
Hem öyle olsa dünki testte de çizgi çıkardı. Hamile olabilme ihtimaliniz yüksek.
Hayırlı olsun şimdiden :) Allah tamamına erdirsin

İlk testin bomboş hamilelik yok. Ama ikinci testin gayet net, bence hamilesin. İlaç etkisi olacağını sanmıyorum. Aradan 12 gün geçmiş, sen yarın kan testi yaptır. Hamile gibisin.

Back