ne olur akil verin :(

Napim bu konuyu kapatimi napcami bilemedim 2 hafdadir esime guvenim azaldi surekli bu konuyu acip sorular soruyorum artik oda bunaldi hergun hergun ayni seyler iyice soguyacak bndn evden susdukca aklima geldikce icim icimi yiyo napim bn yaaa offf

Ya bu kadar şeyi yapmış bir de siz bunaldığına üzülüyorsunuz. Yok benden soğuyacak diye korkuyorsunuz.
Allah aşkına sizin hissettiklerinizin, eşinizin hissettikleri kadar bir değeri yok mu?
Burda %100 haklı olan sizsiniz. Şimdi evi terkedip gitseniz bu forumda kimse size yanlış yapmışsın git barış demez.
Kimse size ayrılın da diyemiyor. Bende diyemem.
Ama ortada bir gerçek var eşiniz affı çok zor bir hata yapmış ve siz hala bunaldı yazık benden de soğuyacak derdindesiniz.
Sizin bu konuyu açıp açıp tartışmanız değil, onun af dilemesi gerekirdi her gün.

bu kadar iyi niyetli olamazsiniz degil mi?
hani saka sandim bi an. kadin gel burda ic demis ister iyi niyetli ister kotu niyetli sen kimsinde benim kocama gel burda ic diyorsun diyemedin mi? hala kocana soruyosun gorusem mi diye o ustunden yuku atmis. cok iyi niyetli olan insan git karinla baris derdi gel bende ic demezdi ben sinir oldum burda.

kocana gelincede hic alkolun etkisi felan hikaye gecsin bunlari alkollu insan her soyledigini bilir hepsinide onceden dusunur bunu bilir bunu soylerim.. birincisine hata desen ikincisine ne diyeceksin gitmesini gecelim asigimda bilmem nede. ayikken cesaret edemedigin seyi alkollu soylemek kolaydir o anlik zaafi varmis demek ki dokulmus. alkolu biraktirmaktan once iliskilerinizi gozden gecirmeli ve gozunuzu acmalisiniz.

İlk olarak o bayanla arkadaşlığınız kesin çünkü alkollü adama gel yukarı denmez.Sizi arayıp eşin aşağıda diyebilirdi pekala.Bu hiç masum değil.Bu ne cesaret kafası güzel adama gel bana demek.Evli de değil bekar belli ki.

İkincisi eşiniz alkolün etkisiyle o an ilgi bulduğu için saçmalamış olabilir.Çünkü alkol erkeklerde cinselliği her şeyi tetikler diye okumuştum.Yani gerçekten saçmalamış olabilir o an.

Ama diğer ihtimal alkol zaten eşinizin bilinç altında olan bir şey varsa onuda açığa çıkarabilir.

Bunun hangisi olduğunu anlamak size düşer.Eşiniz ve o bayanın diyaloglarını hatırlayın ,farklı bir bakış açısıyla beynizdeki anıları süzün.Sizi hiç rahatsız eden bir anı bir an bile oldu mu düşünün.

Son düzenleme:
kadınla iletişimini kes ve eşini karsina oturtturup duzgunce anlattir bence yoksa icin rahat etcegini dusunmuyorum...

Sizi uzmek istemem ama genelde alkol bilincaltindakileri cikarir...
Ustelik iki kere...
Bana kalirsa esinizin ilgisi var, iki kere ayni kapiya neden dayansin...
Ve kadin da bu ilginin farkinda ve hosuna gidiyor, yoksa neden evine cagirsin...
Ustelik bu konunun bu kadar dallanip budaklanirilmasi da cok cirkin olmus...
Siz esinizi daha iyi taniyorsunuz, faat soylemeden gecemeyecegim, yasananlar o kadar cirkin ki, eminim bunlari haketmiyorsunuzdur...

Alkollü bir adama gel demek masum bir tavır değil. Kim olursa olsun bırak gel demeyi biri bu halde kapıma dayansa polis çağırırım. Rezalet çıkacak falan umurumda olmaz. Kadın resmen zemin hazırlamış.

Ama şu var ki..
Alkol duygu ve düşünceleri abartır. Daha önce aklınızdan geçen şeyleri söylemek, yapmak istediklerinizi yapmak için cesaret verir.
Doğru yanlış kontrolü ortadan kalkar. Kişi yaptığı ya da söylediği şeylerin sonucunu önemsemez ve düşünmez.

Basit bir örnek.. Normalde karısına el kaldırmamış adamların alkollüyken karısını dövdüğüne dair bir sürü örnek duymuşsunuzdur. Normalde kendine hakim olan adam alkolle içindeki şiddet dürtüsüne yenilmiştir.

Peki sadece erkekler mi içiyor? Kadınlar içtikten sonra onu bunu dövüyorlar mı? Ben duymadım. Varsa da çok nadirdir. Çünkü bizim içimizde şiddet eğilimi çok çok az. Kadınlarda kontrolü kaybedecek kadar içtiğinde ya çok güler, ya çok ağlar. Beklenildiği gibi duygusala bağlar yani...

bu adamın hiç erkek arkadaşı yokmu. neden bir kadını arayıp evine gidiyor. o kadında ilginç. bir değil 2 kere evine çağırıyor. valla al birini vur öbürüne..

her içki içtiğinde elalemin kadının evine mi gidecek ayrıca içkiyi bilmeyen biride değilim yani bi dolu saçmalığım olmuş arkadaşlar anlatır ama ona aşığım buna aşığım diye kimseye sarmadım yani, bu işin bahanesi, bide niye bu kadının evine gidiyo kadın niye evine alıyo siz nerde yaşıyosunuz İsviçrede falan mı

Meliha Ablayı,görümceyi geçtim de her akşam içen adamı istemem ben olsam.
Bence asıl sorunu umursamıyorsunuz.
Her gece içen adamdan nasıl sağlıklı düşünce yapısı,ruh hali beklersiniz ki?

Aldatılmamış da olabilirsiniz de şu an sorun eşinizin size aldatmış olması mı anlamadım.

Bir kere alkol insane bilinç dışı hareketler yaptırmaz. Eşin de devamlı içen biriyse zaten sarhoş olmaz. Normalden biraz fazla içtiyse normal zamanda yapmaya cesaret edemediği şeyleri yaptırır sadece. Hiçbir zaman alkollüyken yaptığımı unutmadım. Sadece yanımda hoşlandığım biri varsa bunu açık açık söylediğim olmuştur alkol alınca. Aynı eşinin yaptığı gibi.

Ne olursa olsun bir kadının evine gitmesi, o hareketleri yapması, devamlı içki içiyor olması başlı başına çok kötü. Yoksa melihaya aşıkmış değilmiş hiç önemi yok artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…